Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 mar 2009, 10:20

Kwiatuszek czy ty myslisz ze ja Ci powiem no nie rob tluszczu?A ROB!!!
(byle nie u Sankowskiego) :p
Bedzie kasa ,jest chec to nie ma co sie zastanawiac.
Sankowskiemu tak jak dziewczyny pisaly nie zalezy na takich klientach co skrobia sie na operacje.Bo z ciulaczami ma pozniej klopoty..wyskrobie taki ciulacz na operacje i ma pozniej zadania,Bog wie jakie .
Wiec kazda cene Sanek zaserwuje i na kazda cene znajda sie chetni co sie z forsa nie licza.Bo innych lekarzy nie znaja ,mysla ze Sankowski guru najlepszy w Polsce ,bo w telewizji wystapil.
A jeszcze jak to podwaza umiejetnosci innych lekarzy..czytalam z nim wywiad .Kon by sie usmial.
Madialnie strasznie nieprzyjemny facet.Nie poszlabym do niego nawet jakbym byla pania Caringtonowa.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 12 mar 2009, 11:19

a ja dziewczyny bylam wczoraj na 3 kwasie
gemba mnie piekla jak nie wiem ale dzis juz nie nawet nie jest zaczerwieniona mam wrazenie ze splycily mi sie bruzdy ale moze mi sie zdaje
za to wkurzyla mnie pani kosmetyczka
bo mowie jej ze wiecej nie przyjde na kwas bo twarz musi mi odpoczac dwa tygodnodnie przed wypelniaczami
a ona ze po co mi wypelniacze , sa inne zabiegi nie inwazyjne
ja jej na to ze pomoga mi jak umarlemu kadzildlo
a ona ze przesadzam ze cche ideau ze po co latam na silownie i po co sie odchudzam(bo zauwazyla ze troszke scienklam) no to jej mowie ze w moim wieku dbanie o siebie zaczyna sie od srodka od tego co robimy se swoim cialem jak sie odzywiamy itp
stwierdzila ze jestem przewrazliwiona po co mi to
a ja mowie pogadamy za 20-pare lat jak pani bedzie w moim wieku
boze mlodziez uwaza ze my powinnysmy sie starzec byc przy kosci i juz bo po cholere babie 40-to paro letniej dobrze wygladac dobrze sie ubrac
wszystko dla mlodych
a nam kapciuszki okularki i babciowanie
o nie doczekanie
dobrze ze jej nie mowilam o powiekach bo chyba by mnie z lezanki zrzucila
a o odchudzaniu tez z przekasem tylko ze ona wazy jakies 15-18 kg wiecej przy moim wzroscie

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 mar 2009, 14:21

Dziewczyny ja i córa od dziś zaczynamy lekkie odchudzanie. U mnie to będzie polegało na niejedzeniu słodyczy,spagetti,a córa tostów,słodyczy i w ogóle wyjadania z lodówki.
Wczoraj kupiłam dwie bagietki z masłem czosnkowym,które daje sie do piekarnika na 12 min. Mód w gębie,albo jeszcze lepiej!!! Gdy ja wyjełam spróbowałam,to nie mogłam sie skupic na filmie,tylko myślałam,że leży jeszcze jedna pyszna chrupiaca w piekarniku i czeka na męża i córkę jak wrócą do domu. No i nie wytrzymałam zjadłam im połowe!!!
Wieczorem satnęłam na wagę i miałam 59 kg!!! rano 58.5 !!!! :| No i sie załamałam,bo niedawno ważyłam 55 kg.
Koniec z obżarstwem. Powinnam jeszcze na biezni pochodzić ale strasznie mi sie nie chce.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 12 mar 2009, 14:53

Nie rozumiem a brzmi smakowicie. Bagietka jest już w sklepie z tym masłem czosnkowym, czy kupujesz sama i dopiero z masłem zapiekasz? ma jeszcze cos w środku czy tylko to masło?

Ja od jakiegoś czasu jem słodycze tylko w łikend. W tygodniu nie ruszam. Mąż zjada a ja sie bronię jak mogę. Na wage nie staje bo nie mam. Patrze po ciuchach - ciasne czy nie ciasne. Ale wytrwale staram się robić Babiny ćwiczenia na uda. No i po nich mam nadzieję, nie będę te uda takie flaki straszne

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 mar 2009, 15:18

Sabrina ja jako weteranka wszelkich diet i wag,stwierdzam ze ta Twoja nadwaga jest do zgubienia w ciagu tygodnia najwyzej.
A jak dolozysz bieznie to i w trzy dni ci te trzy kilo zleci.
Twoja utyta waga to moja idealna :badgrin: haha.Moim celem jest wlasnie osiagnac 57 kg.I tak juz zostac
Najszybciej gubi sie swiezo nabrane kilogramy.Jak mialam na poczatku tego roku 68 wiedzilam ze bez trudu sobie poradze z tymi kilogramami, bo to nie byl moj normalny ciezar.
Podejrzewam ze gdyby nie operacja na ktorej wytna mi dwa kilo ,krecilabnym sie wciaz kolo 61-62..i oj ciezko byloby zejsc ponizej.
A tak to niedlugo zegnaj brzuszku!!
Juz sie nie moge doczekac!
Zaczynam ogladac strony ze strojami kapielowymi oczywiscie dwuczesciowe ,w tym roku kupie sobie jakis ekstra stroj i bede paradowac z brzuchem 20-latki haha!!

