autor: beata-malgorzata » 20 cze 2008, 12:13
Odnawiam temat .
Tym razem nie bede pisac o swoich bledach ktore niestety nadal zdarza mi sie popelniac i nie bede ukrywac ze jest mi glupio z tego powodu

Chodzi mi o inne osoby , na tym forum . Tak jak mnie jeszcze mozna "usprawiedliwic" ( kilkunastoletni pobyt za granica , bardzo rzadkie i krotkie pobyty w Polsce , no i wiek "poszkolny") tak mlode osoby ktore jeszcze sie ucza lub dopiero skonczyly szkole robia bledy w kazdym zdaniu , i nie chodzi mi tu o styl pisania lub jego brak (osobiscie nigdy nie bylam w tym dobra) ale ortografie ! Owszem kazdemu sie zdarza zrobic blad , ale jesli jest to nagminne i do tego w wyrazach uzywanych na co dzien to ....

Tu na forum gdzie kazdy jest osoba anonimowa , pisownia jest nasza wizytowka . Sa programy ktore wychwycaja bledy tak jak w gsm . Mozna tez spogladac do slownika ( mam go zawsze pod reka , bez niego ani rusz ).
Przepraszam za to co pisze , nie chce byc zle odebrana , sama przyznaje sie do problemow z poprawna pisownia , staram sie jednak nie zasypywac Was zla ortografia a slownik to moj najlepszy przyjaciel .
Wybaczcie musialam

, szczegolnie po dzisiejszej "swiezej" lekturze na forum.
Beata
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025