Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: Sabrina » 22 gru 2012, 10:50

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Świat Bożego narodzenia.
Zdrowia, uśmiechu realizacji marzeń
(rofl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 22 gru 2012, 12:27

Sabrinko dla Ciebie i Wszystkich Kobietek tu zaglądających, również składam Wesołych Świąt :)
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Quer
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Quer » 22 gru 2012, 15:06

Równiez Wszystkim życzę zdrowych, pokojnych i radosnych Świąt!
2012-12-22_150331.jpg

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 22 gru 2012, 20:10

niebieska pisze:eeku, jak Ty sie wyrazasz!
przeciez to sie pisze przez ch.
hehehe. Ale przez 'h" jest skromniej, tak w sam raz postnie :-) Po Nowym Roku mu "c" przybędzie :-)

Wesołych Świat dziewczyny, nie róbcie tyle tego jedzenia, tylko poodpoczywajcie trochę :-)

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 22 gru 2012, 23:08

hehe, muflon, skromna kobieta to nie zna takiego slowa:)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 gru 2012, 01:11

ja już nie mogę......co zrobię , mąż mi zjada......Już wypieki trzymam w samochodzie, pasztet na balkonie, indyk w pralce....zaczęłam robić sałatkę, wsypałam kukurydzę i groszek do miski z majonezem i zostawiłam na ladzie , wyszłam na chwilę i mi to wyjadł.!!!
Kupiłam 2 kilo domowej pasztetówki............też już zjadł.....Kiełbasa domowa na ukończeniu.Słoik ogórków zostawiłam na wierzchu, to uratowałam 4 małe sztuki..... Wczoraj zjadł 44 pirogi {duże ) i jeszcze się pyta " tam było 12 czy 13?" Jak ktoś przyjdzie w święta, to poczęstuje sucharkami, bo chyba tylko to się ostanie (giggle .

Właśnie się dorwał do gara zupy grzybowej............a jest po pierwszej w nocy. Kurcze, jak usnę to zje mi wszystko!!!!!!!!!! (giggle (giggle . Chyba musze dzisiaj czuwać w nocy.
Najgorsze jest, że człowieka dopada skleroza i tak chowam jedzenie w dziwnych miejscach, potem zapominam i po czasie znajduję zepsute.........Musze zapisywać {tylko gdzie trzymać kartkę? (giggle }

Wesołych świąt.............
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 23 gru 2012, 06:02

babina7 pisze:chowam jedzenie w dziwnych miejscach, potem zapominam
babina - uważaj szczególnie zanim włączysz pralkę (clin

dziewczyny, z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego co najlepsze, zdrówka, uśmiechu, kasiorki
i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku - niech spełniają się marzenia!!! (bronze

http://images45.fotosik.pl/1663/729819ccf6fd19f6med.jpg

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 23 gru 2012, 09:04

OOOO chcialabym zby taki gwiazdor mnie odwiedzil (giggle (muscle (heart

szczescia , zdrowka , milosci i oczywiscie urody Wam wszystkim zycze !!!
i duzo (cash jeszcze (cash (cash (cash (cash (cash (nod
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 23 gru 2012, 09:49

Ha ha Babina ale dajesz w dupe (giggle
Cos o mężach. Pare dni temu kupilam odświeżacz zapachowy w plastikowym pudełeczku do wc - jeden na dół do wc i drugi na górę do łazienki. Po godzinie szukam tego jednego bo szlam na góre i chciałam go zanieść,no i nigdzie go nie widze. Szukam,szukam,wiec pomyślałam,ze nie wzięłam ze sklepu. Po paru godzinach otwieram lodówkę,a on sobie lezy w lodówce! Mąż go tam wsadził,bo myślał,ze to serek (giggle

Dziewczyny jeszcze wróce do naszego klimakterium. Pisałam z dwa tygodnie temu,ze chodzę potwornie gruba,ze przybyło mi w biodrach,w talii kupe centymetrów,ze piersi mnie bola jak cholera juz od ponad 2 miesiecy.... wyglądałam na 10 kg wiecej (headbang
Odstawiałam soyfem,odstawiałam wszystkie inne suplementy bo w nich tez byly rózne skladniki zawierajace ESTROGEN czyli czerwona koniczyna i jeszcze cos innego juz nie pamietam co. Od ponad miesiąca nie biore juz nic i nie wróciły mi uderzenia ,czyli mój organiza sam wyprodukował estrogen ( czasem w okresie przekwitania są takie wyrzuty estrogenu) ja dokladałam estrogen w postaci suplementów i dla tego tak nabrałam wody. Wszytko to teraz mi zeszło w przeciągu 2 dni i znów wyglądam normalnie (dance
Jak zacznają boleć piersi ,to jest to objaw nadmiaru estrogenu i nalezy odstawic na jakis czas suplementy zawierajace estrogen.
Kiedyś zapomnialam wziąć na urlop soyfem to po 5 dniach juz mialm uderzenia,a teraz nie biore chyba juz ponad miesiąc i nic mi sie nie dzieje. Progesteron tez odstawiłam 3 tygodnie temu,ale juz od dwóch dni gorzej sypiam wiec od dziś znów zacznę,bo akurat skończyl mi sie okres tydzien temu wiec juz moge znów sie progesteronem smarować.
Trzeba jednak wsłuchiwać sie w swoje cialo,a nie w ulotki dołączone do lekarstw (yes)

Co do wypieków i Świat.
Od 4 lat pieke na świeta sernik,dawniej mi sie nie chcialo,ale raz spróbowałam,wyszedł super,wiec piekę bo pachnie tak fajnie światecznie,niech dziecko wie,ze to święta:) Robie tylko sałatke jarzynową, pieke kawał schabu ze śliwkami,robie krokiety z grzybami i tradycyjnie karpia dla córci i męża bo ja nie lubie. Kupiłam szynke,kawałeczek jeszcze tam czegoś ,bo babeczka w sklepie mi zaproponowała i tyle. Na wigilie idziemy do teściowej,szwagra i szwagierki,a w drugi dzień świat zaprosiłam ich do siebie i podam krem z porów z grzankami,schab ze śliwkami,+ ziemniaki + surówke z czerwonej, na deser sernik,kawka, a potem jak zgłodniejemy to podam krokiety z grzybami, wędlinę,sałatke jarzynową i tyle.

Zawsze jak zblizaja sie świeta to przypomina mi sie jak Doda zapytana co sądzi o świętach i przygotowaniach powiedziała
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=se2LbXrRi6g" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawe czy jej niedoszli teściowie to słyszeli (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 23 gru 2012, 10:15

Babina no żesz :D mój by stracił życie!!!

Ja robię tylko 2 ciasta, kapustę z grzybami i schab ze śliwką. Wigilia u teściowej, potem obiad u mamy.
Kapusta i część ciasta do teściowej (każda synowa coś przynosi wedle zamówienia) a schab i pozostała część ciasta do mamy, żeby miała mniej roboty.
Póki co omija mnie ta świąteczno - kuchenna harówa, ale za lat kilka przyjdzie kryska na matyska. Oby nie za wcześnie :))))

Ps. zakupiłam w końcu te meteoryty z Guerlain. Mam nr 03. Jestem nimi ZACHWYCONA!!!!!
Cudo, po prostu cudo. Niby nic, a jaka różnica. Cera delikatnie rozświetlona, zdrowa, rysy twarzy łagodniejsze, młodsze. Nie wierzę, że można nie widzieć żadnej różnicy. Może kiedy ma się idealną twarz, może w wieku 20 lat, może. Jednak po 30-tce to must have, absolutnie :)))
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”