Moderator: Zespół I
Moje dziecko tez czasami mówi, ze tęskni za ciocią (nianią) jak akurat jest kilka dni ze mną, ale to nie znaczy, że nie jest szczęśliwa ze mną.Dominicana pisze:widzialam ten program....ale czy stoje po stronie matki? raczej nie, ...jestem za tym aby dziecko było szcześliwe a matki własciwie nie zna...zresztą nie mi oceniac gdzie lezy prawda i sprawiedliwość...
Ja osobiscie tez tego nie popieram. Znam takich, którzy (tak jak TY) świetni godzili obowiązki rodziców ze studiami przy czynnym udziale kolegów ze studiówszpaczek pisze:No tego akurat ze studenci zostawiaja dzieci u dziadkow i odwiedzaja je w weekendy to ja akurat nie rozumiem.Urodzilam mlodego na 3 roku i byl caly czas ze mna (zlobek,opiekunki itp) a skonczylam studia ze srednia 4.5 bez rewelacji ale nie do przyjecia dla mnie bylo zostawic dziecko.Mam nadzieje ze nikt nie poczuje sie urazony, to tylko taki moj jobel na punkcie dzieci,bo taka znowu wyrodna matka to nie jestem.
Na takich to http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 281%3B.gifszpaczek pisze:to moje eks bezrobotne liczy ze do konca mych dni bedzie mial zrodelko bez dna.