Hej Ja mam licencjat z turystyki i rekreacji specjalnosc hotelartwo i gastronomia i stwierdzilam ze nie chce tak do konca pracowac w zawodzie tzn na pewno nie w hotelu ani w restauracji bo tak do tej pory tylko bywalo.
Mysle ostatnio o pracy w biurze podrozy tzn gdybym zostala przyjeta to mysle ze byloby super, bo slyszlam ze pracownicy maja darmowe wyjazdy, pozdroze no i oczywiscie znizki.Kocham podroze choc poki co zawsze znajdzie sie cos innego w co trzeba zainwestowac

Aha i jeszcze fajnie kojarzy mi sie praca na lotnisku, choc niewiem jakie sa kryteria przyjec-mowie o odprawach, ale w sumie to mam dosc uniformow w pracy i dziwnych godzin np wracania z pracy o 4 nad ranem albo wczesnego wstawania.
Przez ostatni rok skonczylam szkole makijazu profesjonalnego i stylizacji a takze kursy przedluzania wlosow, wiec mysle tez o zalozeniu wlasnej firmy, bo nigdzie mnie nie chca przyjac do pracy tutaj

.Moze jak naucze sie jezyka perfect to bedzie latwiej
Poki co siedze w domku ibo w maju stracilam prace i mysle nad przyszloscia

.O ilez latwiej byloby gdyby czlowiek wiedzial czego chce naprawde, bo czasami tracimy bardzo duzo czasu, lat na to by do tego dojsc.