Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: Nataa » 08 lis 2014, 20:08

nooo.....najładniejsze ciuchy na świecie bym miała, ha!
a tak, to muszę tylko się oblizywać jak widzę takie z Deni Cler np. albo inne takie drrrrrrogie
oryginalne są jeśli chodzi o materiał i wzór, to nie masówka

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 lis 2014, 20:57

ja mam o sobie nieskromne zdanie, ze gdybym miala hajs i okolicznosc do noszenia to bylabym jedna z najlepiej ubranych kobiet..... swiata. (mozna sie smiac (tongueout )
rzeczywistosc: na okraglo 1 ulubione spodnie, trykotowa bluzka i buty w zaleznosci od sytuacji.
tak juz mam, ze nosze to co najbardziej lubie i nie mozna mnie z ciucha wyciagnac dopoki go kocham.
no dziad nad dziady, ale luzny tryb zycia pozwala mi na to, to korzystam i sie nie przejmuje ciuchami.

bardzo mi sie podoba styl pani clooneyowej, mysle, ze moze stac sie kims na miare jackie kennedy, no prawie, bo jednak dzisiejszy swiat jest inny.
babka wie na co wydac pieniadze, co nie o kazdej, a nawet o malo ktorej celebrytce mozna powiedziec.

a Ty wiesz, ze wcale nie musisz miec najladniejszych ciuchow, zeby najladniej wygladac??
mozna miec bardzo tanie rzeczy ale wybierac tylko te, w ktorych nam specjalnie dobrze ( w sensie, ze same ubrania wcale nie musza byc piekne, ale podkreslaja nasze atuty) , zaoszczedzone pieniadze inwestuje sie w dobre obuwie i to byl moj przepis na gwiazde:)

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 08 lis 2014, 21:47

niebieska pisze:a Ty wiesz, ze wcale nie musisz miec najladniejszych ciuchow, zeby najladniej wygladac??
mozna miec bardzo tanie rzeczy ale wybierac tylko te, w ktorych nam specjalnie dobrze ( w sensie, ze same ubrania wcale nie musza byc piekne, ale podkreslaja nasze atuty) , zaoszczedzone pieniadze inwestuje sie w dobre obuwie i to byl moj przepis na gwiazde:)
wiem, wiem, Skarbie ...
Czasem coś kosztuje 80 albo 150 zł a tak podkreśla atuty (np. sylwetkę, proporcje, pasuje do karnacji, włosów, naszego stylu itp.), że wyglądamy bardzo dobrze i elegancko i przyciągamy wzrok każdego.
Tak sobie tylko piszę i marzę, bo se popróbowałam muscat (drink (drink (drink w większej ilości i mi się ciepło zrobiło na ciele i duszy ... weekend jest (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance (dance siedzimy z mężem i po prostu jesteśmy sobie ... razem.
A cycki czekają na robotę (emo

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 lis 2014, 21:58

Nataa pisze: Czasem coś kosztuje 80 albo 150 zł a tak podkreśla atuty (np. sylwetkę, proporcje, pasuje do karnacji, włosów, naszego stylu itp.), że wyglądamy bardzo dobrze i elegancko i przyciągamy wzrok każdego.
i wlasnie o to chodzi.
(absolutnie nie dotyczy butow!!!, nie da sie ich kupic za takie pieniadze, tzn. da, ale w takim przypadku pieniadze lepiej dac ludziom biedniejszym od nas)
kobiety czesto popelniaja blad, starajac sie byc wieszakiem dla ciucha, tymczasem jest odwrotnie:
ciuszek ma pokazac nas.
juz jestem spokojna, ze nie masz co biadolic na finanse, bo poradzisz sobie z kazdymi.

u kogo cyc i co konkretnie??
moje tez sie prosza, ale po doswiadczeniach liftingowych boje sie kolejnej operacji i naznaczonej bliznami czesci ciala.

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 08 lis 2014, 22:25

niebieska pisze:(absolutnie nie dotyczy butow!!!, nie da sie ich kupic za takie pieniadze

juz jestem spokojna, ze nie masz co biadolic na finanse, bo poradzisz sobie z kazdymi.

u kogo cyc i co konkretnie??
O tak, dobre i ładne buty muszą kosztować i już!

A cyc u Stańczyka, redukcja i podniesienie.
Boje się jak diabli, nie efektu, tylko tej narkozy, cholera (headbang
Ale początkiem grudnia badania będą i się okaże czy w ogóle mogę coś zrobić, bo licho nie śpi, cycki trza obadać, nie wiadomo co w środku i jak serce??? Starszawe już jest.