Ktoras sie z was pytala co to slimaki ,nawisy .
Slimaki to jak falbanki na bliznie.Na koncu ciecia jest tak duzo skory ze czasem lekarz nie ma jak zakonczyc ..i zeby ladnie wyszlo blizna musialaby sie na plecach konczyc.
Wiec automatycznie skora marszczy sie w slimaki.
Optymistycznie patrze ,nie bedzie zle .napewno nie bede zalowac.

A jedzonko ,bagietki ,teraz mnie jakos malo neca ,wiecej mysle o plaskim brzuchu.
Na nogi fajny jest rower.
Jezdze teraz poki moge do pracy i z powrotem rowerkiem.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 mar 2009, 16:54

muflon2121 ona ma już w sobie masło czosnkowe i troszkę ziół.Wstawia sie ja do piekarnika na 12 min.Jest juz ponacinana i wygląda tak:
http://www.garnek.pl/bunia/3790518/bagi ... a-z-maslem
Juz mi slina leci.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 12 mar 2009, 18:44

No zgadzam sie z Wami dziewczyny,ze Sankowski to krwiopijca, ale siostra dwa razy robiła i naprawde chwali sobie to.

On za pierwszym razem bierze 5 tys, potem można negocjowac i zrobic nawet za 3,5 tys. W bezposrednim kontakcie siostra mowiła,ze wcale nie jest nieprzyjemny, taki fajny dziadek, tak go okreslila.

Cos z policzkami musze zrobić w przyszłosci, niestety taki mam układ buzi i urode po tatusiu,ze mi sie te policzki jakby dziela na dwa. jest na nich lekka bruzda, ktora jest przedłuzeniem doliny łez. Az sie prosi o uwypuklenie, a mam na kogo patrzeć bo mam moja siostre , ktora jak pisałam jest zawsze z zabiegami o jakis rok przedemną.

Robi tłuszcz Bińkowski w Bydgoszczy w cenniku ma 2 tyś napisane, ale nie wiem co on za te2 tys robi. O nim tez chodza rozne opinie. A tłuszcz tez trzeba wiedzieć jak i co.
Nie chce mi sie wierzyć,że Sankowski bierze 5 tyś a raptem 2 tys. Ale pojade na wizytę do niego i sie dowiem jak i co.

No jak mi tak Sankowskiego odradzacie to powiedzcie co poradzic na te policzki.
Muflon to ja pisałam,ze to miejsce po pobraniu tłuszczu pobolewa, ale to wszystko jest do przezycia, opaski sie na udzie nie nosi po pobraniu,

Sabrina przydałoby Ci sie pocierpieć troche z powodu kilogramow, bo Ty jeszcze nie wiesz co to walka z nadwagą.

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 12 mar 2009, 20:07

Szukam cos nt, policzkow i co znalazłam owszem przekonujaca stronkę, ale okazuje sie,ze robi ja chirurg Turowski w Chicago, http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _small.jpg

U mnie cos tak własnie te policzki wygladają, moze nie aż tak ale ta sama uroda. Ale policzki robia w Polsce, szukajcie ze mną razem
Muflon kieruje do Ciebie szczegolnie ta prosbe.

Jak narazie to wyczytałam,ze sculpra byłaby najlepsza, wstawiam link. A pisze tu bo tu mozna wszystko, a na lift juz nie chce mi sie klikać.

http://www.budzicz.pl/oferta-zabiegow/z ... ZgodrDy4CQ

No ale oczywiscie w Krakowie i Chrzanowie, gdzie mi tam do Krakowa jechać.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 12 mar 2009, 20:09

Kwiatuszek czemu to nie w temacie liftow te linki?

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 12 mar 2009, 21:01

Kwiatuszek*, u mnie tak cos prawy. Oczywiście duużo subtelniej niż na tym zdjęciu, ale problem wygląda podobnie. Ale u mnie ta tendencja na prawym policzku wystapiła po lifcie. Zbieram się i zbieram do Kasprzyka i ciągle mam pilniejsze sprawy. ja na razie nic nie wstrzykuję bo o tych powiekach myślę pod koniec roku. Więc wypełnienia raczej nie są wskazane.
Skulptrę robiła Lianka, u tej lekarki gdzie ja teraz na mezo chodzę (i u której mi sie Restylan pod oczami pogrudkował, gwoli ścisłości ). Wg mnie sculptre robi już wiele gabinetów. jakoś tak w zeszłym roku chyba wysyp nastąpił. Jak tej lekarce ta swoją bruzdę pokazałam to o wypełniaczu mówiła, ale kazała Kasprzyka spytać czy już mozna. No i ja nie moge do niego dotrzeć. Ale rozumiem, że mam się spytać jak widzi rozwiązanie problemu i czy jedynym ratunkiem jest przeszczep własnego tłuszczu tak?

Do tego zdziercy Sankowskiego (no, dobra, do tego miłego dziadka) i tak bym nie pojechała. Patriotyzm lokalny, ot co :-) Tak jak do Bliklego w swoim mieście nie chodzę. Tez mi cos. Blikle u nas, hehe. Od nas cukiernicy do Wawy wyjeżdżają bo tyle u nas cukierni różnych a ten sie tutaj zjawił. Tak więc jakby Sankowski do nas zawitał to bym to ewentualnie rozważyła, ale tak? :badgrin:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”