TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: Sabrina » 23 lip 2011, 16:54

Bardzo przydatne informacje,zerknijcie (yes)
http://www.osobistytrener.com/skuteczny ... nsywnosci/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 23 lip 2011, 22:41

Kupiła parówki sojowe ale w puszce. .Zapytałam ekspedientkę czy mają parówki sojowe?.Popatrzyła jak na dziwoląga i odpowiedziała, że nie. Jak odchodziłam, to skomentowała do koleżanki
"wiedziałam , że jak tak ubrana, to zapyta o coś głupiego (giggle (giggle (giggle (giggle .Miałam dżinsy, czarny podkoszulek z duuużym dekoltem i słomkowy kapelusz z H&M {małe rondo}z czarną wstążką....
zadowolona

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 24 lip 2011, 00:26

Sabrina, świetny temat :)

Przejrzałam wszystko i absolutnie zgadzam się z Autorką wątku, że potęga podświadomości ma niesamowitą moc!

A z mazideł na celulit mogę polecić specyfiki Tołpy. Z nich jestem najbardziej zadowolona.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 lip 2011, 10:01

Babina,skoro miałas kapelusz,to raczej Ci nie przygrzało w łepetynkę (giggle Postaraj sie poszukać tych nie puszkowych,bo puszka to konserwa,a konserwa to same konserwanty,no chyba ze w jakis bio sposob je tam zamykali.
Ogladałam kiedys program w TV,zeby kupowac parówki tylko te które zawierają ponad 70 % miesa. Ponieważ moja córka jest parówkożerna zaczęłam na to zwracać uwagę. Zapytałam kiedys sprzedawczynie ile miesa jest w tych parówkach które sprzedają,a babeczka zrobiła taką minę jak bym zapytała -czy te parówki są ze złota?
Odpowiedziałam - jak to ilae maja miesa?,one całe są z miesa,bo to wieprzowe parówki.
Odeszłam,bo nie chciało mi się ją uświadamiać.

Witaj wiosna i cieszę się ze Ci sie temat podoba. (rofl Napisz cos wiecej o tym kremie.
znalazłam tylko taką stronkę ale tam nie widze kremów na celu
http://tolpa.pl/pl/products/1/Dermokosmetyki" onclick="window.open(this.href);return false;

ZNALAZLAM (rofl http://tolpa.pl/pl/products/79/TOLPA_bo ... _cellulite" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 lip 2011, 11:26

Ladnie pisza o tym kremie Tolpy zaraz by sie mialo ochote...ale wszytsko kosztuje...ech kiedys tam sobie to mazidelko zamowie.

Dziewczyny obmierzylam sie ,wy przeciez szczuple jestescie .
Ja mam w udzie 55,5 cm a wy po 54 i uwazam ze mam szczuple, dobre nogi:)
W talii dzisiaj 76cm..chudne!! :)
w biodrach luzne 96 cm scislejsze 95cm
biceps 29cm
wagowo 61,9
W sumie mysle ze jakbym zalozyla szpilki do stroju kapielowego,wypiela tak tylek jak te miss po 50 to na zdjeciu wcale nie wygladalabym od nich gorzej :)
musze fotki cyknac ,zakupilam aparat fotograficzny i czekam az przysla.to zdejcia beda haha.

Sabrina stronka z wirtualnym ternerem swietna ,poslalam link koledze ktory sobie w piwnicy zrobil silownie postawil atlas i chce chalupniczo cwiczyc.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 24 lip 2011, 11:58

parówkach wiem.Są nawet takie , na których jest napisane <parówki z indykiem> pewnie są ze śmieci i dołożony kawałek indyka. Ważne tez aby nie było mięso "oddzielone mechanicznie" taka informacja jest na opakowaniu. Mechanicznie , znaczy ścięgna, żyły i całe to świństwo. jak nie macie czasu oglądać TV , to Na VOOD można kliknąć program "czy wiesz co jesz?" .Oglądałam już o wodzie, chlebie, parówkach, serach itp.
Te puszkowe parówki takie sobie. Wczoraj spróbowałam jedną i taka krucha....ale jadłam na zimno
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 lip 2011, 12:05

Ja mam 59 w udzie,musialas cos nie doczytać (giggle nie mam pojęcia co jest ze nie chudne. Po dwóch tygodniach mialam mniej o 2 cm w biodrach,a teraz wszytko stoi (headbang Ograniczyłam juz te kaszki dla niemowląt,bo mają sporo kalorii,ale musze coś zmodyfikowć.

