witaj mariola, nasze grono jest duże i chętnie się powiększa, a skoro od dawna nas czytasz to dobrze ze sie ujawnilas
oj dziewczyny jeszcze dwa dni, i znowu będziemy starsze

kurcze po swiętach niestety waga troche do przodu na 58,3 ale jeszcze tragedii nie ma
dzisiaj poszlam po torebke na wesele, a wrocilam ze spodniczka, bluzeczka a raczej sweterkiem i torebką, no takie wyprzedaze w mohito, ze aż żal nie kupic, tym bardziej ze najchetniej to bym sobie przed weselem strzelila botox ale nie mam na razie kasy, to na pocieszke pare łaszków sie przyda....
spodnica 36 czyli tragedii nie ma, moze ciutke obcisla w biodrach ale przynajmiej jest motywacja...zreszta mierzylam tez 38 i mi odstawala w pasie a raczej w wysokich biodrach bo to biodrowka/miniowka fajna
cieszy mnie bardzo ze jest ciepło i nie ma mrozu ani śniegu, przynajmiej nie musze odsnieżać samochodu...a i pospacerować się chce, jak dla mnie mogłoby tak być do marca a potem konkretna wiosna i lato
strada moja koleżanka miała kiedyś taki problem i często stosowała suchy szampon, pomagał jej, ale najlepiej to przejsc się do apteki i magisterka napewno coś poradzi, to musi być jakiś specjalistyczny szampon albo nawet jakiś płyn do wcierania, a na trądzik są teraz doustne tabletki które osuszają skóre od środka