pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym:) cz. 2

Post autor: Lubka » 13 wrz 2010, 21:59

Ola gdyby nie cycki to bym jej przywalila, ale balam sie o moje "maluszki" a wiem, ze by mi ta mapla napewno oddala (rofl i wyobraz sobie, ze nawet obylo sie bez wulgaryzmow i nawrzucalam je "z klasa" choc pewnie to bezmozgie juz od picia dziewcze nie znalo znaczenia nawet polowy uzytych slow, ale mysle, ze ton wypowiedzi mowil sam za siebie i zalapala (giggle

oj ola to masz kupe czasuo nos i cycki i nawet tylek sobie mozesz zrobc do tego czasu-co tylko zechcesz (giggle -ale kurde, mogla ci powiedziec to przed romskim weselem, zebys miala okazje wyhaczyc jeden z tych plikow gotowki, ktorymi ci pieknie opaleni panowie tak wymachiwali...swoja droga juz widze te lancuchy i sygnety i zel kapiacy na koszule z podniesionym kolnierzem (giggle
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 13 wrz 2010, 22:13

Dziewczyny wrzuciłam fotki do wątku ... oglądajcie (giggle ...
viewtopic.php?f=9&t=9029&start=510" onclick="window.open(this.href);return false;
nie chciałam tutaj nam zaśmiecać.... (dance (clin

ola to gratulacje ale przyznam że twoja sis nie źle musi być zorganizowana skoro ślub z takim wyprzedzeniem planuje , kurde ja jakoś leniuch jestem i nigdy nie umiem nic tak zaplanować....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 wrz 2010, 22:52

Lubka no to super, ze sie pozbedziesz tej pindy (giggle

Ola no to Sis chyba lubi miec wszystko dopiete na ostatni guzik, skoro z takim wyprzedzeniem planuje (mdr Ale w sumie sie nie dziwie, teraz im wcześniej tym lepiej- wiekszy wybór sal czy zespołów

Dona fajnie Ci z tym brzuszkiem (flower)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 14 wrz 2010, 07:46

Dziewczyny, co sadzicie o czyms takim: jestem u znajomej, ktora ma 5-letnia corke. Ide do toalety na siusiu, klucza nie ma, w momencie wpada mala i chce mi cos pokazac. Ja jej ostro i zla (z papierem toaletowym w rece), ze ma w tej chwili wyjsc. Powtarzam, ze ma wyjsc natychmiast. Mala wychodzi. Po wszystkim jej mama sie do mnie nie odzywa.
????
To ja bym mogla sie nie odzywac.
A jesli dziecko nie potrafi rozeznac, ze takich rzeczy sie nie robi, to ja moglabym byc obrazona.
???
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 14 wrz 2010, 08:21

Maja , nie widze nic zlego w zachowaniu dziecka . 5 ciolatek to jeszcze male spontaniczne dziecko ktore owszem powinno wiedziec ze sie do toalety nie wchodzi ale skad wiadomo czy nie robi tego jak rodzice sa w toalecie ?
Twoja kolezanka conajmniej dziwnie sie zachowala , w takim wypadku powinna zwrocic uwage swojemu maluchowi a to ze nie zrobila tego i nawet sie do Ciebie nie odzywala zle o niej swiadczy . Nastepnym razem dobrze sie zabarykuj .... ;) :badgrin: albo nie chodz do kolezanki ...
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 14 wrz 2010, 09:05

Lubka a jakos mi sie juz ten Starbucks znudzil, ale nie moge nie zdecydowac na nowy avatar. Ale masz racje, az sama swoich postow na stronie nie rozpoznaje (giggle

Olu w sumie fajnie, ze dostalas date z takim wyprzedzeniem. Przynajmniej nie bedziesz musiala kupowac sukienki na ostatnia chwile (giggle (giggle (giggle

Dona tak jak pisalam w komentarzach, super wygladasz w ciazy! (rire I z tego co widze to chyba duzo nie przytylas, prawda? Masz fajne, szczuple rece (yes

Karolka ooo witamy z powrotem (giggle I mowi to ta, ktora zniknela jak kamien w wode (tongueout

Maja uwazam, ze zachowalas sie slusznie mowiac dziecku kolezanki zeby wyszlo w toalety...w koncu masz prawo nie lubic publicznosci. Jesli kolezanka jest przewrazliwiona na punkcie swojego potomstwa i tylko z tego powodu przestala sie do Ciebie odzywac to jej strata.
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 wrz 2010, 09:13

Cześć Dziewczynki (sun

Co do mojej Sis, to fakt się skurczybyk jeden pośpieszył, nie wiem dlaczego z takim wyprzedzeniem, no ale to jej sprawa. Oznajmiła mi, że w maju przylatuje wybrać kościół i sale, a przyznam, że np. na salę, w której ja miałam z potworem przyjęcie weselne czeka się 2 lata, więc różnie, to bywa z tymi terminami (angel (thinking (clin

Lubka no powiem Ci, szkoda, wielka szkoda, że chociaż jeden nie zgubił takiego pliku (cash (cash (cash
Cycków nie chcę robić, na tą chwilę nie ma takiej potrzeby, ale nos to priorytet, jest na liście must have i Szczyt musi mi zrobic piękny nos, bo jak nie to mu urwę, to i owo (angel (wait
Dobrze, że powiedziałaś tej pindzie, co myślisz, niech zna swoje miejsce w szeregu (giggle (happy

Karolka ja pitole, jeszcze tylko miesiąc i będziesz mieć GPS-a na palcu, no no (heart
Małżeństwo, to fajna sprawa (moje odczucie subiektywne) i powiem Ci Kochana, że przez pierwsze 2 tygodnie, a może i nawet miesiąc czuliśmy się z potworem inaczej, jakbyśmy się nad ziemią unosili, nie wiem, co to było, ale nasze samopoczucie było po prostu boskie (heart (heart (heart

Dona - chyba tylko brzusio się powiększył, bo Ty sama, to chyba ni hu hu (rofl (clin
Super masz ten brzuszek (kiss

Maju zgadzam się z wypowiedzią Beaty! 5-letnie dziecko, działa spontanicznie i czasami jeszcze nie ma rozgraniczenia, co mu wolno, a co nie... Kwestia wychowania też wchodzi w grę oczywiście. Myślę, że zareagowałaś trochę zbyt ostro, to dzieciak jeszcze, mogłaś spokojnie zwrócić mu uwagę, bo przecież nic takiego się nie stało, ja rozumiem, iż mogłaś poczuć się zakłopotana, ale mimo wszystko można było delikatniej (clin
A co do koleżanki, to pewnie poczuła się urażona, że niby jakim prawem jakaś baba krzyczy na jej dziecko, wiesz matki już tak mają, bynajmniej zdecydowana większość, że cokolwiek ich pociecha nie zrobi, to i tak staną za nią murem, już takie życie no (rire Koleżanka zachowała się dziwnie, powinna Cię przeprosić za zachowanie dziecka i tyle, a tak mała rzecz urosła ro rangi jakieś tragedii (whew
Powiem tak zrobiły się z igły widły (tongueout

Szkarolina no, no prawda mam czas żeby znaleźć odpowiednią kreację (giggle Tyle, że ja do tego czasu znajdę kilka (angel (clin (mdr

Miłego dnia (sun

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 14 wrz 2010, 09:45

Ola ciesz się, że tak wcześnie siostra Ci oznajmiła o ślubie i weselisku. Przynajmniej będzie o jednego gościa mniej jak się tego swojego "dziada" pozbędziesz (giggle Ja się nie dziwię, że tak wcześnie wszystko rezerwuje. Niestety ale jak się później zaczyna o tym myśleć to zostaje tylko to czego już nikt nie chce (sale, zespoły itp.), a nie to o czym się marzy.

Lubka dobrze, że powiedziałaś co myślisz. Nie ma sensu się męczyć z takimi osobnikami. Jakbym była na miejscu to bym Cię poratowała swoją rakietą tenisową poratowała. Wtedy mogłabyś okładać intruzkę bez obawy o swoje bliźniaczki (muscle

Maja dziecku nie należy się dziwić, ale zachowanie mamy co najmniej dziwne. Dziecko mogło coś wyolbrzymić i powiedzieć że na nią strasznie nakrzyczałaś itp., ale Twoja koleżanka powinna z Tobą porozmawiać, a nie strzelać focha.

Karolka to już ostatnia prosta przed ślubem. Trzymam kciuki (kiss
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 14 wrz 2010, 09:52

Z własnego doświadczenia - dziecko 5-cio letnie to juz nie malec 2-3 letni. 5-cio latek powinien wiedzieć że jesli chodzi o pewne strefy w tym przypadku toaleta - nie mozna wchodzić jak ktoś jest; jesli sprawa jest nagła - powinien wiedzieć ze nalezy pukac i przez drzwi prowadzic rozmowe czy mozna wejsc. Na dziecko nie mamy co tu psioczyc, tu wine ponosza rodzice - nie nauczyli małej jednej z podstawowych zasad kultury.
W sumie nie dziwię się też nerwowej reakcji majamajamaja - w koncu w toalecie mogła być w róznym "połozeniu" a tu z nie nacka taka wizyta szybkiego malucha. Koleżanka - mama dziecka przy kulturalnym zachowaniu powinna przeprosić Cię przy dziecku od razu komunikując mu iz takie sytuacje nie powinny miec miejsca, ze to nie ładnie itp itd. Nie wytłumaczyła, nie zareagowała - mozna sie spodziewać, ze mała jescze nie raz zrobi taki nalot.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 14 wrz 2010, 12:47

nesia pisze:Z własnego doświadczenia - dziecko 5-cio letnie to juz nie malec 2-3 letni. 5-cio latek powinien wiedzieć że jesli chodzi o pewne strefy w tym przypadku toaleta - nie mozna wchodzić jak ktoś jest; jesli sprawa jest nagła - powinien wiedzieć ze nalezy pukac i przez drzwi prowadzic rozmowe czy mozna wejsc. Na dziecko nie mamy co tu psioczyc, tu wine ponosza rodzice - nie nauczyli małej jednej z podstawowych zasad kultury.
W sumie nie dziwię się też nerwowej reakcji majamajamaja - w koncu w toalecie mogła być w róznym "połozeniu" a tu z nie nacka taka wizyta szybkiego malucha. Koleżanka - mama dziecka przy kulturalnym zachowaniu powinna przeprosić Cię przy dziecku od razu komunikując mu iz takie sytuacje nie powinny miec miejsca, ze to nie ładnie itp itd. Nie wytłumaczyła, nie zareagowała - mozna sie spodziewać, ze mała jescze nie raz zrobi taki nalot.
nesia zgadzam sie z twoją wypowiedzią w 100%... (whew ...

Dziewczyny dziekuje bardzo za komplementy a co do mojej wagi to troche mi sie przytyło bo aż 11,5 kg..już ... (giggle
tyle że przy moim wzroście 180cm...i suchocie tak tego nie widać... (kiss ...

ola na fajną sale i termin taki jaki nam sie podoba trzeba z 2 latka poczekać to fakt....
a co do motyli po śubie to coś w tym jest ...super uczucie.... (inlove
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”