Z tego co piszesz Sabrina to u ciebie tylko licowki porcelanowe, szkoda zebow na pilowanie pod koronke .
No i niestety to inwestycja i wiadomo nic na wieki nie jest,tak wiec i te licowki napewno dlugo ci potrzymaja ale czy az do smierci??
z reszta az tak duzo nam tych lat nie zostalo nie zostalo :P a w wieku 80-90 lat taka babcia z hollywodzkim usmiechem tez wyglada glupio ..wiec co sie martwisz na zapas
lLiftingi sobie robimy a i tak do piachu mozemy sie juz zaczac przyzwyczajac haha...i w kibel tyle wydanej forsy.
Dlatego tymi kategorimi nie ma co myslec.
Bierz kredyt i jak juz robic to przadna porcelanke a nie gowniany kompozyt.
Cena porcelanowej licowki kreci sie kolo 1000zl,kolezanka zrobila 6 zebow zaplacila 6 tys,
Ja juz sie umowilam na 20 sierpnia w szczecinie na lodowcowej 55 ,tam robia koronki cerconowe za 750 zl.
gdzie wszedzie cena koronki na cerconie jest dwa razy conajmniej wieksza,
kolo mojego domu 1900 zl...
Ja musze koronki miec ,a nie licowki bo i tak mam zrabane czyli martwe te dwie jedynki i jedna dwojke wiec mi rybka ze spiluja zeby.
Mailowo mam im teraz poslac przeswietlenie zebow .wszytsko zalatwie telefonicznie a 20sierpnia podjade na wycisk .24 sierpnianatomiast juz po nowe zeby .
namiary wzielam z naszego forum i jade.
viewtopic.php?f=68&t=14378&hilit=koronki" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzwonilam do tej lekarki co babina namiary dala i cena za 12 zebów porcelany ponad 10 tys z komponentów 6 tys i mogą sie kruszyc. Maskakra cenowa.
dlatego widzisz sabrina jak sie moja kompozytowa licowka ukruszyla ....i to nie pierwszy raz niestety,.