Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: alina » 22 sie 2011, 21:52

martam46 pisze:
niebieska pisze:o, ciekawe.
ogladalam takie waleczki w necie.
tylko,ze ja niespecjalnie wierze w dzialanie kremow do ciala tych niby ujedrniajacych.
napisz cos wiecej, jesli mozesz.
Ja zakupiłam profesjonalne ampułki ,które można stosować n. do jonoforez,sonoforez,po rolowaniu i oczywiście do mezzo.Są ich różne kategorie: na cellulit,napinające,regenerujące.
A skuteczność? Po pierwszym ostrzykiwaniu dupska i ud widziałam poprawę( a cellu mam chyba od zawsze i myślałam,że już go nic nie ruszy)Ale nic nie mówiłam bo pomyślałam,że to chyba moja podświadomość mi mówi że jest lepiej.Ale zwróciła mi uwagę moja córka,że mam lepsze nogi,potem lekarka od ostrzykiwań.
Więc pomyślałam,że spróbuję coś zadziałać samej w tym kierunku i poszperałam w necie.Jak któraś byłaby zainteresowana rolkowaniem to proszę wejdżcie na http://www.labolatoriumurody.pl" onclick="window.open(this.href);return false; i wątek chyba skin needing,nakłuwanie skóry- macie tam opisane historie dziewczyn i dodatkowo różne mazidła do nakładania.
Ja zaczynam od dzisiaj się rolkować i nakłuwać. (punch
Martam a jaki roller masz? Naczytałam się już dość sporo, na stronce którą podałaś też i ciągle nie wiem co kupić.
Podaj markę i długość igieł no i cenę oczywiście.
Skłaniam się do DTS z wibrującą głowicą (540 igieł) 0,5 - co ty na to ?

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 23 sie 2011, 18:55

Sabrina wiesz co, tyle razy juz pisalas, ze chcialabys miec wlasne mieszkanie, tylko la siebie. Nie wiem, czy naal tak myslisz, ale ja sie sama zastanowilam, ile z moich znajomych tak ma. Mieszkam w Niemczech, to moze jest troche inaczej, bo Niemcy bardziej pragmatycznie podchodza do stosunkow damsko-meskich. No i powiem, Ci, ze sie sama zdziwilam: ktora zona/partnerka czy jak zwac sobie na to mogla pozwolic - to ma osobne mieszkanie. Ewentualnie mozna to nazywac lokata kapitalu. Wiele zwiazkow funkcjonuje na odleglosc - bo oboje maja prace gdzie indziej. Wtedy tez sa dwa mieszkania. Ja sama tak mialam przez wiekszosc mojego "zycia zawodowego", tylko ze ja wole mieszkac razem. Nawet chcac czy nie chcac sie w to wpakowalam...

Takze, jesli masz jakakolwiek szanse i nadal tego chcesz, to chyba nie ma lepszego wyjscia niz spelnic swoje wlasne gorace zyczenie.
(bronze
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 sie 2011, 20:50

majamajamaja pisze:
Takze, jesli masz jakakolwiek szanse i nadal tego chcesz, to chyba nie ma lepszego wyjscia niz spelnic swoje wlasne gorace zyczenie.
(bronze
Taaaa,tylko skąd wziąć 300 tys (giggle Robie sobie wizualizacje i wiem ze kiedys takie mi wpadnie. Na stale nie chciala bym sie wyprowqadzic,ale chcial bym miec taka weekendową odskocznie bez gotowania,patrzenia na kudly psów,na ogród w którym ciagle jest cos do roboty i nie chce mi sie w nim dlubac.
Bylam teraz dwa tygodnie za granicą i juz pod koniec zatęsknilam z męzem ,wiec stała rozłąka nie wchodzi w rachube,chociaz chwilami chciala bym go zabic zamrozić i odmrozic jak mi nerwy przejdą.
Mąz teraz do mnie doszedł [ akurat wrócil do domu] i powiezial ze bardzo mnie kocha i cieszy ze juz jestem bo bardzo tesknil.
I wlasnie jestem tego pewna ze jak by mnie czesciej w domu nie bylo,jak by on czasem do mnie do mojego mieszkania przyjechal,to bylo by super,a tak codziennie sie widzimy od 20 paru lat i czasem mi sie juz ulewa (puke (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 24 sie 2011, 08:31

oj tam oj tam sabrina
ja niedawno obchodzilam 30 rocznice slubu z tym samym oczywiscie menem
wiem o czym mowisz sa takie chwile ze wszystko jest ble ale tak ogolnie to ja niechcialabym mieszkac sama tylko z menem dopiero teraz mamy czas dla siebie jak dzieci wyfrunely i jest fajnie zdaza sie ze ja tez gdzies wybede i jak wracam to jest miodzio
moze powinna czescie j wyjezdzac
nie ma jak taki powrot po paru dniach no a po9tem wiadomo przychodzi zwykle szare zycie rutyna itd grunt to sie nie poddawc w sobie
a marzenia....musza istniec bo inaczej swiat bylby do bani.....ja tez marze o roznych rzeczach tez chyba stosuje ta metode przyciagania ...bo jakby mi ktos 10 lat temu powiedzial gdzie bede i co bede robila i jak bede zyla to bym mu powiedziala zeby wzial kolo i ...sie w czolo, marzenia tamte sie sprawdzily a teraz tak jak ty marze o szcuplym i zgrabnym cialku i o tym zeby z nieba mi spadlo na lift jak najszybciej bo tak te pewnie ze 2 lata bnede musiala odkladac i patrzec przez te 2 lata na stary ryj

