MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 27 kwie 2005, 19:05

Oczywiscie na poczatku emisji tego programu Na Clubie Jerrego Springera to bylo autentyczne, teraz slyszalam, ze to tylko statysci i aktorzy, ktorzy biora udzial w tym programie... pod publike :lol:

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 27 kwie 2005, 19:10

Kamila pisze:Oczywiscie na poczatku emisji tego programu Na Clubie Jerrego Springera to bylo autentyczne, teraz slyszalam, ze to tylko statysci i aktorzy, ktorzy biora udzial w tym programie... pod publike :lol:

pozdrawiam Kamila :)
nie wiem, ale moim zdaniem to oni od początku byli ustawieni, albo mocno nastukani :lol: żel mi tych ludzi, skąd oni biorą takich prymitywów do programu :?:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 27 kwie 2005, 19:28

:roll:

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 27 kwie 2005, 19:37

Sugar, masz racje...ja tez im tego współczuje.. :(
she

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 27 kwie 2005, 19:56

brak akceptacji nie dotyczy tylko takich rzeczy jak inna orientacja seksualna,operacje plastyczne też budzą uczucia oburzenia, zniesmaczenia itp :( taki naród...

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 27 kwie 2005, 20:12

Zawsze miałam starszych facetów.Mój obecny jest starszy o 10 lat.Bardzo nam razem dobrze!

Awatar użytkownika
laura
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: laura » 28 kwie 2005, 10:49

zauwazylyscie ze w dzisiejszych czasach wszystko co troche inne spotyka sie z krytyka i odrzuceniem...przeciez ludzie teraz opowiadaja o tolerancji! dziwne, bo to zaprzecza definicji tolerancji. mysle ze w polsce jest to jeszcze nie przyjmowane tak jak na zachodzie.
jak probuje postawic sie w sytuacji lesbijek czy gejow to szczerze wspolczuje!

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 02 maja 2005, 18:47

Miłość ISTNIEJE I TO TAKA NA CAŁE ŻYCIE!!!
Jak się kocha NAPRAWDĘ to się nigdy nie zdradzi ukochanej osoby !!!tylko osoby puste i materialiśći moga mowic ze miłości nie ma...

A co do zwiazkow mlodych panienek ze starszymi..to wiele jest prawdy w tym,ze zwiazki opieraja sie na sponsoringu...zwlaszcza W WAWIE tego nie brakuje..młode puste panienki chca miec pieniazki na sol..tipsy..przedluzane wlosy..itp..a starszy nadziany Pan chce miec u swego boku mlodą pieknośc...

co nie znaczy..ze zawsze tak jest..wiele jest dobrych normalnych dziewczyn..ktore wola starszych mezczyzn..z roznych innych wzgledow nie materialnych...

pozdrawiam !!!!
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: alina » 03 maja 2005, 01:21

No dobra , też napiszę .
Gina 111 ja też mam męża ( od 16-stu lat :oops: ) o pięć lat młodszego , a tak naprawdę licząc dokładnie , miesiącami prawie o sześć.
Przed nim miałam różnych facetów ( w tym jednego męża ) , zawsze równolatków , lub starszych .
Byli niedojrzali emocjonalnie - wiek nie świadczy o niczym .
Jakiś czas temu zadzwonił do mnie mój niedoszły ( naszczęście !!!) mąż - 8 lat starszy ode mnie i zaproponował mi krótko mówiąc "romansik na boku ".
" Bo żona go nierozumie , robi awantury gdy nie przychodzi do domu na na noc , bo przecież on ma prawo do swojego prywatnego życia a tak wogóle wyprowadził się z domu , bo ona go próbuje ograniczać !!! Zmroziło mnie !!!
I co zrobiłam ? Na drugi dzień zmieniłam numer telefonu na zastrzeżony , ale mimo tego , boję się , że i tak mnie znajdzie , bo robił to wielokrotnie :evil:
A mój mężuś też pewnie nie jest idealny i napewno ma swoje za uszami ale wykazał ogromną dojrzałość ( 17 lat temu i teraz też mogę na nim polegać ).
Wtedy poprostu uratował mi życie...
I o czym tu mówić....O różnicy wieku...?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 03 maja 2005, 01:36

"bo żona go nie rozumie" :lol: :lol: uśmiałam się........
mój były tylko raz nie wrócił na noc do domu.... a jak wrócił to kartony stały za drzwiami i jakoś mu klucz nie pasował :twisted:
szybka akcja była ale niczego nie żałuje.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”