Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: muflon2121 » 27 cze 2011, 21:51

fatalnie jakoś u wszystkich. Cholera :-(

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 27 cze 2011, 23:40

dobrze, ze okazalas przytomnosc umyslu (clapping , jeszcze bedziesz sie z tego smiala.
u mnie dobrze muflonku, a Tobie co?
i tak sie chyba domyslam- to nie koniec swiata, nie zamartwiaj sie. (sun (flower)

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 cze 2011, 23:47

No jak fatalnie???Fajnie !! Będzie miło wspominać jak gnała tą taksówką (giggle (giggle (giggle .
U mnie dobrze (yes) .Rodzinka wyjechała i dzisiaj grzeszyłam lenistwem i dogadzaniem SOBIE , jutro się pakuję i witam Wiedeń. Polecacie jakieś miejsce?
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 28 cze 2011, 10:01

Babina KONIECZNIE http://www.wien.info/pl/sightseeing/sig ... unn-palace" onclick="window.open(this.href);return false;
W srodku nie bylam bo jakos ciagle zamkniete bylo ale park w okół przecudny!!!
Katedra św. Szczepana-katedra tez piekna
Tu masz co warto zobaczyć. http://poradydlapodroznikow.blogspot.co ... edniu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja za muzeami nie przepadam wiec nie zwiedzalam,a na Schombrunie w Parku bylam wiele razy na spacerze bo jest cudnie.
Tu masz jeszcze
http://www.vienna.info/pl/sightseeing?q ... 3wodGBCVLw" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Plater tez warto pojechać
http://www.wien.info/pl/sightseeing/pra ... rris-wheel" onclick="window.open(this.href);return false;

Co do wczorajszego powrotu to juz na lotnisku smiałysmy sie z córką bo jak idiotka wygladałam hahah.Wszyscy w normalnych ubraniach, a ja w stroju kapielowym wystającym z pod plazowej sukienki i gumowych klapkach (giggle dla tego powiedzialam wszystkim co nas spotkalo,bo dziwnie na nas patrzyli haha.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 06 lip 2011, 22:58

Ja własnie wróciłam dzis ok. trzeciej nad ranem do domu. W Egipcie owszem goraco ale nie wiem dlaczego bardzo dobrze się tam czułam. Natomiast w Polsce upały juz tak dobrze nie znoszę. Opaliłam się owszem, moze nie na czekoladke ale ładnie. Twarz smarowałam kremem z filtrem 50 ale i tak trochę opaliłam. Jestem zadowolona. Za te pieniadze w Polsce w zyciu bym tego nie miała. Jedzenia i picia drinkow, roznych koktajli, ciast ile dusza zapragnie. Przywiozłam oczywiscie 2 kg sadełka z tego Egiptu, teraz bedę walczyć ze dwa miesiace z tym sadłem. Wieczorami rozne pokazy np. taniec brzucha i inne. Byłam na pokazie w delfinarium i na pustyni u Beduinow. Jechałam 45 minut na wielbładzie przez pustnie. A niebo na pustyni jest tak piekne,ze nie da sie tego opisać. Gwiazdy sa tak piekne,że nie chciało się odejsć. Nie wspomne o rybkach i rafie koralowej. Niepowtarzalne przeżycia. Kto widział wie o czym piszę.
Damian m,oj wnuczek zmuszał mnie abym zjezdzała z nim na zjezdzalniach i troche oczywiscie zjezdzałam. Wrociłam na lotnisku deszcz, zimno brrr.
IMG_1929 [].jpg
IMG_1912 [].jpg
IMG_1767 [].jpg

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 06 lip 2011, 23:35

kwiatuszek wiem o czym piszesz i zazdroszcze, że w tym roku nie dane mi będzie pojawić się w Egipcie .... jej chyba od 5 lat przynajmniej raz w roku musiałam tam zawitac. Dobrze ze choć w fitnessach uczą tanca brzucha, przynajmniej człowiek z muza na bierząco (giggle
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 07 lip 2011, 12:55

kwiatuszku ale ci fajnie
super ze jestes zadowolona a tu niestety szara i zmina rzeczywistosc
nie ma to jak zaplanowany urlop spedzac pod deszczem.... (rain) mam nadzieje ze juz zaraz za chwile bedzie lato ze wroci nie moge sie doczekac ciepelka i sloneczka (sun

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 07 lip 2011, 13:06

Kwiatuszek , gratuluje udanych wakacji. Dobrze ze lepiej znosilas upaly (trans od Sabriny , Ona chyba nie wspomina tak dobrze jak Ty . Oj tez bym sobie tak chciala do ciepelka wyjechac , chociaz nie moge az tak narzekac na pogode w Belgi bo bylo sporo cieplych dni . ...Osly mam na miejscu ale wielbladow i raf koralowych juz nie hihi . Ale co ja bym robila , plywac nie umiem , zreszta stroj to bym musiala miec taki jak ...Egipcjanki zakrywajacy wszystko nawet wlosy hehe (giggle nie widac by bylo mojego sadla (bronze
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 07 lip 2011, 22:17

Beatko, tam było 8 basenow w tym jeden 1,35 m mogłas sobie popluskac sie nawet nie umiejac pływac. Ja tam zawsze chodziłam bo to dla mnie akurat. Juz 1, 45 m za głeboko bo mam 160 cm wzrosutu to siegało mi prawie do ust a ja lubie sobie stanąć w kazdej chwili bo pływak ze mnie żaden. A rybki to ogladałam na głębokosci tez tak ok. 1,20 m tylko głowe z maską schowałam pod wodę. Więc Beata to nie jest żadna trudnosc. Aby ogladac rafe mozesz załozyć koło albo kapok. Woda jest tak słona,że lezysz na wodzie w wyciagnietymi rekami i nogami spokojnie i nie toniesz. Ale jest goraco to fakt, ja tam czułam sie świetnie. Jednak po przyjezdzie do Polski doceniam soczysta zieleń, ktorej tam brakuje.

Beata, jezeli byś zobaczyła jakie tam kaszaloty plażuja w dwuczęsciowych kostiumach to bys pozbyła się kompleksow. Ja zakupiła jednoczęsciowy kostium jakoże uznałam iz jestem juz za stara i za gruba na dwuczęsciowy i byłam chyba jedyna, ktora paradowała w jednoczęsciowym kostiumnie (giggle (giggle (giggle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 08 lip 2011, 08:39

W Egipcie jeste cudownie ciepla woda w morzu i basenie,w Grecji byla zimna jak cholera,no ale nie tak jak Bałtyk.
Ja jestem taki sam plywak jak Kwiatuszek.Przeplyne 4 metry,dostaje zadyszki i musze stanąć,wiec glębokosć 145 jest idealna (giggle jedynie na plecach moge plynac i plynąc ale jak sie zatrzymam to tez musze miec głowe ponad wodą.

Co do stroju,to ja od paru lat chodziłam w dwu częsiowym,ale góra jest jak bluzeczka na ramiaczkach
http://www.otto.pl/moda/bielizna-moda-k ... nkini-topy" onclick="window.open(this.href);return false;
ale w tym roku wskoczylam w mój stary bikini stanik i majtki.stanik troszke maławy bo piersi zrobilam ale kij,chodzilam (giggle Poprosilam córkę zeby mi zrobiła zdjęcie z tyłu mojej figóry bo chciałam sie zobaczyj jaka duża mam d...,no wiec porównywalna do d...wielbłąda!!!......... Juz drugi tydziń codziennie chodze na siłownie,musze miec przynajmniej 96 w biodrach a mam 101 (ninja (dance (muscle (whew córe tez namówiłam i razem chodzimy.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”