Babina, ja nie mam wkładek, mam swój biust tylko podniesiony i zmniejszony o 2-3 rozmiary.
Blizn on się nie boi, bo moje piersi już były z bliznami po poprzednim podnoszeniu sprzed kilku lat i wcale mu to nie przeszkadzało.
Z racji tego że cyc ponownie opadł tym razem podniosłam i zmniejszyłam. Może tym razem grawitacja nie zadziała tak szybko.
I to zmniejszenie właśnie mu nie leży
Majamaja, próbowałam, wczoraj była rozmowa i przytulanki, chłop powiedział, że mnie bardzo love, bla bla bla, ale po prostu nie ma ostatnio ochoty na seks, taki czas, bez związku z moim biustem.
Pod naciskami przyznał, że wolał tamten zdecydowanie, ale do tego też się przyzwyczai :)
Czy on jest ślepy!!!!!!!
Było tak (rozmiar 65H lub 70GG -na ramionach wyżłobione doły po ramiączkach, mimo staników dobranych u brafitierki)
upload/1341826215_20120424356.jpg
Jest tak (rozm. 70 D-E )
upload/1341827716_DSC05663kop.jpg
maxi1207 pisze:Babina zgadzam się z Tobą,ja też postawie na swoim tylko nie mam już siły na takie bycie bo bycie. Jak się kobieta czuje pożądana i kochana to mogą pioruny lecieć i jest fajnie. Jak brak tego czegoś to rozumiecie- ręce opadają
Czuję dokładnie to samo!!!
Tymczasem stawiam na siebie, nie ma mnie w domu, cały tydzień mam zajęty, wieczorami zaplanowałam wyjścia z kumpelami, niech widzi żonę zabieganą, odstrzeloną, niech zatęskni...
Poczekam cierpliwie na rozwój wydarzeń

24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN