GoniaL pisze::D stradapl więcej takich opowiadań proszę. Ja to czasami mam wrażenie że zycie konćzy się po 40-stce, szczególnie tu gdzie jestem. A Ty bach- jak królika z kapelusza wyciągasz mnie z dołu za uszy

No własnie ile dawał ?

spytal sie doslownie czy 3 tysiace euro bylyby kuszace ?
odpowiedzialam mu troche zmijowato , ze jak najbardziej

bo kuszace byly

ale spytalam jakiego serwisu oczekuje ?
kiedy poznalam odpowiedz , oswiadczylam ze to niestety nie moja dzialka bo ja seksu z klientem nie uprawiam

jestem domina
oczywiscie nie uwierzyl i sie obrazil
Gonial
alez tak nie mozna jak ty myslec , sprobuj gdzies wychodzic do innych ludzi , zmien otoczenie , toz ty mlodziutka jeszcze jestes
chcesz inna moja przygode no to prosze : ladnych pare m-cy temu w zeszlym roku popsul mi sie samochod i bylam caly m-c w salzburgu zmuszona korzystac z taxi od czasu do czasu
raz sie wystroilam w moje kozaczki , spodniczke - sorki bo gdzies tam pisalam ze nosze mini , to nie mini a midi , taka dluzsza , plus krotkie futerko
wsiadam do taxi a facet zaczyna komplementy ze najladniejsze dziewczyny w austrii to cudzoziemki itp.
ze austriaczki to grube dupy a on lubi male dupki , szczuplutkie itp. ,
kazalam sie wiezc do domu znajomych i mialam okolo 20 km a potem umowilismy sie ze wroci po mnie jak zadzwonie
traf chcial ze odprowadzal mnie gospodarz i troche sie zegnalismy czule
w drodze powrotnej facet mnie pyta - na jakich zasadach pracuje , bo moze mi pomoc i klientow dowozic

,
a teraz cd. wiazacy sie z trescia wypowiedzi sabriny ...
ja zaczelam sie smiac , ze w moim wieku to dziewczyny odchodza na emeryture w tym fachu

, mowie mu ze mam 44 lata - bylo przed 45 bo mam urodziny w grudniu

a on na to , ze zna prostytutke , ktora wyglada okropnie , ma ponad 60-tke ale ma kupe klientow bo faceci mowia ze ona wspaniale robi blase czyli loda po naszemu
powiem tak uroda jest wazna przy poznaniu zgadza sie , ale jak kobieta lepiej obsluzy faceta w lozku to on bedzie jej i piekne cycki drugiej nie pomoga , bo ta co ma ciasniejsza cipke , zero zahamowan itd. pobije ta piekna
marena
ale jak my kobiety sie zle we wlasnej skorze czujemy to i faceci to czuja , zauwazylyscie chyba ze czasem nieatrakcyjne kobiety maja manie wyzszosci , emanuja pewnoscia siebie - och jaka jestem naj naj i faceci na to reaguja i odwrotnie : atrakcyjna kobieta przekonana ze nie wyglada w danej chwili dobrze przekazuje ta informacje calemu swiatu sposobem poruszania sie , mowa ciala typu przepraszam ze zyje
ale oczywiscie w pelni zgadzam sie z twoja opinia , ze choc nam tu czy tu lat przybylo to nie zwalnia to nas z obowiazku dbania o siebie i tu nasza sila bo wiekszosc facetow odbiera kobiety calosciowo , no chyba ze trafia sie rodzynki ukierunkowane tylko na wielkie cyce , dlugie wlosy czyli fetyszysci
ale oczywiscie nie zwalnia to nas z obowiazku dbania o siebie i rzeczywiscie calosc moze byc wtedy oszalamiajaca