Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: Dana_2 » 31 gru 2013, 10:46

stradapl pisze: robilam wczoraj zakupy w mazidlach , naturaliskosmetyki , dzis natrafilam w biochemi urody na nowosc :
http://www.biochemiaurody.com/sklep/blacksoap.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dzieki mariola za nazwe tej herbatki (yes) , kupie mu ale czy bedzie pil ?! (thinking
co kupowałas na mazidłach, co masz sprawdzone? ja zaczęłam przygode z naturalnymi kosmetykami, mam pól lodówki róznosci (mam nowego hopla (giggle własnie wczoraj ukręciłam serum wodne w wit c (pudrowa) i zaaplikowałam na buziaka, nastepnie kwac hial.+ kropla kom. macierzystych + olej i pomaziałam się. Wieczorem stosuję krem z retinolem 1% z iherb - cudo kremik.
Podaj swoje sprawdzone kosmetyki bo ja na etapie raczkowania, ale chyba niedługo stanę na nóźki (rofl

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 31 gru 2013, 11:01

dana2
ja tez mam pozytywnego hopla na punkcie robienia sobie samemu kosmetykow (makeup
jak pomysle ile przez ponad 20 lat wydalam na drogie markowe produkty to chce mi sie (pleure a nie oszczedzalam niestety (headbang
ze sprawdzonych to komorki macierzyste , karagenian, spirulina, pine bark - super przy rozszerzajacych sie porach (yes) a to dziadostwo dopadlo moja starzejaca sie skore jakis czas temu , mocznik , mocznik i jeszcze raz mocznik przy rozszerzajacych sie porach , maslo cupuaco, bromelaina do peelingu, kompleks ceramidowy, kolagen morski, kompleks ceramidowy, olej skwalan , argonowy ale to chyba z BU , maseczka trojalgowa. algi bioferment , oczywiscie witaminki a e c
tak na szybko to tylko pamietam ale caly czas eksperymentuje i tez mam cala mase (giggle
z nowosci to zakupilam wczoraj : METABIOTICS (TM) RESVERATROL - 30 g jest to ponoc jedno z najnowszych medycznych odkryc

jezeli chodzi o cos co mnie na plus ostatnio zaskoczylo : to jest to urzadzenie okulary jemela , mam to od kilku m-cy i naprawde dziala na skore wokol oczu , polecam (yes)
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 31 gru 2013, 11:10

z czym mieszasz mr TM, tez je kupiłam i narazie czekaja na pomysł...
co to za okularki i gdzie kupione, pisz proszę wiecej (rofl

spirulina mój hicior - wczoraj wystraszyłam listonosza jak przyszedł z paczką z naturalisa (rofl mam tych cudów całe mnóstwo, ale musze jakos usystematyzowac ich stosowanie. Narazie przygotowuję sie na wyjazd (tzn. cerę (giggle do słońca, wiec pomieszam jakies mikstury z d-pentanolem i zapewne muszę cos zabrac ze sobą.
Masz jakies przepisy czy robisz w dłoni? co z czym mieszasz?

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 31 gru 2013, 11:37

TM dopiero zamowilam , jeszcze ich nie wyprobowalam
zawsze mam baze w postaci 1% kw. hialuronowego i na dloni mieszam, dodaje karagenian, komorki macierzyste , soje, ceramidy , mocznik itd. wg kaprysu lub potrzeb mojej skory i wychodza mi jakies kompozycje
gotowe sera to robie z wit. c czy retinolem , przepisy sa w w receptariuszu i tu nic nie dokladam by nie sp.......
bo czasami za wiele to jest za duzo po prostu (no) i jakis skl. moze nie wspolgrac z drugim
chemie mialam daaawno temu i nie chce mi sie znow przez to brnac i przypominac (blush len ze mnie ze hej (lipssealed
mam oczywiscie zlewki, lyzeczki, mikser itd.
okulary jamela kupilam w sklepie internetowym kuracje odmladzajace : http://www.kuracjeantyaging.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; i kilka innych rzeczy . bardzo fajna pani anna piotrowska - doradzi , bardzo szybka realizacja
dzis zamowilam w BU :
Czarne MYDŁO afrykańskie dla syna na przetluszczajaca sie skore glowy okresu dojrzewania
Hydrolat z róży damascena - mmrrr juz chcialabym poczuc ten zapach
Masło KOMBO - dla bolacych miesni i stawow , bo babcia bardzo narzeka na bole , mam nadzieje ze pomoze
Olej MONOI -Wanilia - tez dla babci , nowosc
super jest ponoc votiplus w mazidlach ale jakas kobieta pisze w recenzjach , ze mazidla zbyt drastycznie podniesli cene i kupuje gdzie indziej
trza poszukac - gdzie ????

