Odstawić sorbety trzeba.O!iff pisze:"Czy ktoś tu walczył z kandydozą?
Moderator: Zespół I
Odstawić sorbety trzeba.O!iff pisze:"Czy ktoś tu walczył z kandydozą?
Posikałam się :))))) mam identycznie chrum chrumcyryl-bea pisze:
widze ze o mnie artykul
ja otwieram lodowke i wciagam jak leci dzem musztarde kielbase miod wszysyko jedno inaczej mnie zaczyna glowa bolec
poza tym ciekawe kim bylam w zeszlym wcieleniu swinia jakas chyba
ja nie musze miec kawioru truskawek krewetek i innych uznawanych za frykasy rzeczy
wystarcza mi ziemniaki kazda forma i jakas maslanka mleko kwasne lub smietana
to i ja dołączam do grupyulla10 pisze:Posikałam się :))))) mam identycznie chrum chrumcyryl-bea pisze:
widze ze o mnie artykul
ja otwieram lodowke i wciagam jak leci dzem musztarde kielbase miod wszysyko jedno inaczej mnie zaczyna glowa bolec
poza tym ciekawe kim bylam w zeszlym wcieleniu swinia jakas chyba
ja nie musze miec kawioru truskawek krewetek i innych uznawanych za frykasy rzeczy
wystarcza mi ziemniaki kazda forma i jakas maslanka mleko kwasne lub smietana
I love kartofle.
Dwa razy ! - rok po roku poleciałam pełnym kembridżem! Pełny kurs - 6 tygodni - ścisła 3 tygodnie (3 dziennie x 3 torebki) + wyjście. I spadłam z 72 kg! to był mój życiowy rekord wagowy - tak sobie popuściłam! A piffko się zdecydowanie przyczyniło ;-)ullrike pisze:pamietam jak wytrwalas na cambridge i zlecialas z 70 kilo na 59
a ile teraz wazysz?.

Dopiero dojrzałam to pytanie, bo nie zawsze chce mi się cofać do wcześniejszych postów.beata-malgorzata pisze:Anima . Jaka pora robilas skleroterapie ? Mam nadzieje ze ciepla pogoda nie bedzie przeciwskazaniem do zabiegu , ja przewaznie nosze spodnie , wiec nogi mam zakryte i nie wystawiam ich na slonce .