TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:(

Post autor: marena103 » 06 mar 2012, 07:33

lubka wrzuc tu pare przepisow dla dziewczyn
ja tez po to pisze co jadlam i i le tego zjadlam zeby tym co podpatruja pomoc ...
w niedziele zrobilam sobie taka sałatke co o niej myslisz nadaje sie na dukanową dietę czy nie
poł kg buraczkow ugotowanych w kostke
1 jablko utarte w wiorki
poł cebulki w kostke, szczypiorek
2 kogorki kiszone w kostke
płat śledziowy z octu jeden w kostke
zalane sosem z jogurtu naturalnego z łyżeczką musztardy

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 mar 2012, 12:15

Marena owoce w III fazie!
Normalnie nie wyrabiam juz !! Dawniej czlowiek nic nie musial robic zeby wygladac jak czlowiek,a od paru lat masakra,tylko diety, uwazanie co sie je ,wazenie, mierzenie, a jak nie diety ,to zmarszczki,jak nie zmarszcki to wypełniania,a jaknie wypwlnianie to co zaraz cos nowego wymysllamy (headbang (giggle
Ja dzis znow spróbuje na białku,bo mam wyrzuty sumienia że zżarłam cały słoik dżemu (angry
Na śniadanie wypilam kawe,zjadlam jedno jajko na twardo [paskudne bez chleba] blee] mialam jezcze jedno ale juz sie nie zmusilam,teraz troszke twarożku wiejskiego ,a na obiad pierś z indyka duszona w jarzynach w piekarniku [bo dla calej rodziny] a ja zjem bez jarzyn.
Moze zmobilizuje sie na bieżnie (ninja i jakies brzuszkii skłony poćwicze (bow
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 06 mar 2012, 12:59

sabrinko wiem wiem ale truskawki to wiecej wody niz cukru zreszta juz po obiedzie (tongueout bo je zjadlam
a teraz wcinam serek wiejski z rzodkiewkami i jogurtem 0% bakomy sam z siebie niedobry
po poludniu bedzie tez piers z indyka i salata z oliwa
a te nasze walki masz racje nic tylko od 20 lat walczymy laszczymy sie potem zapusczamy sie na babska i znowu sie laszczymy i tak do usra....j smierci ciekawe kiedy nam sie znudzi sluszalam ze jak sie przekwitnie to coraz bardziej wszysto wisi i ma sie to gdzies
ale chyba nie wszystkie tak maja
a co do okresu tez zdarza mi sie raz na kilka miesiecy odstep 3 tygodni kiedys sie nie zdarzalo

sabrina czego wklejaja ci sie jakies reklamy pod postem

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 mar 2012, 14:30

marena43 pisze: sabrina czego wklejaja ci sie jakies reklamy pod postem
Nie mam pojecia co to jest!? Myslalam ze to Beuty dołączylo ta reklame (thinking
Doszlam do tego co to jest i zrobilam zeby nie przypisywali mi zadnych reklam. Google sami mi to narzuciło.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 06 mar 2012, 15:01

a czego u mnie z boku avatara jest napis on line ni cholery nie wiem
u niektorych osob jest a u niektorych nie

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 mar 2012, 15:15

możesz wejśc w ustawienia <moje konto> i ukryc się.Podobnie jak na skaypie .Ja sie ukrywam na skaypie , bo nic nie mogłam poczytac (happy .Ciągle ktos dzwonił........
Kupiłam na Grupponie usuwanie włókniaków {mam takie dwa na szyi.}Wkurzona jestem na maxa. Straciłam kupę czasu, bo gabinet na peryferiach i babka mi nie usunęła {tylko chirurg}, bo wg niej to kaszak. Chciałam zwrotu kasy ale sie nie da........zaproponowała mi usuniecie pajączków na nogach.Zgodziłam się i bolało jak cholera (envy , a paskudztwo na szyi nadal jest. Byłam z tym kiedyś u dermatologa i powiedział, ze to włókniak.....ech, lekarze....Sprawdziłam w necie i teraz wiem, ze włókniak inaczej wygląda....
zadowolona

