Moderator: Zespół I

Ulla, z jednej strony masz rację, z drugiej... wiek tej pani zdradza figura.ulla10 pisze:A tak na marginesie, to dziewczyny, natknęłam się dziś zupełnie przypadkiem w necie na profil tej kobitki.
Kurde, nie wiem czy to etyczne, chyba nieładnie tak obgadywać kogoś za plecami w sumie, ale ja będę miło mówić, więc czuję się po części rozgrzeszona.
http://nk.pl/#profile/10851638" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie znam tej pani, a kliknęłam na ów profil, bo mi nie konweniował wiek z miniaturką zdjęcia.
Taką skórę biorę w ciemno i taką dziewczęcość w wieku 50 lat!!!
Do ciuchów mogłabym się poprzyczepiać, ale nie będę.
Moze,moze tylko jak Wy i Ja juz pisalysmy,pod warunkiem ze jednak zadek jest zakryty.Nie mam nic przeciwko temu!Ale najgorsze sa te, co te swoje dupale wstretne grube i przewaznie z plaskodupiem,wystawiaja na pokaz.Chyba lusterka w domu nie maja?.ullrike pisze:Eeuku,no ale grubsza kobitka w dluzszym przyodzieniu moze w legginsach wystapic wg ciebie, czy nie?![]()
Maryla Rodowicz nagminnie tak sie pokazuje ,a ostatnio nawet nieco schudnieta Magda Gessler .
jak dotad widoczna wylacznie szerokich sukniach-szatach
Babina a co to sa te tregginsy?
ullrike pisze: Babina a co to sa te tregginsy?
ja myślę, że oprócz "dupali" to kolana są jeszcze ważne-Eeku pisze:Ale najgorsze sa te, co te swoje dupale wstretne grube i przewaznie z plaskodupiem,wystawiaja na pokaz.Chyba lusterka w domu nie maja?.