Ja mam w miarę dobre doświadczenia, bo 2 op. przyniosły dobre rezultaty, cięcia mało widoczne lub wcale.
Ludziska mi się przyglądają ciągle, nawet dziś w sklepie znajoma pani, której nie widziałam ponad rok tak zgadywała, że chyba zakochana jestem, bo promienieję i ledwo mnie poznała ... ha!
No miłe to.

A z finansami, to raz są a raz nie ma. Nie leżą na kupce (headbang (headbang (headbang
Ale nie narzekam, bo jest za co żyć, nie muszę mieć luksusu. Małe rzeczy mnie cieszą.
Najważniejsze jest TYLKO ZDROWIE, reszta o kant du.y rozbić.
No i RODZINA oczywizda!!!

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 08 lis 2014, 23:52

ja do narkozy pierwsza, doskonale znosze.
moglabym sie usypiac zarobkowo :)
nie boj sie, zniesiesz i Ty.
to bezpieczna procedura.
przy podniesieniu sa ciecia i ja tego sie boje.
jak widze osoby z chustkami na glowach mam w lepetynie jedna mysl:
jesli mnie to spotka to bede miala klopot, bo caly cymbal mam w bliznach, oraz uszy.
a taka ladna i ksztaltna mam glowe....
czy to jest normalne pytam, moim zdaniem nie bardzo.
na mysl o pocietych cyckach dostaje zapalenia czlowieka..
widac moja operacja zmienila mi optyke, bo kiedys myslalam, ze zrobie jak tylko bede miala pieniadze..
teraz mam i nie chce tej operacji nawet za darmo, wole cycki do kolan (happy i zero blizn i komplikacji.
a to niedobre patrzenie, zycze nataa pieknych, nowych ":balonow".
nie boj nic i pokaz nam jak juz beda, zazdroszcze.

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 08 lis 2014, 23:56

jak nie stchórzę i się obudzę, to pokażę

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 10 lis 2014, 11:40

Ciekawa jestem czy te wszystkie osoby są świadome,ze tak strasznie sie oszpeciły? Czy one to widzą ? Czy załują ze poddaly sie tym wszystkim "upiększaniom" -wypełnianie,naciąganie,botoks................
Myslalam o maciupkim powiekszeniu ust,ale juz mi przeszło (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Nataa
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Nataa » 10 lis 2014, 16:52

Musiałabyś to zrobić naprawdę minimalnie, żeby nie dołączyć do grona tych oszpeconych.
Ja uważam, że można poprawić urodę i wygląd, jeśli się robi zabiegi z wielkim umiarem, bez przesadzania.
Są kobiety, które to umieją wyegzekwować od lekarzy i poprzestają na tym naturalnym efekcie.
Jednak dużo kobiet zatraca samoocenę i brną w kolejne, większe cycki, większe usta, więcej botoksu, więcej kwasu, następna operacja, pomimo, że jest dobrze ...

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 11 lis 2014, 09:23

a ty sabina myslisz ze taka naturalna jestes? lifting, sztuczny biust itd.
zastanow sie czy u ciebie widac
to ze efektow moze juz nie, to samo dzialanie na pewno dla wprawnego oka

takie samo pytanie mozna sobie zadac czy jak kobieta maluje usta ostra pomadka a ma je suche i zapadniete uwaza ze przez to wyglada ladniej, czy jak maluje zapadniete oczka wygladaja ze sa duze
mowie tu o malowaniu nie makijazu, bo jak wiadomo wiekszosc kobiet umie to pierwsze

z medycyna estetyczna niesety jest podobnie lekarze umieja w odpowiedia warstwe podac kwas nie bardzo jarzac jak to wplynie na odbior calej twarzy

i tak tu mozna mnozyc przyklady fryzjer ktory umie sciac ale nie umie dobrac fryzury
makijazystka ktora maluje jak sie nauczyla nie dobierajac makijazu do twarzy
itd

Nataa minimalnie to sie w ogole nie oplaca robic cokolwiek szkoda kasy lepiej nie robic nic
trzeba robic nie minimalnie a uzywajac rozumu i zdrowego rozsadku (emo
a przede wszystkim miec zaufanych krytykow jesli juz ma sie zaburzenia wzroku

oczywiscie krytykiem nie powinna ty byc starzejaca sie matrona ktora wie wszystko i widzi wszystko bo czarownice sa fajne na miotle na wysokosci samolotow pasazerskich a nie jako zyczliwe sasiadki (sun
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”