Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 paź 2008, 12:11

A co to za facet, który siedzi na forum babskim? Chyba coś z nim nie tak? Ciekawe jak jego życie będzie wyglądało po 40??Kapcie, prostata , samotność , bo z taką zrzędą nikt nie wytrzyma. Nawet sex będzie musiał uprawiać w sieci :badgrin:

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 paź 2008, 12:17

Ullrike a gdzie jest ten czat. Klikam w ikonkę CZAT ale nie ma takiej strony?
Przeleciałam nasze posty z ostatnich paru dni i muszę wam powiedzieć,że najśmieszniejsze teksty to są u nas. TYLKO U NAS nie ma kłótni,docinek i jest jakiś poziom. W innych tematach te "młode Laski" strasznie smęcą. :cry: a maja dopiero po dwadzieścia parę lat,to co będzie jak będą w naszym wieku haha strach się bać. :roll: :badgrin:
Od jednej dziewczyny z forum dostałam na maila fajną książke "Dal czego mężczyźni kochają zołzy" za chwile biorę sie za czytanie.
Jak by któraś chciała to dajcie znać,prześle wam plik. Juz teraz wiem dla czego mój mąż tak mnie kocha od 20 lat. Wczoraj mówi do mnie tak..-Kurcze jak ty byś była mnie rozdarta i pyskata,to by cie na rękach nosił.
A ja mówie. -No a co byś niby więcej dal mnie robił? Jak wyglądało by to noszenie?
Chwile pomyślał i sie roześmiał. No bo co może więcej zrobić? Nic. No chyba że zaczął by coś w ogrodzie mi pomagać,albo nie marudził,że znów chce na jakies pierdoły 200 zł. Ale faktycznie ma rację,bo ciągle o coś sie na niego drę. Kurcze bardzo często mnie drażni nawet samo to,że obok jest,albo,że zadzwoni i pyta co słychac haha.
Dwa dni temu oglądałam program "Rozmowy w toku" i babeczka opowiadała jak mąż ja drażni: jego sposób chodzenia,jedzenia,oddychani.....i takie rozdrażnienie odczuwa tylko prze miesiączką,w inne dni kocha go nad życie.
Wiecie,że nigdy bym o tym nie pomyślała,że hormony mają wpływ na to jak postrzegamy swojego męża! Czasem tylko sie zastanawiałam,czemu tak jest,że mogła bym sie do męża tulić i tęsknie za nim jak jest w pracy,a czasem bym go zabiła nawet jak zadzwoni i powie ze mnie kocha. Myślałam,że jakaś taka nienormalna jestem czy COŚ,a to ie tylko ja tak mam. Dobrze,że oglądnęłam ten program. Przeczytam jeszcze książeczkę i zacznę przeżywać z mężem drugą młodość,może nawet sobie dziecię strzelimy haha :badgrin:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 27 paź 2008, 12:32

Dziewczyny chat mamy w gornej zakladce,teraz z pracy na chat nie wejde bo mam takie wynalazki poblokowane ,ale wieczorkiem owszem ,mozemy sie umawiac i gawedzic sobie online ile nam sie bedzie chcialo .
A kto nam zabroni zdominowac chat beautywpolsce :p ,jestesmy pelnoprawnymi uzytkowniczkami tego forum,nie naruszamy regulaminu ,trzymamy poziom .
A jak nas stad wyrzuca ..hehe albo to co piszemy,wyladuje w koszu bo niewygodne mlodym zawsze jest skype ,gg ,mamy swoje kontakty,mozemy sobie stworzyc wlasna konferencje ,kawiarenke ,mozliwosci w sieci jest mnostwo.

