beata-malgorzata pisze:Dana , to teraz juz bedziesz w latach nie do odgadniecia , gladziutka jak 20 stka ! Zdaj nam relacje . Dziwie sie ze Twoj profesor tak znana osobistosc nie jest popularny na rozowym , ja gdybym byla na miejscu to prawdopodobnie do niego bym sie zglosila na lifting (niby mam jeszcze czas na to , ale w przyszlosci). A wiesz jak operuje nosy ? Ile sie czeka na operacje +- ?
jak pojawiam się w srodowisku gdzie mnie nie znaja to i tak nikt nie domysla sie ile mam lat
Prof. jest mało popularny bo chyba jest dość wymagąjacy wobec pacjentów a to kaze schudnąc (stawia często to jako warunek) a to wypytuje po co, dlaczego itp. przy pierwszym kontakcie raczej zniecheca do operacji...mnie tak łatwo się nie pozbył, ja lubie konkretne rozmowy i konkretnych ludzi

podczas rozmowy przedstawiłam dlaczego chcę byc operowana, a jaki zakres zostawiam w Jego rękach.
Widzialam kilka nosów, wg mnie ładne, szczególnie jeden jako operacja naprawcza po nieudanej operacji (W-wa) wyszedł piękny, dziewczyna ze szczescia płakała i całowała profesora
Jaki okres wyczekiwania na operacje? ja czekałam około 3 m-cy. Teraz około 1 m-ca...