dziwne, bo na Tallaght dzisiaj ani kropla nie spadla

Ale czasem tak jest,ze jak jade to centrum to u mnie na dzielnicy leje a w miescie upal i sloneczko pelna geba:)
Bylam wczoraj na solarium na 8 minutek i wygladam jak burak

Co prawda powoli juz brazowieje,ale jeszcze nigdy tak sie nie opalilam na stojacym

Chyba zrezygnuje juz z lezacego, bo zawsze po nim mam placki czerwone na lydkach
Btw...jeszcze 6 nocek i WELCOME SWEET HOME

Rodzicie juz sie nie moga doczekac,na lotnisko przyjezdza po mnie cala ekipa:)))
Zapytalam sie dzisiaj taty(ktory uwielbia duzo mowic) czy sie komus juz wygadal,ze planuje operacje..no i tak mysli..mysli...i w koncu mowi,ze CHYBA nie,ze nie pamieta juz czy komus mowil:) Wniosek z tego taki,ze NA PEWNO juz sie komus 'pochwalil' :)
Fajnie,ze ogolem mam takie wsparcie w rodzicach.Nie sa przychylni mojej decyzji ale mowia,ze moge na nich liczyc.
Sa przyjaciele,znajomi itd...ale wsparcie rodzicow i to poczucie,ze oni cie nie zawioda,ze przy Tobie beda(czy cialem czy myslami) jest przewspaniale:)
ehhh....wiem,wiem...wzielo mnie na czulosci:) ale juz strasznie tesknie za domem;) W koncu mam 21 lat i jeszcze lubie posiedziec na kolankach mamusi czy tatusia:)