czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 mar 2008, 21:32

ghostdog pisze:
Samanthii pisze: (...a ja -jakbym byla na twoim miejscu... ...to , chociaz mam swoj honor, kasy bym mu juz nie oddala )
w sumie...to dobry pomysl ma Samanthii ;) :badgrin: :badgrin: :badgrin:
ja tez nie...za to jaki on jest....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 30 mar 2008, 21:07

czesc dziewczyny.Ja jestem taka ze i tak pieniazki oddam bo co by nie bylo umialam pozyczyc to musze umiec oddac...wczoraj wrocilszybciej z pracy,ale ja lezalam w sypialni,wiec przyszedl cos powiedzial,ale ja nie reagowalam,potem wyszedl wrocil i zobaczam ze na moim stoliczku przy lozku stoi bukiet moich ulbionych kwiatow lilii,ale ja nadel nie reagowalam,prosil mnie zebysmy porozmaiali a ja ze nie mamy o czym bo ciagle sie to powtarza i juz mam dosyc,wyszedl,znowy wrocil(ale go sciskalo) mowil no choc poogladamy filmik...przepraszal a ja ze i co z tego jak znow to zrobisz...a on dalej przepraszal...ja nic...po jakims czasie poszlam do kuchni zrobic jedzonko,wlaczylam piekarnik i wrocilam do sypialni,przyszedl i mowi glosem skruszonym ze on tez by zjadl,wiec mowie ze niech wezmie sobie polowe i dalej obojetna,chcial sie prytulac a ja nic,przepraszal a ja nic,w nocy probowal sie przytulac,odpychalam go...rano juz byl skruszony na maxa...dzis zabral mnie nad morze gdzie karmilam morswiny :-D w morzu nie na uwiezi kupilam rybke,ale to bestie.dzisiaj kupilam sobiebardzo seksowe buciki torebeczke i zamierzam sie stroic tak ze padnie,a i nie zamierzam byc taka slodziutka jak bylam i martwic sie gdzie on jest jak nie ma go w domu...dzisiaj zobaczylam dopiero jak faceci sie za mna ogladaja,bo odkad jestem w zwiazku wziela mnie znieczulica na innych mezczyzn i dopiero dzis dostrzeglam to...zamierzam teraz odkladac,oddac i jesli nic sie nie zmieni we wrzesniu wroce do polski...zastanawiam sie czy mu nie powiedziec ze jesli dalej tak bedzie to we wrzesniu wracam do domu-moze wtedy zrozumie ze to juz nie zarty i mam naprawde dosyc...w maju przyjezdza moja siostra na pare dni wiec troche odpoczne...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 mar 2008, 21:32

Ja bym powiedziała- niech poczuje nad sobą bicz :p ;)
Jeśli nic sobie z tego nie zrobi to będziesz miała całkowicie klarowną sytuację...
No i bądź silna w przekonaniu- "koniec słodkiej i zapatrzonej tylko w niego dziewczynki" ;)

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 30 mar 2008, 22:44

virriel pisze:Ja bym powiedziała- niech poczuje nad sobą bicz
Moze ta perwersja podziała na niego..Nie rozgryziecie faceta do końca.Tak jak my Was...miłe panie... ;)
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 31 mar 2008, 09:55

benjamin, czy ty zrozumiales wyrazenie "niech poczuje nad soba bicz" ?....
bo mam wrazenie, ze jakos nie do konca....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 31 mar 2008, 13:48

viki, beniaminn chyba zartowal... :-)

:roll:
...a moze ? :oops: :p

... ktoz rozgryzie facetow... :badgrin:

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 31 mar 2008, 14:33

dzis jest milutki dzwonil zadowolony...co ja mam sobie myslec...te zmiany nastrojow...zachowanie...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 31 mar 2008, 17:15

sylwiach pisze:dzis jest milutki dzwonil zadowolony...co ja mam sobie myslec...te zmiany nastrojow...zachowanie...
nie daj sie nabrac...kurcze co to ma byc masz byc uzalezniona od jego nastrojow :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 31 mar 2008, 17:27

zauwazylam ze moje zycie stalo sie uzaleznione od jego nastrojow...a mimo ze mam ta swiadomosc nie umiem nic z tym robic...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 31 mar 2008, 22:32

sylwiach pisze:zauwazylam ze moje zycie stalo sie uzaleznione od jego nastrojow...
on cibie zadręcza jednym słowem :?
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”