Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: marena103 » 14 sty 2014, 08:33

iff inspiracji może i tak, ale trzeba na to popatrzeć obiektywnym okiem, co dla nas i nie chodzi mi tu o wiek, ale typ figury, pierwsze spodnie z mankietem to tylko dla wysokich szczapek, (no może jabłko może założyć ale gruszka czy cegła (giggle (giggle (giggle )
wielgarne swetry dla bardzo szczupłych, bo mając normalne kobiece ksztatły wygladałoby się o 5 kg więcej, a beret to juz wogole nie mój styl, spódnica błyszcząca wiadomo uwypukła krągłości
całość fajna, ale jak dla mnie nie na codzien, kilka smaczków by się znalazło

trafiłam na fajny artukuł o wiekowych modelkachhttp://www.pudelek.pl/artykul/62506/modelki_po ... foto_1/#s3" onclick="window.open(this.href);return false;

a swoją drogą nie drażni was jak magda gesller reklamuje jakiś tam lek i uzywa zwrotu - po 40-tece, ma 59 lat żenada, to jak ja bym mówiła po 30-tece,
natomiast linda w reklamie geriawitu mówi mam tyle lat ile mam i biorę geriawit, i to jest z klasą

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 14 sty 2014, 10:09

Uwielbiam taki styl (heart . Tylko tak jak Marena pisze , nie dla wszystkich . Wyobrazcie sobie mnie okraglutka jak wklada bluzke do spodni np , albo piekne wysokie szpile ktore by mojego ciezaru nie zniosly , no i gdzie w takich szpilach chodzic na wsi , albo do samochodu czy tez w miescie gdzie tylko kostka brukowa ? Podoba mi sie bardzo , naprawde to sa moje klimaty . Jedynie czego wrecz nie cierpie ( pewnie ktores mnie tu zlinczuja (clin ) to sztucznej skory ktora teraz ladnie sie nazywa eko skora a kiedys skay , jestem z tych co uwielbiaja prawdziwa skore i nic na to nie poradze , takiej blyszczacej imitacji bym nie zalozyla . Mam jeden sweter z rekawami z takiej eko , tylko jedyny i pewnie ostatni . Chcialabym tak wygladac , szczuplutka , elegancka z klasa .

Ten link podany przez Marene nie otwiera mi sie .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 sty 2014, 10:17

Wysokiemu i szczupłemu to we wszystkim ładnie (envy . Jak dla mnie za nudno.Młoda mogłaby pobawic sie modą a nie tak na sztywno.
Swetry wszystkie ma za krótkie. Ja kupiłam kiedyś taki gruby ....10 kilo więcej!! Teraz kupuję tylko wiotkie , lejące i dłuższe . Lepiej na niego założyć kamizelkę.
Ten beret zaraz bym obszyła szkiełkami albo perełkami. (giggle bo nudno jakoś. Uwielbiam nakrycia głowy. Zawsze coś noszę i sama wymyslam fasony.
Beatko, ja mam bluzkę z rekawkami z eko. Też od roku siedzi w szafie i ani raz jej nie ubrałam. I kurtkę eko , wisi z metką w szafie też od roku...

To jest mój ulubiony blog. Lubie taką nonszalancję. Oczywiście nie ubieram sie aż tak (ani figura ani wiek nie ten) ale lubie popatrzeć na czyjeż wariacje- odpoczywam lepiej niż w kinie) Od niej mam przepis na lody. Dziewczyna większość rzeczy ma z sh. !!
http://adrianaandrea-adrianaandrea.blog ... c-diy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

mariola72
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mariola72 » 14 sty 2014, 17:23

Dziewczyny, używałyście kiedyś oleju organicznego z kokosa?
Ja uzywam od dluzszego czasu,stosuje jako balsam do ciala i jako krem na noc.
Lubie tez olej arganowy,super pod oczy jest :)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 sty 2014, 17:37

Tylko na 2 fotce fajnie ciuchy reszta jak dla mnie koszmarki. W pierwyszym zestawieniu gdy by nie te spodnie to bylo by ok. Na 4 fotce ta swiecąca spódnica i jej beznadziejna dlugośc (no) a to ze sweterkami nie takie zle ale nie moj styl. Zestaw 2 to moj stykl (yes) Natomiast Mareny,to juz kompletnie nie moje klimaty,ale jak ktos lubi taki styl to fajny.
http://pinotnoirfashion.blogspot.com.es/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 sty 2014, 20:31

przeleciałam sobie po tym blogu i znalazłam coś fajnego!!!Moja czapa !!!!Musze pochwalić (giggle
http://pinotnoirfashion.blogspot.com.es ... color.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 14 sty 2014, 23:35

Sabrina,a gdzie ty sie tu mojego stylu dopatrzylas,ha ha

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 sty 2014, 10:50

myślałam, że to ling do bloga Mareny (rofl ..........
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 15 sty 2014, 12:41

marena103 pisze:Sabrina,a gdzie ty sie tu mojego stylu dopatrzylas,ha ha
Ha ha to bylo do Babiny (giggle Codzilo mi o ten dzinsowy strój.
Babina ta babeczka w tej twojej czapce jest super ubrana (yes) Czapka tez fajna. Ja nie codzę w czapkac bo wyglądam jak niedorozwój. Ladnie jest mi tylko w ręczniku jak po kąpieli czasem zawine glowe. Jak ubiore czasem córki czapki to lejemy ze smiechu . Mąz tez idiotycznie w czapce wyląda,córka w kazdej rewelacyjnie.
Nie mam pojecia w jakiej bylo by mi dobrze,bo mam okropnie drobną i szczupła twarz i jak wlozę czapkę to wyladam jak wychudzony chłopak.Dziesiątki czapek przymierzylam i w kazdej koszmarnie wyladam,w zimie okropnie marznę (thinking
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 15 sty 2014, 13:08

ja sobie zrobiłam czapkę z futerka (sztucznego) na wzór zawiniętego ręcznika. Pasek futerka zawinęłam jak ręcznik i odpowiednio pozszywałam. Wszyscy się zachwycali. Ten dżinsowy strój to tez (już) nie mój styl ale podziwiam ją za kreatywność. Nawet broszkę CC zrobiła sama. Jak wnuczki podrosna, to będę działać (giggle
A czapka z blogu była w Reserve za 39zl. Juz nie ma nawet o sklepie internetowym. Sprawdzalam, bo koleżanki prosiły o kupno. Też łatwa do uszycia.....
Nie wierzę, że źle wyglądasz. To zależy jak ubierzesz.Można od tyłu, można na czoło, na bakier....To tak jak ktoś mówi, że nie lubi makaronu albo ryżu. Przecież jest tysiące kombinacji i smaków. Jedni wolą niedogotowany inni rozgotowany.Trzeba dopasować do siebie.
zadowolona

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”