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 06 mar 2012, 17:51

Marena mieszasz strasznei na tym dukanie (giggle ani jablek, ani truskawek ani tez zadnej oliwy nie wolno-dowoce dopiero w 3 fazie i niewazne jakie czy maja wiecej tego czy tego-ZAKAZANE i juz. Musztarda tylko Dijon.
Ja poki co jeden, jedyny raz zgrzerzylam-wczoraj po 4 tygodniach, zjadlam twixa (blush ale to dlatego, ze spedzilam kilka godzin na pogotowiu i jakbym nie zjadla nic z automatu to chyba bym tam zjechala...a tak to trzymam sie dukana i jakos leci.

Ja dzis mialam rosolek ugotowany na udku z kurczaka bez skory i dorzucilam sobie do niego male pulpeciki z mielonej piersi z indyka+jajko i jak sie tam pogotowaly troche w tym rosole to nie najgorsze to wyszlo (clin
czesto jem galarete z kurczaka, udka z kurczaka gotowane, watrobke z cebula, placuszki dukanowe z piersia z indyka/kurczaka i zeby nie bylo za sucho to z ogorkiem konserwowym, oterby na mleku, serki wiejskie, sernik na zimno albo pieczony, rybe z grilla, tunczyka z jajkiem, cebulka i ogorkiem konserwowym to tak na dni bialkowe bo jak sa te warzywne to juz mozna bardziej poszalec i robie jakis krem z brokulow, pulpety z sosem pieczarkowym, pomidorowym, grillowane warzywa i do tego gotowana piers albo jakas salatka z kurczakiem i warzywami-na jutro mam w planie papryki faszerowane miesem mielonym (rofl .
w ciagu dnia wypijam 1,5 wody w pracy, herbatke rano i jak wroce z pracy to zaparzam dzbanek zielonej herbaty i jakies 2-3 kubki z tego wypijam.
Generalnie nie jest trudno jak dla mnie, ale jak ty Sabrina masz tak sie zmuszac i podjadac inne rzeczy tez to jest (mooning nie dukan i nie ma chyba sensu-lepiej znalezc diete, ktora bedzie ci bardziej pasowala-a pomyslalas o diecie rozdzielnej? tu jest o wiele wieksze pole do popisu-mozna jest wszystko, ale pewnych rzeczy sie nie laczy ze soba-ja chudlam, ewawawa schudla jeszcze wiecej. przeszlam na dukana teraz bo na rozdzielnej brakowalo mi silnej woli i grzeszylam za duzo-za to na dukanie grzeczna jestem jak nigdy (rofl
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 mar 2012, 18:12

Wiecie jak czytam "buraczki w kosteczkę, dwie truskaweczki, jeden pulpecik..." to przypomina mi się taki stary kawał .
" Podjeżdża krasnoludek na stację benzynową...Podchodzi sprzedawca i pyta " co nalac?" Krasnoludek namyśla się i mówi "poproszę kropelkę benzyny" - ten leje
i jeszcze kropelkę oleju...Za chwilkę dodaje i "kropelkę płynu do spryskiwacza....potem jeszcze dwie kropelki płynu przeciw zamarzaniu...
Zdenerwowany sprzedawca pyta "może jeszcze pierdnąc w oponkę?????? (giggle (giggle
Strasznie męczący ten Ducan. Ja tam wolę ŻM. Mniej roboty i więcej czasu.
zadowolona

Awatar użytkownika
kimm
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kimm » 06 mar 2012, 18:37

Lubka - a ile już schudłaś?

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 06 mar 2012, 19:24

kimm 5kg bylo kilka dni temu po 4 tygodniach diety-pozniej juz sie nie wazylam bo przed @ woda sie zbiera to nie chcialam sie stresowac-teraz jestem w trakcie to zwaze sie za kilka dni (clin
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”