Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Dziewczyny czy wy też zauważacie wysyp córek Andrzeja Leppera? Ja rozumiem że mamy mało słońca w ciągu roku i trzeba się nim szybko nacieszyć bo zaraz go nie będzie, no ale żeby na heban się od razu trzaskać? Masakra.
Dzisiaj rano w TV jakaś pani pogodynka-blondynka powiedziała że współczuje wszystkim brunetkom bo im grzeje w głowę bardziej niż blondynkom. Najbardziej to jej chyba przygrzało
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
Lil nawet mi nie mów, bo ja taka córa Leppera , po tych wakacjach jestem
Kurna tak mnie opaliło, że masakra, no i co ja zrobię, co w wybielaczu się wykąpie, no i jeszcze blondi jestem, ale dzięki Bogu różu nie noszę i białych kozaczków, to może jakoś to ujdzie w tłumie
Ja niestety szortów nie mogę do pracy zakładać, ale raz w tygodniu mogę się pomęczyć.
Dzisiaj się do mnie zakupowe szczęście uśmiechnęło. Byłam z mamą w Manufakturze na kawie i jak mamuśka chciała wejść do jakiegoś sklepu który mnie absolutnie nie interesował to mówię wejdę sobie do Bershki. I co tam na mnie czekało? Ostatnia para beżowych koturnów (tych które też Shanda kupiła) w rozmiarze 36 i jeszcze bardziej przecenionych na 130 zł. Miałam pewne wątpliwości bo na wszystkich blogach dziewczyny takie prezentują, ale ja ich na ulicy jeszcze u nikogo nie widziałam, więc pomyślałam że wezmę. Kurcze, wcześniej ich nie było, a jak pytałam to panie mówiły że w magazynie nic nie ma.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
Po wakacjach to normalne, ale jak się domyślam raczej nie pielęgnujesz obsesyjnie tej opalenizny na balkonie żeby nie daj boże nie zblednąć. Ja mówię o takich dziewczynach u których ewidentnie widać połączenie zatrzaśnięcia się w solarium i słońca na maxa.
MD
Lil ja też nie mogę w szortach do pracy ale w sukienkach mogę i np.( Ivanka foto) tak Herbatnik chodzi czasami, jak pancia, ale co tam, jakoś trzeba przeżyć upał
Ale miałaś farta Kochana to przeznaczenie Lil
Nie obsesyjnie nie pielęgnuję, chodzę tylko 3 razy dziennie na solarium, używam kremu brązującego, piję litry soku z marchwi, zażywam beta karoten i po pracy łapie na balkonie ostatnie promienie słoneczne,ale żeby jakoś z uporem maniaka pielęgnować tą swoją opaleniznę, to nieeeeeeeeeeee