Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
katarzyna14 co mnie sklonilo?!
Mialam zniszczone wlosy ,to po pierwsze.A po drugie rozpoczelam nowym etap w swoim zyciu i pomyslalam,ze zmiana fryzury bedzie dobrym poczatkiem.
Fajnie,ze ci sie podoba bo ja mialam depresje przez pierwsze 3 dni.Teraz jest ok a nawet bardzo sie sobie w tych krotkich wloskach podobam.
wesolaania super fryzura,dziś idę ściąć włosy tak jak Ty. Termin juz sobie ustaliłam 2tyg temu,Kożuchowska,Stenka i inne znane aktorki też taką noszą. Fryzurka taka jest teraz na topie,krótkie włosy pokazują klasę każdego dnia Super!
wesolaania : jaka zmiana jakbyś nie napisała o lokach to nie mogłabym sobie Ciebie przypomnieć SUPER wyglądasz pasuje do Ciebie ta fryzurka, naprawdę SUPER
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
wesolania chociaz osobiscie jestm fanką dlugich włosow, to ślicznie Ci w tej fryzurce, zresztą w lokach też bylo ślicznie.....ładnemu we wszystkim ladnie
Sliczne dzieki dziewczyny.
Super,ze sie Wam podoba bo jak juz wczesniej pisalam mialam lekka zalamke.
Kobiety w krotkich wlosach zawsze wydawaly mi sie mniej kobiece a tym samym sexowne.
W dalszy ciagu mam momenty kiedy zaluje,ze sie obcielam ale z dnia na dzien jest tych chwil coraz mniej.