Livulka pisze:
okulary beatelsówki,policjantowe też mam i to chyba jedyny model w jakim dobrze wyglądam - mam kilka kolorów. Bo twarz mam szczupłą,pociągłą

i w każdych wyglądam jak dzieciak w maminych brylach.
ja tez mam drobniutka buzie i jedna pare okularow ray ban kupilam na stoisku dzieciecym
a odnosnie kontaktow z ex to dwie strony musza byc zaangazowane , ale tez nic tak dobrze na te kontakty nie robi jak wspolny potomek
mam troche takich znajomych par co zostali przyjaciolmi , teraz np.
moi sasiedzi z naprzeciwka rozstali sie , ona ma jakiegos nadzianego faceta ( dostala w prezencie samochod jak plotki niosa ) i wyprowadzila sie ale codziennie zajezdza odwiedzic "stara rodzinke " , sasiedzi mieli dwojke wlasnych dzieci , 4 lata temu adoptowali 2 dzieci po zmarłym krewnym, ona stawia teraz samochod pod moim domem przyzwyczajona ze mi nie przeszkodzi bom raz na 4-5 tygodni w polsce i wiecie co robi......wyjmuje z samochodu okolorocznego bobasa ...
sasiedzi spekuluja czy to dziecko "nowego faceta " czy sasiada roberta bo wyprowadzila sie 3 m-ce temu jak mowia wscibscy
ja z nimi bliskich kontaktow nigdy nie mialam ale zastanawia mnie jedno : biora dzieci w adopcje i potem sie hmm rozstaja , co robi w tej sytuacji kurator bo to chyba sprzeczne z tym co deklarowali jakiemus tam mops czy innej placowce
robilam wczoraj zakupy w mazidlach , naturaliskosmetyki , dzis natrafilam w biochemi urody na nowosc :
http://www.biochemiaurody.com/sklep/blacksoap.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dzieki mariola za nazwe tej herbatki

, kupie mu ale czy bedzie pil ?!