oj ja tez czasami " nieziemsko " wygladam (rofl i pachne (mdr
dana2 , rozumiem ze wybierasz sie na urlop w jakies cieple miejsce ? zdradzisz gdzie ?
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 31 gru 2013, 11:53

kupisz taniej na beautyever, daj znac jak działa.
Wybrałam Tajlandie do mi zimno troszkę (giggle jade 27.01 - 16 dni (rofl tralalalal

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 31 gru 2013, 11:59

dzieki skarbie , nie znalam tej strony
fajnie masz , nie bylam jeszcze w tajlandii , czy o tej porze roku jest tam cieplej niz na teneryfie ?
zima jezdzilismy na teneryfe by sie troche ogrzac ale teraz syn woli hotel z dobrym basenem i tam spedza cale dnie to po co mi sie tluc pare godzin samolotem (thinking

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 31 gru 2013, 13:13

dziewczyny za chwile przygotowuje sie na noc sylwestrowa....i dla wszystkich NAS przypomnienie :

Pamiętajcie, że w Nowy Rok
lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać,
niż Alzheimera i zapomnieć wypić.

życzę WAM dziś :

tak szalonej zabawy jak w młodzieńczych latach , zatracenia się w ramionach partnera (inlove , zapomnienia o caaaałym świecie

a w nadchodzącym roku :

spełnienia wszelkich marzeń, nawet tych nie do spełnienia (angel
zapomnienia wszystkich nieudanych dni,
dużo radości dnia codziennego,
miłości takiej, że świat nie widział, (heart
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał (muscle
pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, (cash
a jak będzie pod górkę , będzie do (mooning i nie wszystko wypali to .....
duuużo wiary bo ...... wszystko dalej przed nami , cały świat do zdobycia (yes)
i nadziei, i z tymi dwiema przyjaciółkami zawarcia przymierza po wsze czasy (handshake

no i oczywiście
nieprzemijającej urody (makeup

Buziaki i do siego roku (kiss (party (party (party

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 31 gru 2013, 15:13

Piknie to napisalas Stradapl :)
lepszych zyczen nie można sobie wykombinować z tytułu Nowego Roku
Jak za swietami za bardzo nie przepadam tak Sylwestera lubie:)
tylko ze teraz na starsze lata zawsze mam jeszcze gdzies w srodku obawe co ten nadchodzący Rok przyniesie ,czy będzie dobry czy kiepski? żeby tam jakies choroby ,śmierci i inne takie nie wyskoczyly tfu tfu...TFU.Wypluwam !
W przyszłym roku robimy krok w tyl ,w strone odmłodzenia .
Ma być więcej optymizmu ,energii pozytywnej i towarzystwa które je wydziela:)
Dzisiejszy wieczor ja specjalnie nie zabawie sie ,bo mam impreze w domu 15-latki którzy wiadomo maja zamiar sobie pierwszy raz w zyciu zaszaleć i drinknac.
Wiec musze być czujna i towarzystwo delikatnie mieć na oku żeby nie przeholowali .
(drink No to Szczesliwego Nowego Roku Kolezanki (drink (music (time
jak to się kiedyś mowilo??
DO SIEGO ROKU!!!

ps .co to znaczy siego??:)

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 gru 2013, 16:03

Dziewczyny,żeby uśmiech nam z twarzy nie schodził w tym Nowym Roku (rofl (drink (time (party (kiss
2014 (Kopiowanie).jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 31 gru 2013, 16:05

hellow, znowu mi zżarło posta, jakaś zła passa, odpisałam beacie małgorzacie, podałam telefony inglota, złozyłam wam wszystkim zyczenia, i odpalam teraz lapka a tu śladu mojej bytności ni ma (envy

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”