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 sie 2011, 11:36

Ja wiedzial,ze kiedys zrobie sobie lift i piersi.Jak chodzilam na biezni to wyobrazałam sobie ze jak popatrze w dół, to nie bede widzial stóp,bo nowe piersi mi zasłonia. Nie interesowalo mnie skąd wezme pieniądze,bo wiedzialm,ze znikąd. Mąz sknera szczypie sie o 200 zl,a ja swoich nie mialam. Tak czy siak robilam te wizualizacje i nagle męzowi sie odwidziało i wywalił na mnie 16 tys [13 tys piersi +30 tys kredyt który splacał] 6 tys powieki góra dól,lifting 7 tys,endo czoła 7 tys razem 36 tys!!!!!!!!!!!! i to w niedlugim czasie (yes) (clapping a potem znów stał sie sknerom (giggle
Bozia jest fajna,bo odmienila go,na pare miesięcy (giggle

Marena,wizualizuj ze masz juz ten lift,ze patrzysz w lustro i cieszysz sie nowym wygladam....poczuj w głębi siebie ta radość i wpadnie Cie skądś na ten lift.Zagraj czasem w toto,moze akurat? (rofl

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 24 sie 2011, 11:47

Sabrina pisze: Bozia jest fajna,bo odmienila go,na pare miesięcy (giggle
(yes) (nod
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 25 sie 2011, 12:50

Kurka wodna Sabrina, ja tez wlasnie potrzebuje 100 tys. (tylko w €) na mieszkanie. Moze sobie razem powizualizujemy? Czy to tak razem jest dobrze, czy trzeba osobno?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 25 sie 2011, 13:31

sabrina no mam wyobraznie
ale ona nie wystarczy , nie wystarczy sobie wyobrazic jak pieknie bedzie po lifcie bo cholera wie czy bedzie tak pieknie jak sobie wyobraze i potem moge byc lekko rozczarowana, moze sobie wyobraze za duzo
a poza tym jak patrze na zwisly ryj to jak mozna go widziec pieknym sam blysk w oku juz nie wystarczy jeszcze trzeba poliki podniesc i bedzie ok

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 25 sie 2011, 19:52

Alina.Kupiłam rolery na allegro.Koszt 68 zeta,więc niewielki.Nie kupowałam droższych bo podobno igły się tępia i trzeba wymieniać.Mam MNS 0,2 ( do skóry głowy,ale można też codziennie na twarz bo lepiej wchłaniają się kremy) 0,5 do twarzy,szyi i dekoltu(robie raz w tygodniu) oraz kupiłam DNS 0,5 firmy bio Genesis do oczu,bo ma tylko igły w 3 rzędach i dobrze jest manewrować przy oczach.Dzisiaj jestem po drugiej turze rolowania .Po zabiegu wyglądam jak burak więc trzeba to robić jak nigdzie nie będziesz wychodziła i na wszelki wypadek następny dzień też powinien być wolny.U mnie czerwień wystepuje parę godzin ale też nie rolkuje się tak jak inne dziewczyny 30-480 min ,tylko ok.10min a i tak trochę szczypie.Ważne też są odpowiednie kosmetyki,najlepiej stosować te bez konserwantów( ja kupiję półprodukty i sama mieszam).Dopiero raczkuję w tym więc co do efektów to sie narazie nie wypowiem.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 sie 2011, 20:27

Maja no lepier zazem to sobie nie wyobrażajmy bo jeszcze zamieszkamy razem (giggle

Marena ja wyobrazam sobie cos co chce i nie mam obaw ze bedzie cos nie tak. Jestem WIELKA OPTYMISTKĄ .Jezeli bylo zle,a jest lepiej to nie bede rozpaczać,ze nie jest idealnie.Zawsze cieszę sie z tego co mam,jak wygladam obecnie,bo wiem jak wyglądałam wczesniej (yes) Nie musisz sobie wyobrażać ze nie bedziesz mieć zadnej zmarszczki.Wyobraz sobie ze jestes zadowolona ze swego wyglądu,bez wnikania w szczegóły.
Jak wizualizowalam sobie piersi,to nie myslałam:jaki wkkładki,jaki profil,jaki lekarz....
Patrzyłam w dół i wyobrażałam sobie jedrne piersi i tyle.
Zawsze wizualizuje sie efekt koncowy A NIE DROGE JAK TO OSIĄGNAC (clin

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”