Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: alina » 25 sie 2011, 21:06

Dzięki Martam, kupiłam dzisiaj roller, też na allegro. Jestem całkiem świerza w tym temacie, jeszcze się nie rolowałam.
Na allegro są też gotowe kosmetyki, kosztują jednak dość sporo. Czy "samoróbki" są tańsze?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 25 sie 2011, 21:48

Samoróbki to grosze! Zobacz na <Zrób sobie krem>. Tam masz kwasy hialuronowe 1% rózne olejki , którymi można się paćkać. Sa tez gotowe zestawy
http://www.zrobsobiekrem.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zobaczcie jaką stronke wkleiłam wczoraj do wątku <mieć swój styl<. Odjechane buty!!!!
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 sie 2011, 08:55

babina cudne te butki jak dla mnie szczegolnie te kozaki na samej gorze tego linka na takim jakby koturnie
a tak wogole dziewczyny mam taki pomysl
i kieruje go do was wszystkich moze bysmy sobie zalozyly temat - w co sie ubrac po 40-tece
i tu bysmy sobie wrzucaly zdjecia linki porady makijazowe modowe etc
bo miec swoj styl jest jak zauwazylam dla dziewczyn tak srednio mlodszych od nas o 15 - 20 lat i to co pasuje 20-latce nie koniecznie pasuje 40 czy 50 latce chodzi mi o to zeby tez nie przesadzic w druga strone i nie zaczac kupowac tylko kosciolowych garsoneczek ale zebysmy sobie stworzyly taki nasz poradnik modowy
co na luzie co na impreze co do jakiej figury itd zebysmy wygladaly dobrze mlodo atrakcyjnie nie smiesznie i zebysmy byly widoczne bo po 40 jakos czlowiek chyba przezroczysty sie robi i jest niezauwazalny

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 26 sie 2011, 09:05

marena43 pisze:babina cudne te butki jak dla mnie szczegolnie te kozaki na samej gorze tego linka na takim jakby koturnie
a tak wogole dziewczyny mam taki pomysl
i kieruje go do was wszystkich moze bysmy sobie zalozyly temat - w co sie ubrac po 40-tece
i tu bysmy sobie wrzucaly zdjecia linki porady makijazowe modowe etc
bo miec swoj styl jest jak zauwazylam dla dziewczyn tak srednio mlodszych od nas o 15 - 20 lat i to co pasuje 20-latce nie koniecznie pasuje 40 czy 50 latce chodzi mi o to zeby tez nie przesadzic w druga strone i nie zaczac kupowac tylko kosciolowych garsoneczek ale zebysmy sobie stworzyly taki nasz poradnik modowy
co na luzie co na impreze co do jakiej figury itd zebysmy wygladaly dobrze mlodo atrakcyjnie nie smiesznie i zebysmy byly widoczne bo po 40 jakos czlowiek chyba przezroczysty sie robi i jest niezauwazalny

Marenko (yes) (yes) (yes)

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 sie 2011, 09:38

Mozesz Marena temat zalozyc ale uwazam ze nie chwyci.
Bedziesz zdjecia wklejac??...watpie:)A gledzenie bez fotek jest bezproduktywne i na krotko.
takie tematy byly juz poruszane i nie rozwinely sie jak widac.
Moda jest jedna nie ma dla mlodych i po 40 ,Nosi sie wszytsko.Tylko figura i dobre cialo jest wyznacznikiem co komu pasuje.
Tak samo u mlodej jak i u starej.
Opasla nastolatka bedzie tak samo zle wygladala w opietej krotkiej kiecce jak i gruba stara baba
takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 sie 2011, 09:52