Wlasnie to jest nasz atut ,czego niestety brak mlodym,mlode nie potrafia sie zintegrowac ,zaprzyjaznic.My jak sie spotkamy to nie tylko po to by wypic kawke na chybcika i pokazac sobie cycki w toalecie, ale przez kilka dobrych dni nacieszyc soba :!:
Wybyczyc w jacuzzi,wymasowac i wytancowac.
I nie z piernikami po 40....bo facet po 40 to stary piernik,ktorego stac na sex ale tylko w sieci przez szybke.
A tak miedzy nami janko ma 49 lat ,co mysle ze wiele tlumaczy:badgrin: :badgrin:

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 paź 2008, 12:54

Ale numer Ulli!!! To ich wyśledziłaś!! Eeeeeeeeeee tam .... nie przejmujemy się nimi. Jak się nie podoba to po co tu zaglądają. Kichać na nich!!!
Sabrina, ja tez tak mam.W czasie miesiączki bez kija nie podchodź. No a kto podchodzi? Zazwyczaj mężulek- i niestety jemu biedaczkowi najczęściej się obrywa .No cóż... :|

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 paź 2008, 13:09

W d...e mam czaty dziewojek co maja żadne obowiązki. jak bedą miały dzieci, wywiadówki, UMIEJĘTNOŚĆ zarobienia OSOBIŚCIE na dom i swoje własne faberie związane z liftami, ciuchami i uroda to mogą takie pierdoły wypisywać.
Zatkało mnie ze złości. Nie czytuje czatów bo nie mam czasu na pierdoły.
Ale kumam, że każdy wiek ma swoje prawa i nie krytykuje ( w kazdym razie rzadko) braku doświadczenia, umiejetności i wiszeniu na garnuszku u mamusi. Ale w takich przypadkach nie toleruje głoszenia takich idiotyzmów. Typowe to jest dla forów opanowanych przez panienki ,. które za wiele oprócz własnej urody nie głowie nie mają.
W...am się. Spadam bo mi zyłka pęknie.
malowane lale psiakrew plus kibic
A Cyryl-bea jako admina powinna mieć tę świadomość, że ten portal w dużej mierze utrzymuje sie i zarabia (!)własnie dzieki czterdziestkom, a nie tym dziewczatkom co tu gledzą trzy po trzy. Dopóki czterdziestki liftów nie rozkereciły to było to-to jak forum jedno z wielu. Bo sama strona jest bez wiekszych treści, że sie tak wyraże. Bez opisów naszych doświadczen i naszych fot jest niczym.
A swoją szosom to nieczesto się zdarza, aby admini tak podcinali gałąź na której siedzą. W zasadzie nie spotkałam strony, gdzie tak by lekcewazyli "główne motory" swojego interesu.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 27 paź 2008, 13:33

Janko i Cyryl-bea na dywanik!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: Szybciutko proszę wytłumaczyć swoje niestosowne zachowanie ;)
Dziewczyny,bez nerwów bo nam jakieś wewnętrzne szwy popękają i dopiero będziemy klęły :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 27 paź 2008, 14:04

Masz racje Sabrina nie złosćmy sie, zlekcewazmy to bo sie jeszcze poprujemy, szkoda forsy. Grunt to mieć dystans do siebie, cha, cha

Sabrina daj lepiej mi do poczytania ten tekst na meila, chętnie poczytam.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 paź 2008, 14:19

Sabrina pisze:Dziewczyny,bez nerwów bo nam jakieś wewnętrzne szwy popękają i dopiero będziemy klęły
[smilie=to funny.gif]

POPIERAM,POPIERAM :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 27 paź 2008, 14:33

Ja sie juz raczej nie popruję :-)
Ale powoli mi przechodzi

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 27 paź 2008, 14:43

Sabrina pisze:Janko i Cyryl-bea na dywanik!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: Szybciutko proszę wytłumaczyć swoje niestosowne zachowanie ;)
Dziewczyny,bez nerwów bo nam jakieś wewnętrzne szwy popękają i dopiero będziemy klęły :-)
Oj dziewczyny...zdaje się ,że tylko Sabrina,podeszła do całego,, zamieszania" z dystansem......Całkiem jak nie 40 latka. 8-) .W odróżnieniu od innych pań.....
To co myśmy wyrabiali z Cyryl-bea.......Czy nie dostrzegłyście tam nutki sympatii... :badgrin:
W odróżnieniun od nas ..pojechałyście sobie nieźle....ale to szczegół..... :-)

Widocznie prawa wieku są takie a nie inne.... :badgrin:..
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”