Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: ullrike » 17 lip 2013, 10:18

Butki fajne ,bluzeczka nie podoba mi sie bo nie lubie serduszek.
Rece to o lakier chodzi? bo jesli o mlodosc skory to musialbys reke polozyc plasko ,wrecz wygiac jak babina palce w gore i zdjecie zrobic z bliska wtedy widac jaka faktycznie jest skora na dloni.

Dla Joli oferta w moim klubie jest teraz na lato taka :
http://www.goodluckclub.pl/informacje/k ... dansk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i dalej pozostaje kwestia dojazdu ,bo komunikacja miejska to Jolcia ma w jedna strone dwie przesiadki ,tramwajem pol godziny i drugie pol autobusem + plus czekanie na ta komunikacje .Wiec bez auta mozliwosci niet.
Pozostaja kluby ,ktorych duzo jest we Wrzeszczu albo na Przymorzu i tam sprawdzic co maja w ofercie.

Ps.W moim Godlacku jest o tyle fajnie ze czynny cala dobe przez caly tydzien na okraglo ,wiec jak np jakby ktos chcial mezowi na zlosc zrobic to zamiast lazic po ulicach moze jechac do klubu (evilgrin sauny wylaczaja o 1 w nocy no ale na lozkach -lezakach mozna sie wyspac:)...i rano do domu wrocic hihi

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 lip 2013, 11:58

próbowałam zrobić "ładne " zdjęcie moich dłoni ale w żaden sposób sie nie da......Nawet przy takim ułożeniu (envy
Wczoraj chodziłam w tych niebieskich i są boskie. Ja lubie taki obcas {to już moje trzecie z Baty na takim obcasie}. Oczywiście dwie już na śmietniku, bo tak ściupane. Te mają z przodu koturn więc obcas ma faktycznie 5cm.
Koturny mogę mieć ale takie jak przy balerinkach.Przy wyższym jakoś nogi mi z tyłu zostają (giggle .
Uwielbiam sama coś majstrować! Może jakąś bluzkę też przerobię? Na serduszka już jestem za stara ale może duża litera? Co dałaś do środka ? To ćwieki czy koraliki?
Marena , a jak Ty te Rzymianki zakładasz? Toż ja bym świętą została (rofl muszę mieć takie zeby bez schylania włożyć. No i mam fobie na punkcie małego palca u nogi, który lubi wyglądać zza paseczka (giggle .Zawsze sprawdzam czy nie wylezie przy chodzeniu.

Byłam na uzupełnieniu rzęsek i zrobiłam na dolne permanentny tusz. Zobaczymy jak to się będzie sprawowało....Teraz już nie muszę sie paprać tuszem (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 lip 2013, 12:43

też byłam przeciwna serduszkom ale w tamtym roku syn mi przywiózł bluzke z londynu z serduszkiem właśnie, i stiwerdził że teraz motywy serca to hicior, więc sobie bluzkę upiększyłam po swojemu, w pasmenterii kupiłam wstażkę szyfonową, perełki i brylanciki do przyszycia z dwoma dziurkami, koszty żadne - brylancki 10szt po 0,30 zł, razem 3 zł perełki opakowanie 5 zł, wstążka 3 zł
rzymki są z tyłu zapinane na zamek błyskawiczny...na mały palec też zwracam uwagę żeby na spacer nie poszedł, poza tym wiesz po co mały palec jest...? żeby się w niego pieprznąć i żeby bolał (rofl

wstawiam na chwile bluzkę co dostałam od synka
i butki koturny ze skóry z lasockiego bardzo wygodne

powiedzcie mi szczerze, czy to mi juz nie wypada...? nie wyglądam jak dzidzia piernik (blush

babina ile kosztuje ten pernamentny tusz? ja rzęs nie wstawiam, za krótko mi się to trzymało i zbyt teatralnie wyglądałam, dała mi 10 bo stwierdziła że moje własne taką mają długość tylko że koncówki jasne, a wyglądałam jak niunia
butki.jpg
bluzka.jpg

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 17 lip 2013, 12:59

buszując dzisiaj po necie znalazłam zdj jessici parker, że za mocno ćwiczy i że za chuda,
wrzuce na chwile jej fotki, jak to niezgodne to zaraz usunę,
na zbliżeniu stóp widać że ma problem z żyłami na stopach
jessica.jpg
stopy jassica.jpg

