tutaj straszą...

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 17 sie 2006, 16:41

o dżizes w co ona sie przodziała???? a jakie buty????!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: to jakiś hepening? :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 17 sie 2006, 16:45

Ja i bez makijazu jestem sliczna a jak sie umaluje to faceci glupieja,opedzic sie nie moge.Kilkanascie lat temu z moim owczesnym mezem odwiedzilismy jego znajoma.Wizyta wczesnym rankiem,niezapowiedziana,pilna sprawa.Po raz pierwszy zobaczylismy, te uchodzaca za b.ladna, kobiete bez makijazu i bez wlosow na Shazze(taka byla moda wtedy).Laska wtedy 26 letnia wygladala jak stare pudlo!Obydwoje bylismy w szoku.Moj maz powiedzial,ze gdyby sie obok niej obudzil to by sie zerwal z krzykiem.Dla mnie to zalosne jak kobieta musi wstawac grubo przed partnerem,zeby jej nie zobaczyl bez makijazu.Wtedy wlasnie postanowilam,ze zawsze bede wygladac naturalnie.Oczywiscie Ska w liceum to nie bylo moja zasada,alez sie pacykowalam po szkole :lol:

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 17 sie 2006, 16:48

maxi,Ty zawsze,jako kobieta już dojrzała, masz jakąś fajną historyjkę do opowiedzenia! :lol: wnuki Cie docenią :wink:

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 17 sie 2006, 20:31

"Pretty Woman" nigdy mi się nie podobała i nawet makijaż jej nie pomoże. Nie rozumiem zachwytów nad nią. Brzydka i koślawa.

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 17 sie 2006, 20:37

ska-ska pisze:ja jednak stawiam na ekpię "zadbanych" i mam nadzieję,że do niej należę

ja generalnie też lubię ekipę 'zadbanych', ale każdy może mieć gorsze chwile :wink: dla mnie Christy jest naturalnie śliczna i słodziutka, a zrobiona to w ogóle miodzio :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 sie 2006, 20:46

ja tez nie lubie patrzec na Julke :x
(dla mojego meza kiedys ,to byla laseczka (biedak ) - pozniej mu wyjasnilam pare spraw zwiazanych z Julia ,co i jak 8p ... ...i przejrzal na oczy ! :lol: :wink:

Jessssu- ja moge isc tylko bez makijazu do kosmetyczki (ostatnio tam nie chodze) albo wyrzucic smieci- i to nie !!! Bo na schodach moge przeciez spotkac mojego ulubionego sasiada z czwartego pietra :) :P -wiec musze wygladac 24 na dobe jak gwiazda ! 8) :wink:

Makijaz nosze rozny- w zaleznosci od natchnienia i mozliwosci :wink: - czasami delikatnie mazgne oko i usto - a czasami - to wszytsko idzie w ruch ! :lool: (ale zawsze cos jest)

i tez w szk.podstawowej bylam pierwsza ktora robila na sobie eksperymenty :? - farbowanie, maska na gebie i zel z cukru... :oops: :oops: :oops: :lol:

Moje kolezanki nasmiewaly sie ze mnie :cry: - bo one nie znaly do 18-stki nawet tuszu do rzes ani szpilek !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A teraz - Sam nauczyla sie makijazu , trzyma forme ... :P -a one stare czupiradla , wygladaja gorzej od Julki !!! :shock: :lol: :lol: (i wciaz naturalne ) :wink:

-tez bede dobra babcia... :P :lol: :wink:

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 17 sie 2006, 20:53

Sam,ale Ty ambitna babka jesteś! wszędzie chciałabyś być najlepsza! bardzo mi sie to podoba,popieram :P

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 sie 2006, 21:49

no :) - trzeba sie samemu "wspierac" , jak inni na oczach klapki maja -nie ?
(jak Michitka juz gadam ... :roll: :lol: :wink: )

ahhh - jak Ty Ska podgrzewasz atmosferke-az chce sie tutaj pisac... :P :wink:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 17 sie 2006, 21:56

Oj ! ! ! Bo ja się zaraz jak czupiradło poczuję :oops: Wprawdzie bez jako takiej fryzurki z domu nie wystawiam nosa, ale makijaż to mi rano kilka sekund zajmuje - tylko puderek, usta i pędze do pracy. Rzęs mi się prawie nigdy nie chce robić :oops:
A w liceum to full tapeta była zawsze - jak raz się zorientowałam, że mam "gołe" rzęski, to się cały dzień męczyłam :roll:
Do tego po podrasowaniu u chira jakoś mniej mi się chce kamuflażu używać :D Wiem, że mogę suuper się zrobić, ale leń ze mnie :wink:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
joann@
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: joann@ » 17 sie 2006, 22:41

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”