Stereotypy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Stereotypy

Post autor: Ewinia » 19 cze 2005, 16:01

No wlasnie...co o nich sadzicie?czy np jak widzie panienke blondi,tipsy,zjarana jak indianka ,duze(prawdopodobnie silikony :wink: ) piersi ,ubrana na (to przyklad) rozowo-krotko mowiac styl barbie co o niej sadzicie?czy dajecie sie zwiesc pozorom i sadzicie ze ma pstro w glowie czy jednak nie?
I will be perfect

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 19 cze 2005, 16:29

cięzko jest stwierdzić czy dziewczyna o wyglądzie "barbie" jest głupia czy ineligentna....
ja nie narzekam na swój wygląd, dbam o siebie i zawsze staram się ładnie wyglądać....... i nie jestem głupia. nie oceniam ludzi po wygladzie. dopiero po dłuzszej rozmowie mogę powiedzieć coś na temat tej osoby.
nie wierzę w stereotypy.
ale to najczęściej te " brzydkie" wymyślają takie stereotypy :wink:

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 19 cze 2005, 16:32

no wlasnie o to mi chodzilo ,czesto tak jest ze ktos zanim jeszcze zamieni z nami slowo juz z gory obstawia ze w glowce ktos ma sianko
a zapomnialam jeszcze dodac jak odnosi sie to do facetow?jak widzicie typowego macho to zaraz pojawia sie mysl ten to pewnie zalicza paniennki co noc to inna??
I will be perfect

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 19 cze 2005, 17:08

Przyznaję się bez bicia, że czasami jak widze osobę, wygladającą tak jak opisałaś wyżej Ewiniu to zdaża mi sie pomysleć o niej rożne rzeczy, ale nie zawsze. :oops:
Osobiście znam wiele dziewczyn, które tak wyglądają i są bardzo wartościowymi osobami, które mają coś ciekawego do powiedzenia, ale również znam takie kórych jedynym tematem są np. imprezy i faceci.

Staram się nieoceniać osób których nie znam, bo sama nie chciałabym być tak oceniona. :wink:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 19 cze 2005, 17:10

co do macho to niestety myślę , że naprawdę zaliczają 100 panienek w jedną noc. nie wiem dlaczego tak myślę.... mam nadzieję, ze nie kazdy taki jest taki. :?

niekturzy mówią, ze ładne dziewczyny lecą na kasę i samochód....
a to nie prawda.... !

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 19 cze 2005, 17:13

W sumie niekt nie jest doskonały.

A co do facetów to w tym temacie jestem chyba bardziej wyrozumiała dla nich niz dla dziewczyn. Niejednokrotnie spotkałam się z facetami, którzy na pozór wyglądają na takich co zaliczają, a tak naprawdę byli bardzo nieśmiali i delikatni. ech... :roll:

Ale staram się niemyśleć stereotypowo i nie szufladkowac ludzi... :wink:
Omnis amans amens

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 19 cze 2005, 17:17

haha no prosze z facetami wlasnie tak podejrzewalam ja przyznaje sie bez bicia ze tez tak sadzilam :wink:
moj byly -tancerz typowy koles wlasnie taki jak opisalam ,wyrobilam sobie o nim opinie juz zanim go poznalam blizej i co ??okazalo sie ze ciagnie go najbardziej do panienek niesmialych i grzecznych i tu sie przeliczylam :shock:
I will be perfect

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 19 cze 2005, 17:19

hehe no właśnie, ale jak kiedys twierdziłam, że faceta rozgryść nie jest trudno...to ostatnio twierdzę, że ja się wogóle na nich nie znam.... :roll:
Omnis amans amens

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 19 cze 2005, 17:23

ja to sie teraz ucze na wlasnych bledach :wink: i wiem jedno-najlepiej byc soba,czasem staralam sie na kims zrobic dobre wrazenie i wlasnie ocenialam wiele osob w ten sposob jak ich widzialam i juz w myslach ustawialam sobie ich typ kobiety na jaka by zwrocil uwage ale jednak czesto sie mylilam :oops:
I will be perfect

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 19 cze 2005, 17:25

znam facetów wyglądaja bosko - pieknie zbudowani, ząbki białe jak snieg, opaleni- no cacy- a w srodku spokojni, wstydliwi,i nie wcale 100 dziewczyn!
jeden ma 28 lat i jestem jego 3 dziewczyną w zyciu :wink: są bardzo pojętni i szybko mozna z nich zrobić bogów sexsu :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”