Tanie linie lotnicze

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 gru 2007, 20:09

fondle pisze:Michitka, co do tych woreczkow to rzeczywiscie mozna je nabyc na lotnisku tylko uwazaj bo moja siostra ostatnio musiala za niego placic :? dziwne nie?
nie,nie dziwne... ;) ...woreczki sa w automatach np. w Berlinie na lotnisku i kosztuja 50 centow- dwa... ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 26 gru 2007, 22:05

no byc moze .. nie wazne ile kosztuja chodzilo mi o to zeby miec jakies drobne przy sobie bo reszty nie wydadzą :roll:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 27 gru 2007, 19:16

co do tych woreczkow to strasznie dziwne- bo jak do tej pory to tylko u niemca musialam za to placic :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 27 gru 2007, 23:02

??Woreczki musza miec hermetyczne zamkniecie.W Dublinie na lotnisku leżą przy wejsciu do bramek,na stoliku,za darmo..
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 sty 2008, 12:30

W obie strony miałam swój woreczek i było ok

A co do linii lotniczych --w jedną stronę leciałam Ryanair do London Standsted, a powrót z Luton.
Pomijając na czekający z Stansted autokar (3 godziny ) do Londynu i że lotnisko moloch, do lot ok bez problemu --dobre startowanie i lądowanie.

Choć wolę jednak Luton --jakby bliżej, za to lot Wizzair przeżyłam gorzej --nie wiem może dlatego, że to airbus --nie wiem :? --cała polska obsługa była.

Teraz co do odpraw online i pierwszeństwem wejścia na pokład.
Ryanair --musisz mieć wydrukowaną kartę pokładową i być tylko 30 minut przed odlotem (ale jeśli masz tylko podręczny)
Wizzair --na lotnisku wyczytują nr, które pierwsze wchodzą na pokład, a i odprawa na 2 godz przed bez różnicy jaki bagaż
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 24 sty 2008, 22:23

ostatnio lecialam w sierpniu z krakowa, a ze nie bylam na biezaco z obowiazujacymi przepisami, nie wiedzialam, ze nie wolno miec zadnych plynnych substancji w bagazu podrecznym i musialam wyrzucic do kosza moja butelke wodki :? nawet nie wiecie jakie to okropne uczucie tak wyrzucic butelke wodki do smieci :| trzeba to przezyc, zeby zrozumiec. myslalam, ze mnie tam trafi na miejscu ;) stalam chyba 5 minut nad tym koszem, zanim zdolalam ja wypuscic z reki ;)

co do lini, to lecialam skyeurope: krakow-bruksela i raz ryan air: charleroi(BE)- wenecja. nie mam zadnych zastrzezen. obsluga i maszyny nie odbiegaja jakosciowo od np LOT-u. wszystkie wyzej wymienione linie lataja na boeing-ach. ja bylam bardzo zadowolona ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

cenralwings odwoluje loty

Post autor: Rina » 14 kwie 2008, 16:23

Centralwings odwolal loty relacji Wrocław - Dublin - w lipcu. W tym moje bilety. Zostalam poinformowana telefonicznie przez biuro rezerwacji. Probuje sie dodzwonic do centralwings - i jak narazie fiasko.
Mam pytanie - czy ktos wie, ile czasu czeka sie na zwrot kosztow ?

natalya - wiem jaki to bol :evil: Dzien wczesniej ukrecilam sobie kremik i tonik zrobilam. Elegancko wsadzilam do bagazu podrecznego zeby sie troszke odswiezyc w czasie lotu. I co? Tez stalam ladnych kilka minut nad koszem - myslalam, ze sie tam porycze przy wszystkich :cry: Alez mi bylo tego szkoda...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 14 kwie 2008, 16:33

Nie wiem,ale nie bukujcie biletow w centralwings bo oni plajtuja i odwoluja loty...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 kwie 2008, 16:45

Rina pisze:Centralwings odwolal loty relacji Wrocław - Dublin - w lipcu. W tym moje bilety. Zostalam poinformowana telefonicznie przez biuro rezerwacji. Probuje sie dodzwonic do centralwings - i jak narazie fiasko.
Mam pytanie - czy ktos wie, ile czasu czeka sie na zwrot kosztow ?
wspolczuje :evil: ja slyszalam bardzo duzo o centralwingsie i nigdy z nimi nie polece........i chyba nawet nie bede miala okazji bo oni plajtuja.....
co do zwrotu kosztow (ja z wizzaira)jak zmienili mi date lotu...to jak do nich zadzwonilam i powiedzialam ze mi nie pasuje,kase mialam na karcie kredytowej na drugi dzien ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 14 kwie 2008, 18:17

a czym latasz Misia?Ryanair???
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”