plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 03 lip 2006, 20:31

może one decydują się tylko na lift twarzy i szyja potem się tak nieładnie odznacza. efekt, który widziałam był bardzo dobry, szyja gdzieś tak trzydziestolatki :D

Awatar użytkownika
agaol
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: agaol » 04 lip 2006, 22:18

Nie wiem czym to jest uzasadnione, ale faktycznie szyja niejednokrotnie zdradza wiek kobiety, która pomogła naturze (patrz Sharon Stone, Jolanta Kwaśniewska - ma fatalną szyję, a cerę taką napiętą maksymalnie)... może to kwestia cienkiej skóry, zaniku kolagenu...
245cc, anatomiczne, Dr. M. Szczyt

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 05 lip 2006, 14:57

troche zmienie temat wybaczcie :wink:
czy wie ktos cos o tej własnej linii ciuchow Victorii Beckham? - widzialam jej sesje zdjeciowa i ma logo wlasne na spodniach tej linii ,wie ktos cos wiecej na ten tamat?

http://img239.imageshack.us/img239/1718 ... 1000cy.jpg

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 05 lip 2006, 17:07

robi jeansy dla rock& republic, pelno podrobek juz widze na nastoletnich tylkach z wylewajacymi sie z biodrowek schabami.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 05 lip 2006, 21:49

Mara, Ty brzytwo :lol: :lol: :lol: ( ale masz racje)

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 05 lip 2006, 22:04

mara pisze:robi jeansy dla rock& republic, pelno podrobek juz widze na nastoletnich tylkach z wylewajacymi sie z biodrowek schabami.

ehh no to chyba sobie je daruje :wink: :lol:

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 06 lip 2006, 08:13

Ma spodnie VB, dostałem je w prezencie i muszę stwiedzić że żadna rewelacja, znam lepsze firmy, ale ogólnie mogą być.
Co do wypowiedzi Mary to musze stwierdzić, że mamy chyba jakąś plagę grubych nastolatek. Ponieważ mam kilka sklepów odzieżowych mogę jednoznacznie stwierdzić, że w rozmiar 36 mało która się mieści, a w 38 z ledwością co piąta. Najbardziej popularne są rozmiary od 40 w zwyż, a to już przecież bardzo duży rozmiar. Nie wiem jak będą wyglądały te dziewczyny po 30-ce, albo po urodzieniu dziecka, ale można sobie wyobrazić.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 06 lip 2006, 14:28

zgadzam sie z toba w 100%!!!! spedzilam w polsce trzy tygodnie po dluzszej przerwie i wlasnie ku mojemu zdziwieniu zucilo mi sie od razu w oczy ze nasze nastolatki sa jakies takie pulchniutkie (oczywiscie nie wszystkie) ale naprawde zawsze nasze dziewczyny byly raczej szczuple a teraz widzialam cale mnustwo takich13-17 latek, wszystkie w nisko opuszczonych spodniach i wylewajacy sie tluszczyk z kazdej strony. powiem szczerze ze troche bylam tym widokiem zszokowana bo przeciez jak pamiecia siegne polki zawsze byly raczej szczuplutkie.

Awatar użytkownika
Bianca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bianca » 06 lip 2006, 15:08

ja myslę że fala grubych nastolatek to efekt siedzenia przed kompem he,he i mało ruchu. kiedyś, jak ja chdziłam do podstawówki czy liceum nie było kompów w każdym domu. Dziciaki 6 lenie nie grały na kompie tylko biegały za piłką. Ja non stop grałam z kolezankami w siatkówkę, jeżdziłam na rowerze itd. Jak tylko mogłam wyrywałam się z domu. No i jeszcze najważniejsze to jedzenie. Kiedyś ludzie inaczej się odżywiali. Czekolady nestle tylko w pewexie. Ostatnio widziałam, jak młody tatuś (ze 20 lat miał) karmił swojego ok. rocznego synka chipsami paprykowymi. No jak to dziecko ma być szczupłe w przyszłości?

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 06 lip 2006, 15:42

czyzby w polsce zaczal wystepowac amerykanski syndrom otylej mlodziezy? no ale bedac w krakowie nie moglam znalesc wolnego stolika w mcdonaldzie zeby zjesc swoja salatke a dziewczyny po dwa hamburgery fryty i cola!!!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”