Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

mariola72
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: mariola72 » 31 sty 2014, 22:34

Darek Dziekanowski :) matko kochana jak ja sie w nim kiedys kochalam (giggle (angel ,z drugiego konca Polski na mecz do Katowic jechalam,byle go tylko na zywo zobaczyc ( Lechia w tamtym czasie po barazach do drugiej ligii spadla,wiec nie bylo szans by zawital do Gdanska (headbang )...i ten jego glos ...wciaz jest na czym oko zawiesic mimo uplywu lat :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 31 sty 2014, 22:52

z Kusznierewiczem jechałam tamtego roku autobusem (sic!) z Katowic do Krakowa. Trochę rozmawiałam. Baaardzo miły człowiek. Po wyjściu taszczył moją walizkę po schodach aż do Galerii Krakowskiej. Jest tych schodów trochę (giggle , zasapał sie (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 01 lut 2014, 00:40

Podziele sie z Wami smiesznostka. Wzielam ze soba do Londynu tablet. Karte na miejscu zmienilam. Poinstalowalam co mi tam potrzebne, plan metra, mapy i takie tam. No i w wolnej chwili usilowalam z tego tabletu wejsc na nasz portal. A tam dlugie pouczenie, ze strona jest dla uzytkownikow od lat 18. (rofl Mam oswiadczyc ze tyle mam i zaplacic 99 pensow. Obsmialam sie jak norka i siegnelam do normalnego kompa. Tu mnie maszyna jakos nigdy nie pytala czy mam te osiemnascie skonczone.
Gadacie o sexie a potem sie z zachodniej cywilizacji dostac tu nie mozna (mdr (mdr

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 01 lut 2014, 08:52

czyli muflon nie chciala dac 99 pensow za pogaduszki z nami.
moze gdybysmy rzeczywiscie o tym sexie rozmawialy... (clin

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lut 2014, 10:00

Korzystając ze swojego kompa w Italii ale z tamtejszego wifi nie mogłam wejść na beauty. Strona została całkowicie zablokowana.

Babinka, Ty to masz fuksa i nieodparty urok :)

Darek Dziekanowski? Serio?
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 01 lut 2014, 11:46

ulla10 pisze:
Babinka, Ty to masz fuksa i nieodparty urok :)

Darek Dziekanowski? Serio?
To był Kusznierewicz nie Dziekanowski (happy
Babina Babina , ty masz szczęście rzeczywiście
Sportowiec i sie tak zasapal (clapping (happy
chciałabym byc przy tym jego sapaniu (happy ...... ot takie brzydkie myśli mnie nachodzą (giggle , to jeden z blondynow który na mnie działa a jest ich niewielu
No to już zaczęłam bardzoooo niewinnie temat seksu (rofl

Dziewczyny mam do Was prośbę ,
mam przez następne kilka tygodni bale , kupiłam już stroje i czekam na dostawę
Zamieszczę wam kilka kreacji ale chodzi mi o jedna rzecz , mianowicie pokazana sukienka w kolorze royal blue zamówiłam w burgundzie bo mnie zimnej blondynce nie byłoby dobrze i tu mam schody , do tej kreacji muszę jakoś zebrać piersi , kiedyś czytałam ze można kupić jakie zelki silikonowe
Nie interesowałem sie tym niestety a teraz coś takiego potrzebuje , doradzcie co to ma byc mnie tlumokowi , bym mogła kupić

park1.weebly.com/1.html

Dzięki
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 lut 2014, 12:10

zobaczył babcie z dużą walizą to sie ulitował (giggle
Właśnie "szła" reklama Mbanku z Przebindowskim i mi się przypomniało!!!Byłam z nim na kilku kolacjach. Nie widziałam przystojniejszego i uroczego faceta w życiu!!!Jest szarmancki i czarujący. Prywatnie w swetrze i dżinsach wygląda bosko!!W reklamie gogusiowato i nigdy bym nie zwróciła na niego uwagi. Przy pierwszym kontakcie nawet pomyślałam, że gej (giggle ale w kontaktach bezpośrednich cudowny!!!
Dziekanowski??? Nawet nie wiem jak wygląda, a sportowców nie lubię.Jakoś wątpię w ich inteligencję. Co innego aktor (Przebindowski jeszcze reżyseruje i komponuje, gra na instrumencie i jest oczytany) to mnie kreci......
zadowolona

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 01 lut 2014, 12:21

O Dziekanowskim pisałam do Marioli, bo wygooglałam i masakra :)

Ale słusznie prawicie Babinka, zdjecia to jedno, a kontakt bezpośredni mówi 100% o człowieku.
Mimika, erudycja, mowa ciała, zapach......
Jednak niepotrzebnie uogólniasz, kurcze, sportowcy to nie sami debile! Oddzielże ziarna od plew :)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 01 lut 2014, 12:51

Mnie się też wydaje, że w niektórych sportach trzeba mieć sporo inteligencji

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 lut 2014, 13:26

czy ktos mi powie co to za gwiazdki przy temacie??Czy tylko ja je widzę?? Wygoglowałam Dziekanowskiego Potwierdzam <masakra> . (giggle
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”