Martam a jaki roller masz? Naczytałam się już dość sporo, na stronce którą podałaś też i ciągle nie wiem co kupić.martam46 pisze:Ja zakupiłam profesjonalne ampułki ,które można stosować n. do jonoforez,sonoforez,po rolowaniu i oczywiście do mezzo.Są ich różne kategorie: na cellulit,napinające,regenerujące.niebieska pisze:o, ciekawe.
ogladalam takie waleczki w necie.
tylko,ze ja niespecjalnie wierze w dzialanie kremow do ciala tych niby ujedrniajacych.
napisz cos wiecej, jesli mozesz.
A skuteczność? Po pierwszym ostrzykiwaniu dupska i ud widziałam poprawę( a cellu mam chyba od zawsze i myślałam,że już go nic nie ruszy)Ale nic nie mówiłam bo pomyślałam,że to chyba moja podświadomość mi mówi że jest lepiej.Ale zwróciła mi uwagę moja córka,że mam lepsze nogi,potem lekarka od ostrzykiwań.
Więc pomyślałam,że spróbuję coś zadziałać samej w tym kierunku i poszperałam w necie.Jak któraś byłaby zainteresowana rolkowaniem to proszę wejdżcie na http://www.labolatoriumurody.pl" onclick="window.open(this.href);return false; i wątek chyba skin needing,nakłuwanie skóry- macie tam opisane historie dziewczyn i dodatkowo różne mazidła do nakładania.
Ja zaczynam od dzisiaj się rolkować i nakłuwać.
Podaj markę i długość igieł no i cenę oczywiście.
Skłaniam się do DTS z wibrującą głowicą (540 igieł) 0,5 - co ty na to ?