Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 14 sie 2005, 16:34

a te wszystkie stosunkowo niedawno powstale szkoly filmowe, jak np szkola lindy w warszawie :?: osobiscie sie tym bardzo nie interesowalam, ale moze warto poszperac w necie, tym bardzie, ze o szkole panstwa machulskich zdaje sie pisano jak najbardziej pozytywnie....... 8)
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 14 sie 2005, 16:38

Samanthii a co to za szkola w poznaniu byla :?: aktorska czy cos innego :?:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sie 2005, 17:13

Tak, aktorska... :lol: Wiesz,jakos mnie to tak zainteresowalo ostatnio, bo czesto slysze o jakies polskiej "aktorce"po szkole prywatnej.. ...chcialabym wiedziec, co to sa za szkoly i czy tylko dla slawnych i bardzo bogatych... Poza tym ,mam kolezanke w filmowce w Lodzi i pare znajomych na teatrologii- to baaardzo ciezkie szkoly. Trzeba nie lada wysilku (i odwagi),zeby je ukonczyc...
Moja znajoma chciala pojsc latwiejsza droga(chodzi mi tutaj o egzaminy...)i wybrala szkole w Poznaniu... :? Jak juz wspomnialam-TOTALNA PORAZKA... :?

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 14 sie 2005, 18:40

jedyne co wiem, to wlasnie to, ze dobre szkoly aktorskie sa ciezkie.....ale nic blizszego o tych prywatnych szkolach na razie nie wiem, tyle, iz chyba trzebaby sprawdzic, czy przypadkiem nauka nie opiera sie bardziej na ogladaniu od czasu do czasu znanych polskich aktorow.....bo takie info gdzies mi kiedys wpadly w ucho /albo w oko :D/, ale nie pamietam juz ktorej szkoly dotyczyly,a o poznan pytalam, bo wyglada na to, ze w najblizszym czasie zabawie tam troche dluzej, wiec zebym sie nie wpakowala w cos glupiego pod wplywem "tworczego impulsu"........wiec dzieki za ostrzezenie 8)

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 14 sie 2005, 18:42

aha........oprocz łodzi wiem ze dobra i "prawdziwa" szkola aktorska jest we wroclawiu........ale to panstwowa, a Ciebie chyba interesuja prywatne.....no ale tak mowie, bo znam osobiscie kogos po tej wlasnie uczelni :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 sie 2005, 21:34

Chcialam poprostu wiedziec,ile czasu trwaja szkoly prywatne i gdzie sa(???)-wiesz, filmowka,to juz cos powaznego ale nie wszyscy moga sie do niej dostac(trzeba miec nie tylko talent...), wiec mozna chyba wybrac podobna i jakby latwiejsza droge ...
Przyznam szczerze ,ze ja takze uczestniczylam w tym cyrku,jak egzaminy wstepne na aktorstwo i baaardzo interesuje mnie, czy w prywatnych szkolach aktorskich wymaga sie tego samego... :roll: :?:
Poszperam w internecie, ale jak do tej pory nie znalazlam niczego konkretnego... :(

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 15 sie 2005, 13:46

cos znalazlam chyba pewne bo pod nadzorem panstwowej instytucji....przeslalam na priv-a :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 sie 2005, 14:30

Dziekuje... :wink:

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 15 sie 2005, 20:25

Studiuję zarządzanie i marketing, specjalność rachunkowość i finanse. Pracuję w księgowości i chcę w przyszłości zostać biegłym rewidentem

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
Aralia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aralia » 15 sie 2005, 22:13

Ja zaczynam studia o kierunku Architektura wnętrz... moje marzenie od bardzo dawna :D ; narazie pracuje w Idei jako konsultant tel. ale szukam jeszcze jednej pracy. interesuję się architekrurą wnętrz, fotografią, uwielbiam chodzic do kina. w przyszłości chciałabym oczywiście projektować wnetrza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”