Jak mija nam dzień? cz.4

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Jak mija nam dzień? cz.4

Post autor: ola banderola » 20 lis 2009, 18:13

Marta 2454 to zapraszam do mnie :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 20 lis 2009, 19:01

Gosiaczek [smilie=hi ya!.gif]

Dziewczyny troche zaczynam sie bac tej cholernej grypy :evil: co raz głosniej o niej....ja pracuje w szpitalu, tzn nie jakas tam piguła czy coś, ale taki oddzialik mały wśród pawiloników i styczność z ludź chorymi, zdrowymi, różnymi jest wieeelka.....w szpitalu jest zakaz odwiedzin do odwołania......zrobiłam syropek z czosnku i wciagamy go wszyscy rano i wieczorem do tego rutinacea, mleczko z miodem wieczorem i mam nadzieje ze jakos uciekne od tego paskudztwa...
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 20 lis 2009, 19:53

ola banderola dzięki za zaproszenie z miłą chęcią wpadłabym tyle że ja jestem w UK a ty w Niemczech
ale słyszałam dziś że u mnie w mieście też się zaczyna akcja świąteczna więc jutro się tam wybiorę hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 20 lis 2009, 20:23

Tak,czy owak jak będziesz kiedyś w Niemczech to daj znać :-D moje zaproszenie aktualne.
Mój mąż mi powiedział, że żona kolegi ostatnio była na zakupach w UK i tak się właśnie zastanawiam,czy się kiedyś nie wybrać. Moja siostra kiedyś mieszkała w Anglii i zawsze mi powtarzała jak zakupy to tylko w Londynie 8-)

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 21 lis 2009, 10:22

wtrącę się w temacik dziewczyny i powiem że na zakupy to wszędzie poza Polskę czyli np. do Londynu czy nawet do Niemiec bo : tu w Polsce nie ma takich rzeczy jak tam u Was dziewczynki ;)
Marta a Ty mieszkasz w centrum Londynu ? i kiedy zaczynają się te słynne wyprzedaże ? ;)
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 21 lis 2009, 11:11

dwie najslynniejsze wyprzedaze sezonu to letnia - zaczyna sie chyba w sierpniu, dokladnie nie pamietam a zimowa dokladnie w drugi dzien swiat czyli 26 grudnia.
na przelomia roku ciagle mozna dorwac cos z wyprzedazy, one sa w kolko i na okraglo, jak nie w tym sklepie to w innym.
pamietam ze kiedys dawno temu jezdzilam do polski na zakupy, teraz kompletnie sie nie oplaca, wole poczekac na wyprzedaze w londynie. 8-)

ja juz po balecie z moja coreczka, najchetniej wpadlabym w kolderke a tu sprzatanie na mnie czeka, niestety.
chcialam dzis ten balet zbojkotowac i spac dluzej ale moja mala terrorystka zawsze o nim pamieta i o 8.40 bylo klepanie po policzku ze wstajemy, a myslalam ze sie uda. :(
balet na 9.00 wiec ja zdolalam tylko umyc zeby. :doubt:
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 21 lis 2009, 13:04

eniii pisze:wtrącę się w temacik dziewczyny i powiem że na zakupy to wszędzie poza Polskę czyli np. do Londynu czy nawet do Niemiec bo : tu w Polsce nie ma takich rzeczy jak tam u Was dziewczynki ;)
Marta a Ty mieszkasz w centrum Londynu ? i kiedy zaczynają się te słynne wyprzedaże ? ;)
O Eniii racja rzeczy są nie dość,że lepszej jakości to ceny są dużo niższę.
Ceny kosmetyków w Niemczech są o niebo niższe i nie mogę pojąć dlaczego w Polsce nakłada się takie marżę :-o :-o
Do Niemiec, Włoch, czy Anglii jeździ np. Małgosia Korżuchowska, czy Magda Mołek, bo jak same często ppdkreslają w Polsce zdziera się z klienta ile się da... :(

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 21 lis 2009, 16:39

niestety dziewczynki ja mieszkam dwie godzinki od Londynu ale mogę się pochwalić ,że nad samym morzem
u nas wyprzedaż zaczyna się od 27grudnia nawet do 80% juz nie moge się doczekać hihi

Ola banderola może kiedyś skorzystam z zaproszenia mam chrzestną w Niemczech wiec wszystko możliwe
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 21 lis 2009, 20:56

ale macie fajnie z tymi wyprzedażami...u nas sa ale nie ma co wybierac, same resztki....
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 22 lis 2009, 12:33

i ja zazdroszcze tych wyprzedaży u nas to lipa!

dzis deszczowy dzien, czytam książe "Weronika postanawia umrzec" - polecam fajna ksiąza i szybko sie czyta :)
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”