Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zycie zaczyna sie po 40-tce. cz. 5

Post autor: Sabrina » 26 maja 2011, 09:07

Ojjjjjjjjjj groznie to wyglada!!! Kurcze ale mialas szczescie ze nic Ci sie nie stało.Dobrze ze to nie był TIR (thinking

Dziewczyny moze zapiszemy sie do Tańca z Gwiazdami (giggle Nie powiem.poruszała bym tak nóżką i nie tylko nóżką....
http://www.youtube.com/watch?v=VfHUi78x ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 maja 2011, 11:10

piękne!!!!!Obawiam się, ze nie wypadłabyś tak dobrze jak ona (giggle (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2011, 14:37

babina7 pisze:piękne!!!!!Obawiam się, ze nie wypadłabyś tak dobrze jak ona (giggle (giggle
No chyba nie,bo nie mam....... takich pieknych włosów haha
Ojj Babinko masz racje,juz nie to ciało (mooning dwa razy wieksza i bardziej falująca (giggle
Boze,młodość jest cudowna i tak szybko mija. Tak sie wydaje,a co tam sie bede martwiłam jak mam dopiero 30 lat gdzie mi tam do 50 -tki. I nagle bum,jest juz 50 !!! (wondering (angry To sie normalnie w głowie nie miesci ze 20 lat zlecialo jak rok. Jedyną zaleta naszego wieku jet to,ze dzieci mamy juz duże i nietrzeba z nimi rysować,lekcji odrabiać,robic babki w piasku i odpowiadać na setki pytań i siedziec uwiązanym w domu.
Mimo 50-tki nie zamienila bym sie z 20 tka jak bym musiała znów przez to wszytko przechodzić,ale jak przez to przechodzilam,to było to tak naturalne i oczywiste,ze nawet to az tak nie przeszkadzało i człowiek jakos o tym nie myslał. Teraz juz jestem za wygodna. (rire

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 maja 2011, 15:18

sabrinko jak sie dasz obuc to bedziesz to robila jak zostaniesz babcia

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2011, 17:20

marena43 pisze:sabrinko jak sie dasz obuc to bedziesz to robila jak zostaniesz babcia
Co to jest obuc, i co bede robiła jak juz tego obuca bede miała i zostanę babcią? (giggle

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 maja 2011, 19:09

(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl babcia jest zdecydowanie lepiej niż mamą. Robię babki z piasku jak chce , a potem wiem, ze mam luz i jestem wolna!!Też bym sie na młodośc nie zamieniła.Wolę swoje ciało i tą swobodę....
zadowolona

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 26 maja 2011, 21:32

niebieska pisze:
muflon2121 pisze:teraz można większe foty wstawiać? ta jest ponad 500 na 400 a dopuszczalne były chyba 400 x 400 ?
To fajnie. Zawsze lepiej widac na większym zdjęciu
ta, specjalnie powiekszyli dopuszczalny rozmiar, zebys uli pogubione srubki obejrzala :)

hehe, no a jak myślisz. Od razu inaczej się zniszczenia ogląda :-)
600 x 400 jest dobre. Poprzednie było za male

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 26 maja 2011, 21:38

babina7 pisze:(rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl babcia jest zdecydowanie lepiej niż mamą. Robię babki z piasku jak chce , a potem wiem, ze mam luz i jestem wolna!!Też bym sie na młodośc nie zamieniła.Wolę swoje ciało i tą swobodę....
Ciała nie wolę. Ale swoboda - cudo.
Mnie się zdaje babina, że Ty robisz babki nie wtedy kiedy chcesz, ale kiedy wnuczka chce (giggle

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 26 maja 2011, 23:16

muflon ale w morde zmarszczki tez bedzie lepiej widac gui

dziewczyny, jak Wam tak przeszkadzaja dzieci to po co je rodzilyscie, i pytam z ciekawosci, nie zlosliwie.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 27 maja 2011, 09:49

niebieska
dzieci rodzilam bo bardzo chcialam je miec i bardzo je kocham robilam dla nich wszystko kiedy byly male i nie uwazam ze sie poswiecalam po prostu robilam wszystko z milosci w tej chwili moje dzieci sa dorosle (25 i 29 lat) i mam dwoje wnuczat (4 i 1.5 roku) ale niestety pracuje, mam 48 lat i kazdej wolnej chwili nie poswiece dla wnuczkow chociaz tez je bardzo kocham, widze sie z nimi raz na tydzien, dwa, przez jeden dzien sa wtedy u mnie, po 3-4 godzinach juz jestem zmeczona nie mam sily biegac za nimi, nie mam cierpliwosci jak wtedy kiedy mialam 20 lat, chociaz czas ktory sa u mnie poswiecam tylko im budujemy z kocow i foteli bunkry, rysujemy, skaczemy, tancyzmy chodzimy na plac zabaw itd caly czas jest wtedy dla nich, gdybym miala w tej chwili zajmowac sie od rana do nocy tak malymi dziecmi to psychicznie bym wysiadla....mnie nikt nigdy nie zostal z dzieckiem nawet na godzine sama sobie musialam radzic, i tez dalam rade nie uwazam ze to jakis tam cud miod nie uwazam sie za matke polke co to sie poswieca, po prostu takie zycie dzieci chcialam i je wychowalam ,a teraz mlodzi niech wychowuja a babcia czasami przy weekendzie moze sie z wnukami pobawic ale nie non stop babcia teraz potrzebuje sobie jeszcze pozyc i pocieszyc sie zyciem, nie chcialabym miec znowu 20 lat ale cialo owszem by mi bardzo odpowiadalo nawet z 35 lat mojego zycia jeszcze bylo super
sabrinko o to mi chodzilo zeby nie dać sie obuć w opieke nad dziecmi bez przerwy

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”