Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: muflon2121 » 25 lis 2012, 18:55

Ja słyszałam od poważnych ludzi (i hehe, byli to mężczyźni, starsi, to prawda, ale jednak), że ten proceder się znowu zaczyna. I są podobno hodowcy tych stworzeń. Jak się to-to krwi napije to później się je jakoś "odczyszcza", odkarmia czy co tam z nimi robi, żeby znowu były zdatne do wypijania krwi. Poważnie. jakby to było bliżej to bym się o namiary postarała (giggle

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 25 lis 2012, 20:35

ANIMA odpowiadam nt. tuszu: moim zdaniem najwiekszą zaletą tego tuszu jest szczoteczka. Świetnie tuszuje i łapie nawet najmniejsze włoski, pogrubia też a czy wydłuża? Nie wiem. Ja choć włosy mam gęste i grube to rzęsy mizerne i nigdy mi nie są za grube ani za długie.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 25 lis 2012, 20:41

niebieska oddam Ci moją domową pijawkę (giggle ,która przez naście lat wysysała krew i jakoś żyje,i ma się dobrze za to ja w gorszej kondycji
Oddam za darmo ,decyduj

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 25 lis 2012, 21:01

muflon2121 pisze:Ja słyszałam od poważnych ludzi
To może zamiast krwi pijawki by i ejakulat wyssały, to by się nam Niebieska o ciążę i o choroby nie bała (rofl
A tak na poważnie - proceder z pijawkami powrócił, bo one mają heparynę, która rozpuszcza skrzepy i w ten sposób oczyszczają trudno gojące się rany.
Muflonku Twoja wiedza przyrodnicza jest na piątkę - nie zapłodnione jaja - precz z miesiączką, a zapłodnione wracają na odnowioną po miesiączce śluzówkę. Jasne?
Ot, taka ta natura wymyślna.
I logiczna -jak nasza Niebieska, którą zdziwiło, że chłopy nie miesiączkują (rofl

Dzięki Kwiatuszku. Tylko nam już nie znikaj na dłużej

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 25 lis 2012, 21:41

jolantast3 pisze:niebieska oddam Ci moją domową pijawkę (giggle ,która przez naście lat wysysała krew i jakoś żyje,i ma się dobrze za to ja w gorszej kondycji
Oddam za darmo ,decyduj
hahahaha
obawiam sie, ze na moim wikcie i opierunku szybko wroci do zywiciela tan pasozyt, zwyczajnie da drapaka.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 25 lis 2012, 22:04

anima60 pisze: Muflonku Twoja wiedza przyrodnicza jest na piątkę - nie zapłodnione jaja - precz z miesiączką, a zapłodnione wracają na odnowioną po miesiączce śluzówkę. Jasne?
Wydawało mi się że wszyscy to wiedzą. W tym wieku :-)
W sumie niechby te pijawy ejakulat wysysały, to by mógł być niezły patent również na zapobieganie ciąży (mdr
Tylko trzeba by przemóc wstręt przed nimi. Bo ja na ten przykład bym się (chyba) nie przemogła. I cały patent przeciwciążowy by diabli wzięli.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 25 lis 2012, 22:17

niebieska o swój bebzon to on sam już się zatroszczy bez obaw ,jeszcze i ty się załapiesz jak coś zostanie
pralke też nastawi to przy okazji i twoje wypierze a i krew wypije
o ciąże martwić się nie musisz ,bo chyba wiatropylna nie jesteś (giggle
Wilk będzie syty ale czy owca cała ,tego nie wiem

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 25 lis 2012, 22:42

Anima, dziwnie sie zachowujesz.
Nie jestem pewna, czy to, dlaczego od miesiaczki do pijawek dziewczyny przeszly, jest ci zupelnie jasne.
W kazdym razie nie ma to nadal zwiazku z zaplodnionym, tudziez niezaplodnionym jajem (whew

Niebieska, przychylam sie zdaniu, ze wiekszosc amantow coitus interruptus, nie jest w stanie, albo bardzo nie chce, pamietac argumentow o ejakulacie. Nawet jesli im sto kobiet o tym by mowilo. Jak myslisz?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 25 lis 2012, 23:30

wlasnie on byl doskonale swiadomy zagrozen tylko, ze mial na to mowiac nieelegancko a najprosciej wyjebane.
to baby nie wiedzialy.
a czy wiekszosc, to ja nie wiem, bo z wiekszoscia nie sypiam :)

muflon, a z czego maja te pijawki wysysac ejakulat?
jak z wlasciciela to w sumie nie zle...

jolantast, to jak ona tak wszystko robi, ta Twoja pijawka to czemu chcesz sie pozbyc?

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 lis 2012, 00:38

Maja się dziwi, że ja 30 lat na tabletkach......Kochana, to były lata 70!!!!Wtedy nie mówiło się tyle na temat zdrowia, nie było netu, patrzyłyśmy z zazdrością jak na zachodzie kobiety nic nie gotują, bo wszystko kupują w proszku (giggle , zupy, ciasta.Wszystko, to było nasze marzenie. Mało kto wiedział co to benzoesan sodu itp.
Tabletki na początku zapisywał mi ginekolog na zmniejszenie krwawień, potem już w innych celach (giggle .

Kupiłam tą bazę z Benefitu i jeszcze to.....http://www.biutiqa.pl/benefit-some-kind ... -137080111" onclick="window.open(this.href);return false;
Jutro w dziennym świetle przetestuję.
Tusz mam od dawna ale właśnie nie lubię tej szczoteczki {a Kwiatuszek pisze, że to największa zaleta}. Dla mnie za mało ma tych włosków. Kupuje różne tusze i zawsze wracam do starego Loreala . Kosztuje 3 dychy z hakiem ale dla mnie jest najlepszy. Kupuję go od chyba 15 lat , z tym , że dawniej pisali <pogrubia 3x> , potem <pogrubia 4x> teraz jest wersja <pogrubia 5x>. Nie widzę róznicy (giggle (giggle
http://www.lorealparis.pl/makijaz/oczy/volumissime.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”