moje akurat jest nieco inne zdanie, mimo dobrej figury nie uberzesz sie w falbaneczki, koroneczki i różyki zeby wygladac jak dzidzia piernik
wiadomo jak sie ma dobre nogi to mozna je pokazywac i po 60 tece tylko ze mini dla 60 bedzie inna niz dla 20 latki poza tym chodzi o dodatki ktore i gdzie pasuja o takie wymiany naszych zdan co sie komu podoba, kiedys beata ze 2 lata temu a moze ze 3 pisala ze bedzie modny fiolet i panterki i tak sie stalo przyszlo to i do nas
mnie chodzi o to zeby kazda z nas mogla sie wypowiedziec i podpowiedziec sobie nawzajem co i jak co pasuje jablku a co gruszce a co papryce...co na grilla a co knajpy a co na randke a co na andrzeji, wiem ze kazda z nas ma jakies tam juz swoje style i doswiadczenie ale czasami warto posluchac kogos innego zeby zmienic swoj styl na lepszy
a moze jednak wypali...

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 sie 2011, 10:01

W falbaneczki i rozyki nie ubiore sie ani ja ani moja 20 letnia corka.Bo to poprostu obciachowe >Nie podoba mi sie nawet jak male dzieci sa tak ubierane.
Koroneczki owszem ..sa swietne .Bardzo mi sie podobaja przeswitujace koronki.I sama sobie taka fundnelam blisko ciala noo powiedzy bluzko -sukienke.
Juz moze lepiej jakby w tym temacie wklejac swoje nowo nabyte ciuchy .haha ..ale to tez nie wypali bo tu same leniwce do robienia zdjec a druga polowa to ciapy do zmniejszania i wklejania fotek.:P

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 sie 2011, 10:08

urlike bo ty tu musisz nam ciapom krok po kroku napisac jak sie zmiejsza i jak siew kleja fotki i bedziemy umieszczaly
fajny pomysl zeby wlasnie to co sobie akurat kupilysmy
moze sie z tego stworzy taki fajny misz-masz

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 26 sie 2011, 10:28

ja w w jednym (leniwiec i ciapa (giggle co gorsze? jak z tym zyc? (rofl (rofl

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 sie 2011, 10:31

Jestem Podobnego zdania co Marena. Kobieta po 40 wyglada tandetnie w sukience,w spódnicy daleko przed kolano,w przykrótkiej bluzeczce [juz o odkrytym brzuchu nie wspomne]
To jest mój styl.
http://www.halens.pl/halens/produkty_wg ... 84684.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupilam u nich ten zakiet tylko biały z granatowa obwódką [bukla]
http://www.halens.pl/halens/produkty_wg ... 84705.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Przymiarke robilam do tego sewtera,ale obawialam sie tych rekawów,ze moze za odważne
http://www.halens.pl/okazje/vip_outlet/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.halens.pl/halens/produkty_wg ... 07059.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.halens.pl/cellbes/moda_damsk ... 07056.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sukienki tez raczej klasyczne przed kolanko nie koniecznie z falbankami.
Wiele ciuchów w tych katalogach mi sie tez nie podoba,ale sporo jest super i kupuje czesem cos jak mi wpadnie w oko.
takie zestawy lubie
Smialo mozemy tu cos wklejac bez zakladania jeszcze jednego tematu.
Mi osobiscie nie bedzie chcialo sie fotografować,za leniwa jestm a do tgo potrzebna mi jest córka.wole cos z neta pokazac co kupilam (giggle
http://www.halens.pl/okazje/vip_outlet/ ... 97999.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Falbanki jak najbardzziej takie jak na fotkach,czyli z klasą i eleganckie.

Do tej sie przymieralam ale stwierdzilam ze nie mam gdzie w tym chodzic i mase ciuchów wisi w szafie bo i tak siedze w domu.

Tą kupilam w zeszlym roku w kolorze pomarańczowym,ale moje jest za kolano i kupiona w Ustce.Nie mierzylam jej dopiero w domu i wygladam jak bym wazyla 100 kg bo bardzo odstaje mi na piersiach.Ta skukienka tylko do maluch piersi i na wysoka osobe.
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat= ... .&pr=59060" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”