Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 8.

Post autor: babina7 » 07 cze 2013, 23:17

nie tylko fryzura. Pieńkowska zaraz pęknie od wypełniaczy właśnie (rofl . Na tych fotkach zaczynała, teraz aż strach patrzeć. Z trójkątnej twarzy zrobiła owalną....a popatrzcie jakie miała wiszące powieki......
http://www.topstars.pl/szok-zobacz-jak- ... ienkowska/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wanderka albo ma sparaliżowany dól twarzy albo źle usta zrobione....Jak mówi to strasznie sie jej wykrzywiają te usta.....przykra jest starość. Pomyśleć, że do tego jeszcze wszystko pobolewa......
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 08 cze 2013, 08:42

U pienkowskiej zmiana na plus,jest jeszcze w miare mloda i zabiegi ja poprostu odmlodzily.i nie widac żeby jakoś bardzo ingerowala w usta tylko w zeby
a tamte raszple wander i deneuve ,napewno sa zadowolone z siebie i uwazaja ze wygladaja mlodziej od rowiesnic:)
tragedia dla kobiet jest ta moda wielkich ust ,kalecza sie kobiety w roznym wieku nawet te ktore wcale nie mialy otworu gebowego tylko normalne usta a robia sobie jakies wielkie przyssawy wygladaja koszmarnie ,fuj.

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 08 cze 2013, 12:40

ullrike pisze: tragedia dla kobiet jest ta moda wielkich ust ,kalecza sie kobiety w roznym wieku nawet te ktore wcale nie mialy otworu gebowego tylko normalne usta a robia sobie jakies wielkie przyssawy wygladaja koszmarnie ,fuj.
Problem polega na tym ze lekarze z trudnoscia ostrzykuja usta na wyglad w miare naturalny . Przewaznie sa to napompowane bezksztaltne i rzucajace sie sztucznoscia usta . Mnie osobiscie podobaja sie takie z zachowanym ksztaltem kupidyna . Ostrzykiwalam tak wiele lat temu , poszlam do uwczesnej dermatolog ze schematem i poprosilam by mi ostrzyknela tak wlasnie jak na rysunku .Ten schemat mialam z naszego forum "usta paryskie" . Bardzo bolesny zabieg , szczegolnie jak sie wkluwa nad lukiem kupidyna w kierunku nosa , za to efekt wspanialy . Ostatnio mialam wypelnione usta tluszczem , efekt utrzymywal sie bardzo krotko , ale nie zal mi ze sie wchlonelo bo nie zalezy mi na powiekszaniu ust . Mam to szczescie ze moje usta sa dosc duze ,s szkoda mi tych dziewczyn z waskimi ustami ktore ratuja sie jak moga ; ostrzykuja , operuja,nie zawsze z dobrym efektem.
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 cze 2013, 16:24

babina7 pisze:nie tylko fryzura. Pieńkowska zaraz pęknie od wypełniaczy właśnie (rofl . Na tych fotkach zaczynała, teraz aż strach patrzeć. Z trójkątnej twarzy zrobiła owalną.....
Jak byla szczuplejsza tez moze nie zaciekawie wyglądała,ale teraz jak patrze na nia w tv to okropnie mi sie nie podoba.
Ma szczuplutka, drobną sylwetkę i wielka nadmuchaną twarz (no) Na fotkach nie wygląda zle ale w tv okropnie.
W Rozmowach w Toku tez wystepuje czasem taka nadmuchana psycholog. Ramiona ma jak dziewczynka 11-to letnia i okrągła nadmuchana twarz. Koszmarnie wygląda. Szukalam fotki ale nigdzie jej nie widze
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 cze 2013, 08:46

ASI_3199 - Kopia.JPG
jestem uzależniona (giggle i moja ławeczka jednak dostała kwiatuszki........i ładnie się komponuje w nich wnusia...
zadowolona

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 09 cze 2013, 17:05

babina7 pisze:nie tylko fryzura. Pieńkowska zaraz pęknie od wypełniaczy właśnie (rofl . Na tych fotkach zaczynała, teraz aż strach patrzeć. Z trójkątnej twarzy zrobiła owalną....a popatrzcie jakie miała wiszące powieki......
http://www.topstars.pl/szok-zobacz-jak- ... ienkowska/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wanderka albo ma sparaliżowany dól twarzy albo źle usta zrobione....Jak mówi to strasznie sie jej wykrzywiają te usta.....przykra jest starość. Pomyśleć, że do tego jeszcze wszystko pobolewa......
Wander jest po liftingu moim zdaniem niezbyt udanym. Coś z jej mimiką jest nie tak, dodatkowo podała wypełniacz w rozciągnięte zabiegiem usta.Szyja pozostała nieruszona. Pewnie dlatego teraz ciągle apaszki nosi. Przykre bo to bardzo ładna kobieta była...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 09 cze 2013, 19:00

Nawet wnusia tak retro obrana (yes) ślicznosci i wnusia i otoczenie (yes)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 09 cze 2013, 19:32

Babina gratuluję wnusi, ale nic w tym przecież nadzwyczajnego, że taka śliczność z niej, jak babcia i mama też super laseczki (yes)
Babina, a te kwiatki to Ty tak własnoręcznie malujesz, czy masz jakiś szablon ?

Co do tematu wypełniaczy, to też jestem na nie , wygląda to koszmarnie i widać z daleka, może potem jak się już zacznie wypełniać ,to się samemu nie widzi tej sztuczności ? W " Klanie" grała taka aktorka, nie wiem jak się nazywa, grała żonę tego psychologa Piotra, ona miała całą buzię taką sztuczną, napełnioną po brzegi wypełniaczami, wyglądała jak dla mnie koszmarnie i śmiesznie.
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 09 cze 2013, 20:27

Ewe... to jest decoupage. Nakleja się jakiś motyw, najczęściej wytargany z serwetki papierowej, potem lakieruje....i taka zabawa. Łóżeczko z IKEI dla małej też zdekupażowałam (giggle
050.jpg
zadowolona

Awatar użytkownika
eweplu
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: eweplu » 10 cze 2013, 20:34

Pięknie to wygląda (yes)
CKN - 10.08.2010r. Dr. Stępniewski :)

Zablokowany