Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: Sabrina » 04 gru 2012, 10:15

Babina na PW wyslalam Ci mój adres e-mail mam go od 10 lat i nie zmienialam (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 gru 2012, 10:35

Miałaś , jeszcze sklerozo jedna (rofl (rofl (rofl taki zaczynający sie " efor....." .Wysłałam na ten , ale już jak widać nieaktualne. Ponieważ byłam zbanowana, nie mogłam wysłać wiadomości do administratora , ani do nikogo z forum. W kontaktach znalazłam kilka prywatnych adresów więc do nich wysłałam prośbę....
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 04 gru 2012, 12:20

sabrina przecież zmuenilas glownego maila z onetu na gmail:-)
rok czy dwa lata temu dostałam o tym oficjalnie od ciebie powiadomienie:-)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 04 gru 2012, 12:25

(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl Ula (yes)
zadowolona

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 04 gru 2012, 12:57

niebieska pisze:
hehe, wcale nie glupoty, tylko zyciowe probemy, rowniez moje.
co poznam faceta, to nawet kochankiem nie zostanie, bo wylazi z niego palant zanim co.
dziewczyny, mysle czy nie opisac delikwentow w jakims blogu, ale mam za malo materialu, jak macie
historyjki to mozecie podrzucic.
hehe, tam gdzie obecnie mieszkam to mam takie historyjki do dyspozycji ze mozna byloby ksiazke napisac i nagrac film:-)
Moje doswiaczenia moze nie sa zbyt spektakularne, ale bardzo duzo sie dzieje w kolo mnie i czasami to naprawde pytam sie sama siebie co sie dzieje w tym swiecie z facetami, z dziweczynami tez.Myslalam rowniez, zeby zaczac je spisywac, podejrzewam ze znalazloby sie pare chetnych do przeczytania tych historii. Jak ktoras z Was zna ksiazke Grazyny Plebanek "Niebezpieczne Zwiazki", to ja moge opowiedziec pare pikantniejszych historyjek:-)
A tak powaznie, to wcale nie jest zabawne.. tylko smutne niestety.
Gosia

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 04 gru 2012, 18:23

No to wrzucajcie, ale te zabawne.
Bedzie interesujaco. (clapping
Ja na razie mam nudne zycie, wiec chociaz tak sie chetnie rozerwe.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 04 gru 2012, 18:52

Dziewczyny mam dwa konta mailowe na onecie i gmail. Ale jaja nie pamietam ze mialam jakies efor (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 04 gru 2012, 19:53

babina były 3 zdj. ale kiepskiej jakości Wklejała je Wiosna są na str. 97,98 cz .5

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 04 gru 2012, 23:42

majamajamaja pisze:No to wrzucajcie, ale te zabawne.
Bedzie interesujaco. (clapping
Ja na razie mam nudne zycie, wiec chociaz tak sie chetnie rozerwe.
maja, no to wrzucam, raczej mało zabawne...

1 Tego linka dostałam od mojej dobrej koleżanki polki, której facet (holender) bardzo nią zainteresowany, na początku znajomości przysłał jej z podpisem ze zaczyna się uczyć polskiego
http://www.youtube.com/watch?v=UxDHLjdL-m0" onclick="window.open(this.href);return false;
Poziom żałosny, niestety nie przysłał jej tego linka przez pomyłkę...ona była bardzo niemiło zaskoczona, dodam ze ona spotyka sie z nim nadal.
2 Moja koleżanka z Austrii z kolei usłyszała od kolegi Niemca ,z którym spędziła upojna noc w jej mieszkaniu, ze powinna zapłacić mu za taksówkę, bo on chce wrócić do domu.
3 kolejna historyjka to moja, spotkałam chłopaka (Polak), który za mną latał jakieś 5 lat temu, dodam ze naprawdę nic szczególnego, i nie widziałam go od lat... spotkałam go na imprezie, był sam i chyba nie pijany, jak mnie zobaczył to od razu na dzień dobry poinformował mnie i przy okazji wszystkich na około.. ze on mnie podrywał, ja go nie chciałam, a teraz to ja nie mam u niego szans, bo on sie ożenił...ja zbaraniałam... powiedziałam tylko no to gratuluje, a gdzie twoja zona?
4 Pomagałam przy przeprowadzce koleżance Bułgarce, której chłopak Belg nie pojawił się, ponieważ był zmęczony. Dodam ze mieszkają osobno juz chyba ze 4 lata i nie zanosi sie zeby razem zamieszkali, ona jest chetna on niestety nie
5 Z kolei historia niepotwierdzona z tzw trzeciej reki, dziewczyna z Rumuni zakochała sie w chłopaku z Turcji, dostala opieprz od rodziny chłopaka, ze zawraca mu głowę, a on ma już wybrana zonę w turcji

Dodam ze bohaterki tych historii, to kobiety inteligentne, ładne etc. Faceci to chyba niezależnie od narodowości są jacyś tacy beznadziejni wszędzie na świecie:-)
Gosia

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 05 gru 2012, 00:05

Jola (envy znalazłam jedno i trudno to nazwać zdjęciem.....Kawałek szwu....A gdzie róznice przed i po? Widać trochę ofutrzenia łepetyny i do łysiny, to chyba Ci daleko jednak..
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”