Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Nie wyskakuja mi emotki, ale jak na klawiaturze wyklepię "winka" to w poście mi sie pojawia. Wczoraj zainstalowałam Nortona. Czy to moze mież zwiazek, jesli tak to jak to rozwiązać?
I jak zainatalować ta moja drukarkę. Chyba oszaleję;-)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
A ja jeszcze o tym Tickerze.
Jak sie ustala skalę np. 50 dni,12 miesięcy, 12 kg i inne
oraz ten wytłuszczona tekst "1 miesiąc 2tyg. 1 dzień" i czy on sie zmienia np. " 1 miesiąc 2 tyg. 2 dni" robi to automat?
Sam pasek i zaznacznik wiem jak się wybiera. Ale nie wiem jak ustalić resztę.
Z angola jestem noga.
Jeszcze zauważyłam, że w zależności od wyboru kategorii (urodziny, wakacje...) wypełnia się inne ramki.
Bella, jeśli chcesz, poczekaj do ok. 13. Teraz muszę znikać, ale jak wrócę, napiszę Ci dokładnie jak się tym obsłużyć. Albo sama Ci ustawię całość i prześlę kod na maila.
wybierasz sobie gifa lub emotka. prawym przyciskiem myszy klikasz i robisz : zapisz obraz jako. Zapisujesz go sobie w swoich obrazach.
Potem jak piszesz tekst na forum wybierasz Download IMG, Przeglądaj, wyszukujesz w swoich obrazach tego gifa( klikasz na niego raz). Pojawia ci się w nazwie pliku: nazwa twojego gifa i robisz otwórz. Potem wyślij. To tyle.