ostatnio ogladany film....cz2.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
just1981
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: ostatnio ogladany film....cz2.

Post autor: just1981 » 06 lut 2010, 22:10

Widzialam dzis "Oswiadczny po irlandzku". Wg mnie to uroczy, dobry film. Zabawny, nieprzewidywalny i niebanalny. Polecam. Ostatnio chodzilam na bajki (Ksiezniczka i Zaba i Planeta 51), a dwa tygodnie temu widzialam Sherlock'a Holmes'a . Wyrazista gra aktorska i zabawne dialogi kusza mnie, zeby wybrac sie na ten film ponownie.

A1980
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: A1980 » 07 lut 2010, 19:15

Oglądałam ostatnio 2 filmy:
-"Kac Vegas" -fajny, uśmiałam się zdrowo, idealny filmik na babski wieczór, po winku śmieszny jeszcze bardziej,
-i byłam w kinie na "Ciacho"-poza paroma fajnymi, śmiesznymi momentami, reszta filmu debilna. Film przereklamowany,, nie umywa się do "Lejdis".

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 07 lut 2010, 20:22

Dr parnasuss - bardzo mi się podobał, no i ta obsada męska (angel

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 07 lut 2010, 20:45

wlasnie ola, wlasnie. (giggle

przed chwila skonczylam janosika, jakie zycie bylo wtedy proste i okrotne, ale za to sex..., wcale nie wyrafinowany, zaledwie na sianie, to takie oczywiste, ale na sniegu i koniecznosc przekopania sie przez osiem spodnic, cholera jakie pracochlonne. (movie
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 08 lut 2010, 08:47

"Kongo-zmowa milczenia" - jestem wstrząśnięta. Ten film to tak naprawde reportarz dotyczący życia a raczej bytowania kobiet w Kongo. Zastanawiam się jak silna musi byc psychika kobiet gwałconym, maltretowanych, kobiet którym masakruje się kobiece narządy płciowe, na oczach zon zabija się męża - odcina mu się kawałek ciała po kawałku. One to wszystko opowiadają, wypowiada się lekarz, który aż nie wierzy w to co widzi. Co najgrosze - te kobiety nie mają z nikąd wsparcia - są gwałcone przez najeżdców jak i wopjska korpusu pokojowego... Kto lubi temety ludzi. Polecam.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 08 lut 2010, 20:13

ola banderola pisze:Ja dzisiaj obejrzałam: Chłopca w pasiastej piżamie i wylałam morze łez, piękny film opowiadający historie osadzoną w czasach holokaustu....Chwyta za serce (pleure

A ostatnio widziałam Its complicated z Meryl Streep i Aleckiem Baldwinem, bardzo fajna komedia, a Meryl Streep po raz kolejny pokazała, że jest boska w każdej roli (yes)

Polecam również film 21z Kevinem Spacey - czyli jak wykorzystać geniusz to zarobienia ogromnej kasy, film oparty na faktach (yes)
Fakt świetny film!
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 14 lut 2010, 15:42

Moje wrażenie po Avatarze - bajka zlepiona z urywków lepszych filmów, które już były. Oglądałam w 3d - fajne kolorki, przyblizenia ale w porównaniu np z koncertem U2 w 3d - bez szału (smirk
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 lut 2010, 15:51

Mi sie AVATAR wogole nie podobal ,zasnelam w kinie ze 3 razy ...ale ja wogole nie lubie tego typu filmow poszlam tylko by dotrzymac mezowi towarzystwa (giggle
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 14 lut 2010, 19:24

Ja oglądnęłam wczoraj Daybreakers - film o wampirach, czyli motyw bardzo poularny, ostatnimi czasy... (nod
Film jest o tym, iż na ziemi prym wiądą wampiry, a rasa ludzka jest chodowana jedynie dla krwi (happy i pojawia się problem, bo krwi zaczyna brakować, ale już więcej nie zdradzę, bo co to za przyjemność oglądać film jak wiemy, co będzie dalej (clin

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 14 lut 2010, 19:50

ja ogladalm wczoraj dom nad jeziorem. nie najnowszy filmik ale jakos nigdy nie mialam okazji go zobaczyc. bardzo fajny, przez caly film modlilam sie zeby sie wszystko dobrze skonczylo. slady po pazurkach sa do dzis. wzruszajacy film i swietni aktorzy.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”