Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
zuziunia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 6.

Post autor: zuziunia » 18 kwie 2012, 23:56

Wtrace swoje trzy grosze. To prawda ze mozesz miec problemy zwyrodnieniowe. Opisze ci cwiczenia jakie pomagaja jesli dasz rade powalczyc z bolem wtrakcie ich wykonywania. Sa super
Usiadz przed lustrem wyprostowana, palcem wskazujacym i srodkowym docisnij brode lekko do dolu a potem staraj sie cofnac glowe lekko w tyl. Teraz wysun szczeke do przodu.i ponownie docisnij brode lekko do dolu i znowu cofnijPowtarzaj te cwiczenia 3x 10.Gdy juz rozruszasz troche kark po kazdorazowym wsunieciu szyji do tylu zrob skret w ktoras ze stron,i powtarzaj znow po 10 razy w kazda strone Staraj sie skrecic glowe do momentu bolu. Wykonuj te cwiczenia codziennie,a nawet 2 razy w ciagu dnia. Moze byt trudno ale sa skuteczne
29.08.09 op dr.Bratoś okragle pod miesien PIP 310 niestety wadliwe

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 22 kwie 2012, 14:47

Ullrike jak fryzurka

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 22 kwie 2012, 20:18

Kama, moze gdzies byl przeciag. Czasem tego sie nawet nie wyczuwa, taki lagodny ruch powietrza. A jesli trwal przez cala noc, to napewno daje sie to odczuc. Ja jestem pewna, ze to od przeciagu. Kiedy sie przeprowadzilam do Kilonii, a tu wieje nieustannie, to mialam regularnie. Popros meza o masaz karku, mozesz wsmarowac sportowa masc, otulic sie czyms na noc i pomoze. Bo inaczej trzyma tydzien...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 23 kwie 2012, 15:36

Dziewczyny, jestem już zmuszona ,iśc do fryzjera ,ale sama nie wiem ,czy iść do mojej fryzjerki ,a może
gdzieś ,gdzie mnie nie znają .Moje blizny są jeszcze ,bardzo widoczne ,boje się że moja fryzjerka
rozpowie po całej okolicy że jestem po lifcie ,tym bardziej że mieszka ode mnie ,rzut beretem
co sądzicie ,gdzie iść

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 23 kwie 2012, 16:05

jeśli zależy Ci na dyskrecji to ie idz do swojej fryzjerki Na bank opowie jako ciekawostke). Ja bym pojechała do innego miasta (giggle
mnie oststnio lekarka opwiadała, jak stała za pania w banku i widziała "paskudne" blizny za uszami po lifcie... powiem, ze nie spodziwałam sie po tej lekarce takich opowiesci...

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 23 kwie 2012, 16:33

dzięki ,tak zrobię jak piszesz ,po co ma cała wieś wiedziec ,że zrobiłam lift i dlatego ,trochę lepiej wyglądam
Dana myślę ,że baby opowiadają to z zazdrości ,

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 kwie 2012, 08:46

Koniecznie Jolatast zmien fryzjera,
nie mozna wciaz chodzic do tej samej chyba ze cale zycie chcesz miec taka sama fryzure,.
Ta twoja znala ciebie jako stara babe i na babe bedzie chciala ciebie znowu scinac a jeszcze tylek moze obrobic..wiec musisz isc do kogos mlodego z swiezym spojrzeniem i cieciem,.
jakas odmladzajaca fryzurke walnij.
ja teraz mam wlosy jak nrdowski pilkarz ,i wszyscy mowia ze dobrze :) ze wygladam mlodziej (rofl

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 24 kwie 2012, 09:09

Ullrike ja pół życia nosiłam krótkie włosy ,teraz mam lekko za ucho bo do liftu zapuściłam ,
wszyscy mi mówią że lepiej mi w tych dłuższych ,a i tak chociaż bym chciała obciąć to nie mogę ,
blizny są widoczne ,przy lewym uchu po całej długości jest czerwona ta blizna ,tam chyba był jakiś
czyrak albo sama nie wiem co ,bo przed tą krostą ,blizna taka nie była czerwona
ale muszę już ufarbować włosy ,ostatni raz farbowałam koniec lutego ,
najgorsze jest to że te blizny jeszcze mnie trochę szczypią i czasami bolą jak dotykam ,boję się
że farba wyżre mi skórę (giggle z resztką włosów ,których i tak mało zostało ,przez to, do tego fryca
wybieram się jak sójka za morze
Super jak z fryzurki jesteś zadowolona ,to najważniejsze ,wtedy i humor lepszy (rofl

Awatar użytkownika
kama39
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kama39 » 24 kwie 2012, 13:52

Ullrike pokaz zdjecie! Bardzo jestem ciekawa jak wygladasz. Ja tez bylam u innej fryzjerki sie strzyc i pasemka robic. Przed uszami moje blizny juz sa wlasciwie niewidoczne ale te we wlosach niestety tak i tak jak myslalam babka zauwazyla i pytala co to jest. Dlatego wolalam pojsc do innej, chociaz ze swojej zawsze zadowolona bylam.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 24 kwie 2012, 13:57

hej Kama poslalam ci tu w tej chwili link do fotek na picasa.
Zajrzyj na chat ,gadam do ciebie (rofl

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”