Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Vodia mojej koleżance płacili, płacą wszystkim normalnie, tylko babka jak już będzie podpisywać umowę to zdaje się na czas nieokreślony więc chce mieć pewność, że będę się nadawać. jutro tak na prawdę się dowiem wszystkiego od laski co tam pracuje i zobaczymy czy jest sens żebym tam pracowała i się przenosiła na zaoczne
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
to jest agencja reklamowa, robię przetargi i inne zamówienia dla klientów. mam tam podstawę+premię od każdego zamówienia. z tego co mówiła ta moja koleżanka to atmosfera jest super, praca też nie jest jakaś ciężka ale boję się o kasę bo jednak ona odgrywa teraz dla mnie dosyć istotną rolę
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc
Kasiu to dobrze że cos znalazłas, lepsze pare groszy niż nic a co do umowy to ja jednak na twoim miejscu poprosiła bym o nia, różni są ludzie....niestety
ale dzisiaj jest pogoda (wieje,pada,zimno,)
kurczę dzisiaj miałam tak mocny sen że obudziłam się na boku, miałam odgnieciony policzek (mam nadzieję że nosem nie zawadzałam o poduchę) kiedy w ogóle można już spać na boku ?
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
Vodia a kiedy będzie można już tak normalnie dotykać ten nos ( tak mocniej ) bo czytałam że kości zrastają się do 6 tyg. czyli co ? teraz lepiej nie ruszać mocniej bo się może jeszcze coś poprzestawia
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)
Sama kosc sie szybko zrasta. Po zdjeciu gipsu bardzo delikatnie, ale czesto sobie dotykalam nos bo sprawdzalam czy mi nic nie odrasta nic mi sie nie stalo. Wszystko idealnie sie zagoilo
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski 21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :) czas na usta...