czarnulki brunetki...cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 gru 2006, 17:58

Panienka ladna , ale widac ze poprawiala urode :badgrin: Moze nawet byla u naszego Simki :badgrin:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 03 gru 2006, 19:24

anja sliczne obydwie zupełnie w moim stylu ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 gru 2006, 19:37

Barbara Mori---- była już wklejana przeze mnie, parę stron wcześniej ;)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 01 sty 2007, 14:07

Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 01 sty 2007, 17:06

zadna z tych trzech nie jest w moim guscie...
bellucci jest mymlowata i taka rozklapciala, helena ma za mocna szczeke a jolie wogole mi sie nie podoba- wyglada groteskowo i karykaturalnie. owszem, widzialam jej kilka zdjec, na ktorych wygladala swietnie ale to nie moj typ...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 03 sty 2007, 13:13

podobno podobaja nam sie ludzie ktorzy z wygladu sa podobni do nas samych, wiec sie nie dziwie mara ze to nie twoje typy ;) ;)

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 03 sty 2007, 13:27

Haha :) Nicole, chciałabym, żeby ta podobizna do ludzi, którzy nam się podobają była wręcz odbiciem lustrzanym :D Bo mnie się strasznie podoba Adriana Lima - normalnie ideał jak dla mnie.. i Angelina Jolie.. A jakoś daleko mi do nich ;) A szkoda :P

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 03 sty 2007, 14:36

Nicole pisze:podobno podobaja nam sie ludzie ktorzy z wygladu sa podobni do nas samych...
Nicole ale to raczej nie dotyczy tej samej plci, tylko przeciwnej :) Zauwaz jak malzenstwa sa do siebie podobne :-) Moze nie zawsze maja ten sam kolor wlosow czy oczu, ale naprawde podobienstwo jest czasami powalajace :-)
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 03 sty 2007, 14:45

A ja mysle,ze Nicole ma calkiem sporo racji, w tym co mowi. Mysle, ze podswiadomie lub tez nie- upodobniamy sie do tych kobiet, ktore sie nam podobaja. Podpatrujemy je itd.I gdzies tam, w jakis sposob- stajemy sie w koncu choc ciut do nich podobne. Przynajmniej u mnie tak to dziala.A jesli nie- to tak marzymy o tym, by je przypominac. By byc takie,jak "one".I kazda z nas ma inny obraz kobiecosci. A skad ten sie bierze?tego to juz nie wiem;)
Co wszystko jednak nie znaczy, ze nie zauwazamy piekna gdzie indziej.Przynajmniej niektore z nas;)
Mnie np. mimo, ze niewiele mam z brunetek przedstawionych powyzej- podoba sie np. Natalia Oreiro. W ogole obeiktywnie rzecz ujmujac- wszystkie tu laski, sa na swoj piekne.Jedne wlasnie bardziej, inne mniej w moim typie;)
pozdraaaaawaim:):):)
she

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”