pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: pogaduchy o wszystkim i o niczym ;)

Post autor: marena103 » 29 lip 2010, 09:57

a jeszcze lepsze puchy na ulicach sie robily jak lecial serial
powrot do edenu, potem weszla moda na "swiecidelka" w dzien sukienki dżili (napisze po polsku bo z ang slabo) fryzury tapir i loki itp moda z tego serialu krolowala u nas ze 3-5 lat a teraz gdzies na zachodniej tv trafilam na ten serial boze jaki koszmar

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 29 lip 2010, 10:56

Powrót do Edenu to nawet ja pamiętam (giggle
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 29 lip 2010, 11:08

Ja też pamiętam Powrót do Edenu, Dynastie (giggle i ja się przyznaję bez bicia, że oglądałam i nawet mam jeden taki latynoski tasiemiec na końcie tj. Zbuntowany Anioł (rofl (rofl (rofl (rofl

Miss - powodzenia (yes)

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 29 lip 2010, 11:45

ola banderola pisze:Ja też pamiętam Powrót do Edenu, Dynastie (giggle i ja się przyznaję bez bicia, że oglądałam i nawet mam jeden taki latynoski tasiemiec na końcie tj. Zbuntowany Anioł (rofl (rofl (rofl (rofl
o tak seriale to ja ogladałam a pamiętacie ESMERALDE... (giggle ...
mój ulubiony serial to był brazylijski serial PO PROSTU MIŁOŚĆ na polsacie chyba taki był tytuł.... (tmi (clin (giggle
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 29 lip 2010, 11:47

Pamiętamy Esmeraldę. Jaki był wtedy na to szał> Aktorka która ją grała przyjechała kiedyś do PL i były taaaaakie tłumy na spotkaniach, ogólna histeria i nawet w TV to transmitowali.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 29 lip 2010, 12:07

lil (giggle (party (tmi (dance dokładnie teraz sobie przypomniałam hihih.... (rofl (rofl (rofl ...

Dziewczyny poszukiwania mojej sukienki na wesele skończyło sie standardowo mała-czarna...
naprawdę próbowałam róznych kolorków , bo założenie było "byle nie czarna w ciąży na wesele"...
ale nie udało sie wybór był tak ograniczony że miała dość ,nie wiem jak jest w innych miastach ale Krk pod względem ładnej odzieży dla kobiet w ciąży jest bardzo zacofany i "biedny"...
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2010, 12:21

missP powodzenia! kciuki trzymam.

a ja ogladalam Isaure jak mi sie udawalo, bo mama mi nie pozwalala, chociaz ciocie mowily ze moze mi pozwolic ... wiec czasem u ciotek ogladalam (giggle
a potem stwierdzilam ze seriale to strata czasu i juz zadnego nie sledzilam ... ale widzialam jednym okiem przy roznych okazjach dynastie czy w kamiennym kregu (giggle
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 29 lip 2010, 15:07

Ja jeszcze pamiętam "Manuele" (babcia oglądała) o bliźniaczkach, które grała jedna aktorka i "Marię z przedmieścia". Ten drugi dla odmiany moja koleżanka śledziła z zapartym tchem. Z własnego wyboru czasem tylko na "Zbuntowanego anioła" zerkałam i "Brzydule Betty" w pierwszej wersji - strasznie fajny był ten serial.
MD

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 29 lip 2010, 17:08

Dziewczyny, w jakim banku najlepiej zalozyc konto osobiste majac na uwadze wiele operacji przez internet i platnosci za granice?
myslalam o multibanku? ale co radzicie?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 29 lip 2010, 17:24

Ewa moze mbank
Do platnosci zagraniczych wg mnie maja fajne mozliwosci (clin , mozna korzystac bezposrednio z karty debetowej lub wziac ekarte w odpowiedniej walucie (yes)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”