Awatar użytkownika
wiosna w duszy
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: wiosna w duszy » 24 lip 2011, 12:58

Sabrinko, tu masz antycelulitowe kosmetyki Tołpy:
http://sklep.tolpa.pl/I-Dermokosmetyki% ... 5,%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja sprawdziłam na sobie globalny reduktor celulitu na dzień
http://sklep.tolpa.pl/BODY-PRO-Anti-cel ... 76%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
i nocny eliminator celulitu
http://sklep.tolpa.pl/BODY-PRO-Anti-cel ... 72%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
oraz krem liftingujący pośladki:
http://sklep.tolpa.pl/BODY-PRO-Anti-cel ... 70%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Stosuję od miesiąca.Wszystko dość ładnie napina skórę i rzeczywiście zmniejsza celulit (u mnie w połączeniu z masażami, zimnym prysznicem i ćwiczeniami). Mam nadzieję, że z czasem efekty będą bardziej spektakularne.

Ulrike, dość drogie te specyfiki, ale od czasu do czasu są promocje. Pierwszy kosmetyk zakupiłam w Rossmanie zachęcona opiniami z jakiegoś innego forum, nawet nie pamiętam, jakiego... Pozostałe zamówiłam już w sklepie internetowym Tołpy korzystając z promocji 50% i te wyżej wymienione kosmetyki oraz balsam do ciała i maseczkę miałam za ok. 80 zł.!!

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 24 lip 2011, 15:15

Wiosna dzieki (happy Moze sie skuszę jak skoncze swój,ale kupie nie w Tołpa bo dokonać zakupu mozna tylko powyżej 80 zl. Przelatywalam google w poszukiwaniu najlepszego kremu i niby jest tego spro,wiele kobiet chwali rózne,a znów inne zaprzeczaja ze im nie pomógł.Tak czy siak zaden nie pomoze jak sie nie ćwiczy.Pare lat temu bez stosowania kremów zniknał mi cały celu wlasnie po biezni i dla tego jestem jej fanką.
Złapałam sie na tym,ze znów zastanawiam sie co zjadłam,a co nie zjadłam,a czemu nie chudnę (headbang a przecież wierzę w PP wiec postawilam sie do pionu i mam generalnie wszystko w nosie BO I TAK JAKOS SCHUDNĘ (yes) (rofl
Pochodziłam dzis w domu na biezni 45 min i nawet troche na Leg Magic. Kurcze zeby człowiek był bardziej zdyscyplinowany to naprawde ten Leg Magic jest super na uda i posladki. Szkoda ze nie ma go na silowni bo tam bym ćwiczyla a w domo wiecie jak sie chce (whew (no)

martam46
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: martam46 » 24 lip 2011, 15:58

Dzięki Sabrinka za link.Ja właśnie tak ćwiczę,ale tylko po 20 min i tak by nie mieć zadyszki.Ale muszę powoli zacząć wydłużać to bieganie .Super,że piszą o kawie bo uwielbiam ją pić ,chyba chodzi o jej właściwości moczopędne.Ostatnio kazałam masażyście powrócić do masaży antycellulitowych i na drugi dzień miałam takie zakwasy,że szok.Ale to chyba dobrze.Piję też dużo wody ale muszę to robić tylko tam,gdzie jest kibel w pobliżu (giggle (giggle bo inaczej musiałabym chodzić z pieluchą (rofl
Zabrałam się na poważnie za walkę z tym cholernym cellulitem,doszło jeszcze masowanie taśmami z rolkami,w przyszłym tygodniu mezzoterapia.Kurcze jak to nie pomoże to chyba mnie szlag trafi (angry

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”