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 lip 2013, 13:16

Wszystko zalezy jak się nosi to serduszko.....Jak na poważnie {jaka to ja niunia do kochania....to ja juz nie (giggle , ale jak na ostatnim zdjęciu, na sportowo, na wesoło, to czemu nie??}.
Na zamek powiadasz? To moge , nawet mierzyłam podobne....
Zrobiła mi dolne gratis ale podobno 80 zł kosztuje góra i dół. Zrobiła mi gratis, bo narzekałam na ostatnio założone.Były za długie i za grube. Teraz kazałam sobie uzupełnic najcieńszymi i najkrótszymi ale i tak wolałabym krótsze. Myślę, że ten tusz będzie lepszy...Wklejam fotkę na świeżo zrobionych {jeszcze oko wymęczon}
Jak sie już bawię, to pokaże Wam jakie buty zastapiłam nowymi....a na koniec perełka!! Moje domowe klapki (giggle (giggle do prostowania palucha.Na żywo wszystkie wyglądaja jeszcze gorzej (rofl (rofl
20130717_120430.jpg
20130717_125040.jpg
20130717_124913.jpg
20130717_124727.jpg
20130717_124411.jpg
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 17 lip 2013, 14:09

Fajne te butki a te swiecace japonki podbijaja wszystkie (giggle ;) lepsze takie bizuteryjne niz moje papcie skorzane z dziurkami ze sklepu zakopianskiego (giggle .
Kiedys probowalam chodzic w klapkach japonkach ale rzemyk przez palce mi okrutnie przeszkadal i bolalo jak nic , klapki do tej pory leza w szafie nowiutkie i chyba juz nigdy nie zobacza swiatla dziennego heh A tak wogole to zaczynam na nowo nosic buty na koturnie , noga tak ladnie wyglada w butach podwyzszonych . Niestety mam problem ze stopami i nie wiem co to jest i jak temu zaradzic . Po krotkim czasie noszenia butow , czy to na koturnie czy obcasie piecze mnie podeszwa stopy . Jestem zmuszona nosic plaskie obuwie . Mam tak od jakiegos roku , moze od pracy na stojaco ? robie regularnie pediqure medyczny . Zakladam koturny ale na krotkie wyjscia , gdzie nie bede meczyc nog dlugim chodzeniem , do wysokich obcasow ktore tak bardzo mi sie podobaja nie mam jeszcze odwagi , a tyle ich mam jeszcze nie noszonych . Kupuje i siup do szafy , ja nawet nie wiem co mam ,i co rusz wyciagam nowiutkie buty o ktorych zapomnialam (giggle Moze tez porobie foty i wstawie Wam pokazac .
Bardzo bym chciala znowu nosic obcasy , ale jak jesli nie dam rady w nich wytrzymac godziny ? A do tego ten moj brzydki chod , nie potrafie sie poruszac z gracja a przy mojej tuszy wyglada to okropnie.. . Moze ortopeda potrzebny ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 17 lip 2013, 14:28

bo na płaskim większość brzydko chodzi........Te japonki zostaw jak zacznie Ci sie robić halux (giggle Owiniesz filcem jak ja i będziesz zadawać szyku (giggle
Jak piecze podeszwa, to zacznij od noszenia takich co mają skórzaną wyściólkę. Te baleriny co kupiłam maja wszystko ze skórki i jeszcze gąbkę pod wyściółką. Stopa czuje sie jak w poduszeczce...Zacznij od takich małych....
Te moje koturny sznurkowe są strasznie męczące..Podeszwa sztywna i ciągną mnie do tyłu.
zadowolona

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 17 lip 2013, 14:36

Babina , czekam na odpowiedni moment (giggle Tylko ze ja juz probowalam na rozne sposoby nosic japonki , zawsze mnie bolalo miedzy palcami , nie wiem jak mozna to nosic .
A chod zawsze mialam brzydki , nie potrafie poruszac sie z gracja nawet jak mam na nogach wysokie buty . Zastanawialam sie czy mozna nauczyc sie ladnie chodzic , tak ogolnie nawet na plaskich butach ?
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 17 lip 2013, 20:17

Ja mam takie dlonie jak babina,a jestem mlodsza. wystawiam na slońce,chodze do solarium,wiem ze glupia jestem ale kij,nienawidze bladego ciala.
Butki super i jednej i drugiej Laseczki(yes) Ja wstwie jutro jaki boskie kupilam po 40 zł (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 17 lip 2013, 21:41

babina napisz ile się to tuszowanie "trwałe"trzyma. Mnie pedicurzystka o tym mówiła, ale zrozumiałam, że to krótki interes. Z doklejaniem rzęs skończyłam, bo przy chodzeniu na basen to kicha. No i ja muszę mieć oczy dokładnie wymyte a przy sztucznych to raczej niemożliwe.
Co do mezo na ręce to moim zdaniem to bezsensowne. Ale podobno dobre efekty daje wypełnienie kwasem - jak w policzki czy usta. U mnie się ręce wyraźnie poprawiają jak nic nie myję :-) Naczyń nie myję znaczy się.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”