Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2008, 18:54

Kwiatuszku jasne,ze jak bym była na takiej imprezie to nie kręciła bym nosem,ze nie lubie takich facetów,ale na bank bym nie poszła do lokalu z Czipami,wolała bym na kobiety tańczące popatrzeć. widze juz mine tych wszystkich kobiet zaproszonych haha imprezka fajna 8-)
Byłam dzis u ojca w szpitalu. siedziałam metr od niego,a on mówi
-córa ale ty naprawde lepiej wyglądasz!!! zmarszczek nie masz!!?
Ja mówie..-oj bo wymalowana jestem ;)
A tato...- no to widze,ale nie masz zmarszczek,ta kolożanka dobrze mówiła,ze młodo wyglądasz jak na swoje lata.
Ha ha tato myśli,że pewnie tylko zagraniczne aktorki robia sobie liftingi,a nie jego zwykła szara córeczka :badgrin:
;)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 01 lis 2008, 20:04

Bawić się , bawić, bo czas szybko ucieka!! Byłam raz na wyborach Mister {jakiś tam} .Dwie godziny śmiechu na sali , niestety ci faceci nie śmiali się tylko sala z nich :badgrin: Te ich miny na wybiegu, te pozy...myśleli , że kobitki padną, bo tacy piękni, a tu sala pękała ze śmiechu. Przez chwilę zrobiło mi się ich żal, ale potem pomyślałam, że sami tego chcieli :-) .
A co myślicie o brwiach Minge? Dla mnie koszmar. Właściwie nie podobają mi się mocno zaznaczone brwi.

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 01 lis 2008, 20:33

Jestem zielona w ostatnim temacie, nie musze, chyba, robic makijażu permanentnego... A Minge mi sie podoba, jest inna, jest wyraźna, od razu ją sie zapamietuje. Pokazy facecikow tez mnie nie kreca. Babina, naprawde bylo to zabawne czy żalosne?
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 01 lis 2008, 23:16

Minge jest troche za bardzo maskowata,jakas taka wyprasowana,no a brwi ma jak by za bardzo zwiazanego kucyka nosiła. Nie jest brzydka,ale taka trochę dziwna. Ciuchy ma fajne.
Dziewczyny straszne ilości dziś zjadłam :cry: jutro chyba głodówka!
Kwiatuszkuw liftingu pytałas jak po imprezie u teściowej? Nawet za bardzo nikt mi sie nie przyglądał,było chyba tak normalnie,ale moze swoje pomyślały. Mąz mi tylko potem powiedział...-Ale ci fajnie cyce było widac,takie dwa meloniki. :badgrin:
miałam bluzke koszulową,a ponieważ zrobiła sie ciasna w biuście po OP,to nosze ja rozpieta a piesiach i pod nia wkładam top na ramiączkach,no i był w tym topie taki spory dekoldzik.
Szwagierki mają biuściki rozmiaru MINUS A 8-) [/b]

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 01 lis 2008, 23:18

babina7 pisze:Dwie godziny śmiechu na sali , niestety ci faceci nie śmiali się tylko sala z nich :badgrin: Te ich miny na wybiegu, te pozy...myśleli , że kobitki padną, bo tacy piękni, a tu sala pękała ze śmiechu.
Babina aktorzy gdy graja w komedii, to przeciez tez nie smieja sie z tego co mowia,heh ponoc najgorsza plama smiac sie samemu ze swojego kawalu.
Skad wiesz ze Ci faceci nie robili sobie jaj i specjalnie takie kogucie miny przybierali dla wiekszej beki? :p
ZA to dziewczatka na wyborach miss sa baaardzo powazne ,"kocham ludzi i zwierzeta"..i do tego te wdzieczace sie powabne usmiechy i slodkie minki...no to mozna pasc ze smiechu :badgrin: lzy wzruszenia przy wygranej i przegranej,..tragedy

O Minge juz nie pisze bo tyle tu napisano ,nadyskutowano ze juz mi sie nie chce :-D
http://www.beautywpolsce.com/forum/view ... c&start=60

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 lis 2008, 00:07

Babina, naprawde bylo to zabawne czy żalosne?
Myślę, że jeśli wybory Miss ktoś porównuje do pokazów koni na wybiegu, to te wybory Misterów określi jako żałosne. Dla mnie i chyba dla większości, było śmieszne.Może dlatego, że każdy z widzów na wejściu dostał kieliszek wina :p. Chociaż jeśli śmiejemy się z kogoś, kto jest przekonany o swojej wspaniałości to jest żałosne.Szczególnie jeśli dotyczy to facetów!
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 02 lis 2008, 15:21

Dziewczyny leże w pizamie od rana,oglądam tv i przysypiam jak stara babcia :roll: Normalnie tak strasznie nic mi sie nie chce robić :roll: Widzę,że nic nie piszecie,no to SE ide jeszcze cos ogladnąć.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 02 lis 2008, 16:44

Ja dzis tez mam taka zgnila niedziele,zrobilam za to sobie dzien dla pieknosci.Czyli generalna depilacja,dlugie moczenie w wannie z kawowym masazem,,no wczesniej pare wymachow nog i brzuszkow.
Jeszcze maseczki, paznokietki ,moze mala drzemka ,nie ma to jak blogie lenistwo :-D

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 02 lis 2008, 17:51

a ja poszłam z koleżanka do centrum i oczywiscie wróciłam z siatkami ;) i się pochwale: przecudnej urody spódniczka + bluzeczka + korale= komplet, do tego spodnie w reporterze całkiem fajne krótkie + szalik no i torebka, potem była kawka a teraz udam sie na zasłuzony odpoczynek .....ufff ciezki dzień ;)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 02 lis 2008, 18:50

Takim to dobrze! A ja postanowiłam dzisiaj oczyścić wątobe. Znalazłam w necie metodę Clarka, wydaje mi się prostsza niż Tombaka. Od 14 nic nie wolno jeść, najpierw sól gorzka 2x, potem oliwa z sokiem grejfruta :( .Jutro mają wyjść kamienie. Mam nadzieję, że przeżyję noc? A dzień był wiosenny, u nas w słońcu 25 st. Byłam z Pieninach, ile kolorów! Nie pamiętam tak ciepłych dni w listopadzie, Na W.Ś. pierwszy raz wskakiwało się w zimowe ciuchy i tak 5 miesięcy. Jestem już głodnawa :cry:

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”