Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Miejsca, które warto zobaczyć cz.II

Post autor: Michitka » 05 wrz 2010, 16:04

Wróciłam z mojego ukochanego miejsce na Ziemii tj. z Teneryfy...normalnie łzy w oczach miałam jak siedziałam w samolocie, że muszę wyjeżdżać.

Ale oczywiście nie obyło się bez niespodzianek w drodzę na Teneryfę i był to ostatni mój wylot charterem..nie dość, że opóźnienia to miało być awaryjne lądowanie, bo jeden pan nie dość, że się upił to palił papierosy...i stewardessy, ani kapitan nie mieli już sił na niego, aż na lotnisku wparowała Guardia Civil i wyprowadzili denata...mówię, wam, szkoda słów, że potem taką mamy opinię.
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 wrz 2010, 08:58

No cóż ja wróciłam z wakacji z totalnym niesmakiem , dochodzę do wniosku że do Hurghady jeżdżą tylko prymitywne "karczycha'' ze swoimi wulgarnymi "laskami" naprawdę wstydziłam się mówić po polsku.Moim głównym kryterium przy wyborze kolejnych wakacji będzie rekomendacja : " w ośrodku jest BARDZO MAŁO POLAKÓW'
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 06 wrz 2010, 09:42

Ja już dawno Szpaczku tą prośbę w biurze wprowadziłam, niestety ceny spadły i teraż każdy prymityw może wyjechać. Ja już dawno wstydzę się za naszych rodaków
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 06 wrz 2010, 20:03

Nie obraźcie się dziewczyny,ale ja właśnie dlatego nawet nie spoglądam na ofert tych wszystkich Kret,Tunezji,Egiptów i innej taniochy.
Bo co tam można zobaczyć?
Niemców na emeryturze i buraków z Polski.
Wolę dalsze miejsca albo wycieczkę we własnym zakresie.
A jak akurat nie zamierzam wydawać sporo kasy,to po prostu lubię wyskoczyć w jakieś ładne miejsce w Polsce-Bieszczady,Karkonosze,Mazury,Podlasie,wybrzeże.
Ogólnie nie znoszę zorganizowanych wakacyjnych spędów.
Cenię sobie niezależność i wolność wyboru.
Jakieś 10 lat temu byłam na wczasach we Włoszech z biura,wspominam to okropnie.
Po prostu istny koszmar!
Rodacy zachowywali się jak świnie z chlewu-na stołówce,na plaży,w ośrodku.
Nigdy więcej!
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 wrz 2010, 21:09

Problem polega jednak na tym ze wyjezdzajac na wakacje z 3 dzieci nie nie kazdy moze sobie pozwolic na "nie taniochy". Poza tym wioski wakacyjne zdecydowanie bardziej podobaja sie dzieciakom niz dzikie plaze czy inne atrakcje dla bezdzietnych i samotnych.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

pullinek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: pullinek » 06 wrz 2010, 21:45

W tym roku byłam na bardzo sympatycznej wyspie Evia (grecja), wręcz dzikiej w porównaniu np. z Kretą, Rodos itp. Świetny hotel: Erteria Village/ Holidays in Evia, super atrakcje dla dzieci.

Jeśli chcecie tanio pojechać w jakiś daleki rejon świata to polecam kupować tu:
http://www.firstchoice.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Spokojnie można kupić z Polski, zapłacić kartą kredytową i jeśli jest dobry kurs Funta, cieszyć się świtenymi wakacjami, zorganizowanymi na medal. Opłaca się kupować dalekie wycieczki, nie bliskie. 2 lata temu byłam z nimi w Cancun za 3500 za os./ 3* All/ 2 tyg., w tym roku w weekend majowy była super oferta na Dominikanę 2 tyg, 4* z All za 2800zł!
Najśmieszniejsze, że ten sam hotel w Meksyku w którym byłam sprzedawała polska Triada, za dokładnie 7000 zł czyli 2 razy więcej!
08.11.2010 - mam Nagorki Impleo EHP 390cc - dr Broma

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /s-age.png

http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=700" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 86#p629886" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 07 wrz 2010, 14:34

pullinek ja pamiętam że jak mieszkałam z Londynie to z tamtą super wakacje były dużo tańsze niż z naszych polskich biur podróży...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

pullinek
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: pullinek » 07 wrz 2010, 14:48

dona7 dokładnie, dużo tańsze niz u nas (opłacają się dalekie kierunki) i lepiej zorganizowane. Trzeba tyko dolecieć do UK ale bilety tanich linii i tak nie zmienią ceny ogólnej zbytnio. Najfajniejsze promocje cenowe widziałam kiedyś z Manchesteru (z tym że z PL ciężko się bezpośrednio dostać).
08.11.2010 - mam Nagorki Impleo EHP 390cc - dr Broma

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /s-age.png

http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=700" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 86#p629886" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 07 wrz 2010, 15:17

Paullinek
Potwierdzam,Meksyk jest super. (rofl
Polecam szczególnie zachodnie wybrzeże.Tam jest dopiero świetnie,no i do zwiedzania Ciudad de Mexico(syfiaste i niebezpieczne,ale warte zobaczenia).
Z tymi biurami ,poza Polską to masz rację.
Sama korzystałam z amerykańskich biur,tylko,że z Polski może być problem,bo jak ktoś nie ma wizy amerykańskiej,to podwyższa koszty.Najlepiej stamtąd jechać w jakieś egzotyczne kierunki.
Np.Jamajka,Bermudy i inne wyspy przy wschodnim wybrzeżu są bardzo tanie.
Tygodniowe wakacje można już mieć za 250 $.(hotel,przelot,wyżywienie).
Polaków tam jak na lekarstwo. (clin

Szpaczek
W odleglejszych destynacjach również są wioski wakacyjne i mnóstwo atrakcji dla dzieci.
Czasami nawet więcej niż dla dorosłych. (clin
No,ale doskonale to rozumiem,że taka wyprawa dla większej rodziny to duży wydatek.
Life is a journey,not a destination.

jowa20
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jowa20 » 10 wrz 2010, 10:06

paulinek
Czy z tej strony co podalas linka,rozumiem,ze wyloty sa nie z Polski??
"Jeżeli ludzie szepczą za Twoimi plecami,to znaczy tylko,ze ich wyprzedziłeś"
................................................................................................
10.05.2010 całkowita korekta noska-długo wyczekiwana,wkońcu zrealizowana..
05.12.2011poprawka w części chrzęstnej nosa

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”