Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 13 maja 2008, 20:32

Joyana masz racje .....kiedyś nawet chciałam sie nauczyć tarota....ale jakos nie wyszło i po za tym dowiedziałam sie, ze nie kładzie sie kart dla ciebie samego bo to zła wróżba juz na starcie

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 14 maja 2008, 01:02

Jakies 12 lat temu kupilam karty tarota, ale nigdy nie moglam do konca sie polapac co ´mowia´. Chcialam isc na kurs, ale jakos nie poszlam :roll: ..i tak zlecial czas.

W kazdym badz razie, 5 lat temu bylam u wrozki w Jaroslawiu i wywrozyla mi (z takich zwyczajnych kart do gry), ze chlopak z ktorym wtedy bylam nie jest ten z ktorym spedze zycie. I to sie sprawdzilo, bo rok pozniej sie rozstalismy. Jak bede na wakacjach w Polsce to planuje znowu do niej sie wybrac 8-)
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 14 maja 2008, 07:24

Tez mam karty tarota od paru dobrych lat, ale nieopanowałam wróżenia z nich... a szkoda :?

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 14 maja 2008, 09:33

to wcale nie jest takie łatwe, jak sie wydaje....Chodze do wrózki w takich maks ekstremalnych okolicznościach :evil:

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 14 maja 2008, 11:29

Wróżka ,jak wróżka..ale cyganka prawdę Ci powie... :-D
Mi powiedziała,że będę żył ,aż do śmierci...i jak mam jej nie wierzyć... :badgrin:

A tak na poważnie..wolałbym nie wiedzieć,co bedzie w przyszłości..Wolę ją chyba sam kształtować,a nie czekać ,aż się spełni,awłaszcza,że wtedy są chyba mniejsze szanse..Nic się nie dzieje bez nas..tak myślę..
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 16 maja 2008, 09:36

Cyganka zaczepiła mnie kiedys na ulicy.....jak szłam na egzamin.....i takich głupot i mi na opowiadała ze szok :badgrin: zapłaciłam jej 27 zl i poszłam dalej

Z tym kształtowaniem przyszłości to tez nie jest tak do konca prawda....bo nie mamy az takiej siły i władzy zeby na wszystko miec wpływ

Awatar użytkownika
joyana
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joyana » 17 maja 2008, 17:10

dla cyganow to poprostu sposob na zycie takie naciaganie. Oni nie maja nic wspolnego z wrozeniem :roll: nie sa przyzwyczajeni do normalnej pracy- wrozenie zamiast zebrania :badgrin: lepiej wyglada a do tego jak sie uda to jeszcze okradna :cry:
Mój nowy biust odmienił moje życie - jestem bardziej szczęśliwa i pewna siebie !!!
02-2008 / op

Awatar użytkownika
hexagonale
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hexagonale » 23 maja 2008, 13:49

a my ostatnio wracamy z imprezy, ciemna noc, srodek starówki i podchodzi do nas starsza, troche pijana kobieta i zaczyna patrzac na nas wróżyć ;] No i wskazuje na mnie i mówi ' a tej pani będę szyła suknie ślubną' :mrgreen:
A reszcie niestety przewidziała katastrofy samolotowe, złamanie róznych czesci ciała, oblanie roku i zdrady =p
12. 06 - kosultacja, Bieñkowski ;]

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 23 maja 2008, 14:31

No to nieźle....hexagonale jak już bedziesz po slubie to daj znac to tez moze sie do niej wybiore z flaszeczka wina... :lol:

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 23 maja 2008, 21:30

A ja ide do wrózki we wtorek :-) zobaczymy co mi powie :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”