Moderator: Zespół I
Litości Lianka - co to za metody leczenia kamicy pęcherzyka żółciowego! Jak czytam coś takiego to robi mi się słabo, bo zaraz przypomina mi się dziewczyna, która była operowana "na kamienie" parę dni przede mną, a wcześniej leczyła się sama domowymi metodami. Rozwinęło się u niej zapalenie trzustki, bo kamienie uwięzły w przewodzie którym żółć odpływa do dwunastnicy i w efekcie tego zmarła.lianka pisze:wypedzalam kamienia z pecherzyka zolciowego)
Pewnie ze można, ale tej cegły to sobie samelianka pisze:umrzec można i od cegly co spadnie z dachu
Sobie nie robiłam USG, ale jak namówiłam moją mamę {80 lat - duża odpowiedzialność} na takie oczyszczanie, to zrobiła i rzeczywiście po pierwszej kuracji większość wyszła i ma spokój już trzy lata. Wszystko je bez najmniejszych ograniczeń.anima60 pisze:zrobić usg przed i po kuracji.
Ja poszłam do lekarza ponad dwadzieścia lat temu - kazał wyciąć, więc wycięłam. Ale to był mój świadomy wybór i do takiego postępowania nikogo nie namawiam. Ale... nie żałuję, bo mam z kamieniami święty spokójbabina7 pisze:Jak pójdziesz z kamieniami do lekarza, to od razu każą ciąć. Woreczek pełni rolę śmietnika w organizmie i jak go wytniemy, to te "śmieci" mamy wszędzie.....
Wierzę Ci, że tak się czujeszlianka pisze:po tej kuracji czuje sie znakomicie brzuch wklesl zadnych gazow nie mam i nic mi nie burczy.